-
Ξέρει κάποιος φίλος περί εταιρικών συνδέσεων COSMOTE; Γνωρίζω ότι υπάρχουν πληροφορίες στο site της εταιρίας απλά ψάχνω για ήδη κατόχους/συνδρομητές για εντυπώσεις και προτάσεις.
-
ειμαστε πελατες cosmote εδω και αρκετα χρονια..
δεν εχουμε αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
το Κ850 ξερετε αν εχει ερθει στην αγορα?έχουμε ακόμη καιρό...
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
το Κ850 ξερετε αν εχει ερθει στην αγορα?Εχω ενα εταιρικο Κ750 και ζητησα αντικατασταση με ενα Κ850 .
Μου απαντησαν οτι θα με ενημερωσουν σε λιγες μερες .
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο , νομιζω ομως οτι υπαρχει στην αγορα ηδη. -
Από εχθές είμαι κάτοχος και αυτού για δεύτερη συσκευή, μιας και το Κ 750 όσο λειτουργεί δεν αντικαθίσταται.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το Κ850 ξερετε αν εχει ερθει στην αγορα?
έχουμε ακόμη καιρό...
Φθινόπωρο περίπου ?
-
Eνταξει ρε κοροιδευτε, να δω τι θα καταλαβετε!
Ειναι πολυ ευκολο να την πατησει πάντως! τι να γραψεις 0000 τι να γράψεις 00000
Πρεπει να παραδεχτειτε ότι το 1234 ειναι πιο λογικο, και πιο δυσκολο να κανει λαθος καποιος!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από εχθές είμαι κάτοχος και αυτού για δεύτερη συσκευή, μιας και το Κ 750 όσο λειτουργεί δεν αντικαθίσταται.καλοτάξιδο Φράγκι
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πρεπει να παραδεχτειτε ότι το 1234 ειναι πιο λογικο, και πιο δυσκολο να κανει λαθος καποιος!
οχι
-
γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το κινητό?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... &tab=specs
σκέφτομαι να το πάρω... τί λέτε?
ξέρω πως τα slide up της nokia ειναι χάλια, γιατί έχω κ ήταν στο service 2 μήνες... λέτε να είναι ένα από τα ίδια?
τί έχετε ακούσει?
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το κινητό?http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... &tab=specs
ξέρω πως τα slide up της nokia ειναι χάλια, γιατί έχω κ ήταν στο service 2 μήνες... λέτε να είναι ένα από τα ίδια?
τί έχετε ακούσει?
ευχαριστώ.
Ο πατέρας μου έχει το w850 (slide up και αυτό) και δε δείχνει να προβληματίζεται ως τώρα.
-
ξέρω πως τα slide up της nokia ειναι χάλια
Για το 6270 που εχω να συμφωνησω.Το Ε65 του αδερφου μου ομως ειναι παρα πολυ καλο...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
τί έχετε ακούσει?
ευχαριστώ.
Ο πατέρας μου έχει το w850 (slide up και αυτό) και δε δείχνει να προβληματίζεται ως τώρα.
έχω το W850...δεν τρίζει αλλά έχει ένα μικρό χάσιμο όταν είναι ανοικτό (παίζει λίγο πάνω κάτω) ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τί έχετε ακούσει?
ευχαριστώ.
έχω το W850...δεν τρίζει αλλά έχει ένα μικρό χάσιμο όταν είναι ανοικτό (παίζει λίγο πάνω κάτω) ...
Έχω το Nokia N70 εδώ και ενάμισυ χρόνο. Έχει βγεί καλό.
-
Τα κινητά δεν προκαλούν πονοκέφαλο
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε εθελοντές που ανέφεραν ότι εξαιτίας της χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου παρουσίαζαν συστηματικά πονοκέφαλο ή άλλα συμπτώματα στο κεφάλι
Στο συμπέρασμα ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν πονοκέφαλο, καταλήγει πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Τρόιντχαϊμ της Νορβηγίας. Συγκεκριμένα, ύστερα από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η έκθεση στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των κινητών τηλεφώνων δεν προκαλεί πονοκέφαλο.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε εθελοντές που ανέφεραν ότι εξαιτίας της χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου παρουσίαζαν συστηματικά πονοκέφαλο ή άλλα συμπτώματα στο κεφάλι. Οι εθελοντές αυτοί εκτίθεντο άλλοτε σε ηλεκτρομαγνητικό σήμα κινητού τηλεφώνου και άλλοτε σε υποτιθέμενο σήμα.
Στη διάρκεια της έρευνας οι Νορβηγοί επιστήμονες δεν διαπίστωσαν σημαντική διαφορά ανάμεσα στα συμπτώματα των εθελοντών σε αληθινά ή σε ψεύτικα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Μάλιστα, οι εθελοντές δεν κατάφεραν να διακρίνουν το πραγματικό σήμα από το υποτιθέμενο, ούτε καν από ποια πλευρά του κεφαλιού τους εκτίθεντο στο σήμα.
Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πιθανότερη εξήγηση για τα συμπτώματα που ισχυρίζονταν ότι ένιωθαν οι εθελοντές στο κεφάλι, είναι το φαινόμενο «nocebo», δηλαδή την προσδοκία τους για αρνητικά συμπτώματα.
Η νορβηγική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τα συμπεράσματα της επιστημονικής συνάντησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Πράγα το 2004, ότι δηλαδή δεν υπάρχει επιστημονική βάση που να συνδέει τα συμπτώματα της Ηλεκτρομαγνητικής Υπερευαισθησίας με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Την συνάντηση αυτή παρακολούθησαν οι σημαντικότεροι ευρωπαίοι ερευνητές σε θέματα Ηλεκτρομαγνητικής Υπερευαισθησίας.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία είναι το φαινόμενο κατά το οποίο κάποια άτομα βιώνουν δυσμενείς επιδράσεις όταν χρησιμοποιούν ή βρίσκονται κοντά σε περιοχές πηγών και συσκευών ηλεκτρικών, μαγνητικών και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και αποδίδουν τα συμπτώματα τους αυτά στις εκπομπές των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που παράγουν αυτές οι πηγές και οι συσκευές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τί έχετε ακούσει?
ευχαριστώ.
ευκαιρία να τ' αλλάξεις
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τί έχετε ακούσει?
ευχαριστώ.
ευκαιρία να τ' αλλάξεις
τσ τσ τσ νεολαία...σου λέει ο άλλος...όλο σπατάλες...
-
thanks mates!!!
εγώ έχω το 6270, όπως κ ο πάσχος, κ όντως έχει βγει ζημιάρικο... τώρα αναρρωτιεμαι για το s500, αλλά μάλλον δε νομίζω να έχει τα προβλήματα της νόκια... ευχαριστώ πολύ παιδιά!
-
εγώ έχω το 6270, όπως κ ο πάσχος, κ όντως έχει βγει ζημιάρικο...
-
Ουρτ ρε.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]