-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Την Πεμπτη μου εκαναν δωρο το κινητο της Nokia 6233 3G με 2 megapixel φωτογραφικη μηχανη. Ειναι της σειρας 40. Εχω ομως ενα προβλημα....Πως θα φορτωσω θεματα στο κινητο. Αν ξερει καποιος ας βοηθήσει.......
(Το προηγουμενο τηλεφωνο ηταν το Nokia N70 3G)
α. βρίσκουμε themes από το internet
β. συνδέουμε το κινητό στον Η/Υ με τη χρήση του παρεχόμενου καλωδίου σύνδεσης
γ. περνάμε τα themes στο κινητόΕναλλακτικά:
β. συνδέουμε το κινητό στον H/Y με χρήση bluetooth
γ. περνάμε τα themes στο κινητόΕναλλακτικά:
β. τοποθετούμε την κάρτα μνήμης του κινητού στο card reader του H/Y
γ. περνάμε τα themes στο κινητόΈχω κι άλλες εναλλακτικές, να τις πω;
site με themes:
http://6280.6x.to/
http://www.chrisxp.de.tt/
http://gallery.mobile9.com/Φυσικά μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου theme ή να τροποποιήσεις ήδη έτοιμα με τη χρήση του Nokia S40 Theme Studio (τελευταία έκδοση η 2.2), το οποίο θα το βρεις εδώ. Το πρόγραμμα είναι trial, όταν λήξει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάνοντας ένα δωρεάν register (θα σε κατευθύνει με οδηγίες).
Ευχαριστω πολυ φιλε μου
-
Πριν λίγες μέρες πήρα το Ericsson 550i...Όλα καλά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet. Έχω κατεβάσει τις τις ρυθμίσεις από το site της Sony κανονικά (στην WIND ακόμα δεν το έχουν βάλει στο site τους), MMS στέλνω κανονικά και λαμβάνω...το πρόβλημα είναι η σύνδεση στο Internet.
Σήμερα το πρωί πήγα στο μαγαζί της WIND από όπου πήρα το τηλέφωνο...και εκεί δεν μπορούσαν να μου κάνουν κάτι
Ίσως να θέλει αναβάθμιση λογισμικού μέσα απο το site της Sony ???
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πριν λίγες μέρες πήρα το Ericsson 550i...Όλα καλά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet. Έχω κατεβάσει τις τις ρυθμίσεις από το site της Sony κανονικά (στην WIND ακόμα δεν το έχουν βάλει στο site τους), MMS στέλνω κανονικά και λαμβάνω...το πρόβλημα είναι η σύνδεση στο Internet.Σήμερα το πρωί πήγα στο μαγαζί της WIND από όπου πήρα το τηλέφωνο...και εκεί δεν μπορούσαν να μου κάνουν κάτι
Απο οτι ξερω υπαρχει στο ιντερνετ
http://global.mobileaction.com/
οπου μπορεις να βρεις software manager και driver usb για το κινητο σου. -
Πριν λίγες μέρες πήρα το Ericsson 550i...Όλα καλά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet. Έχω κατεβάσει τις τις ρυθμίσεις από το site της Sony κανονικά (στην WIND ακόμα δεν το έχουν βάλει στο site τους), MMS στέλνω κανονικά και λαμβάνω...το πρόβλημα είναι η σύνδεση στο Internet.Σήμερα το πρωί πήγα στο μαγαζί της WIND από όπου πήρα το τηλέφωνο...και εκεί δεν μπορούσαν να μου κάνουν κάτι
Αν δουλεύουν τα υπόλοιπα settings σωστά τότε μάλλον είναι πρόβλημα της WIND. Από κατάστημα μην περιμένεις και πολλά, περισσότερα ξέρει να σου πει ο πατέρας μου από αυτούς. Επικοινώνησες με το CS; Πες τους ότι έχεις κατεβάσει τις ρυθμίσεις από το site της SE και ότι θέλεις να σε καθοδηγήσουν βήμα-βήμα manually μήπως υπάρχει κάποιο λάθος (πχ το access point).
Αναβάθμιση ξέρεις πώς να κάνεις ή χρειάζεσαι βοήθεια;
-
Γιατί δεν τους λες να στις στείλουνε με ένα sms να τελειώνεις?
-
Το θέμα είναι ότι είχα και το ίδιο πρόβλημα και με την προηγούμενη συσκευή μου το Κ700i, πάλι με το ίδιο νούμερο. Και μάλιστα, είχα κατεβάσει τις ρυθμίσεις και από το site της SE αλλά και της TIM, μήπως και τυχόν σε κάποιο από τα δύο site ήταν λανθασμένες
Όσον αφορά την αναβάθμιση του τηλεφώνου, κατέβασα το service update από το site της SE, το οποίο αφού του δώσεις της συσκευή πού έχεις σε βάζει σε διαδικασία με βήματα 1,2,3 να κάνεις, όπως να συνδέσεις το USB με το κινητό, να βγάλεις την μπαταρία και μετά να την ξαναβάλεις. Το έκανα, αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο και δεν φάνηκε να έχει αποτέλεσμα. Απλά, μου έδειξε στο τηλέφωνο ότι έχει συνδεθεί η συσκευή του υπολογιστή με το κινητό και από κει και πέρα αφού έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα μάλλον, διότι δεν είχα κάποιο μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή
Θα πάρω μάλλον το customer service της SE από Δευτέρα, μήπως και βγάλω καμιά άκρη.
Θα δοκιμάσω και την διεύθυνση που μου έδωσε ο toyotaman
Α, και κάτι τελευταίο, πως γίνεται να ρυθμιστεί ο φακός του τηλεφώνου, να μην βγάζει πολλές αυτούς τους χοντρούς κόκκους στις φωτογραφίες. Εϊχα την αίσθηση ότι θα το έκανε μόνο το Κ700 διότι ήταν VGA, θα το κάνει και στο 550 με τα 2ΜP ???
Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ότι άλλο θα μπορούσατε να μου πείτε, καλοδεχούμενο
-
508
-
508 ?
πολύ καλή τιμή για αυτό ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ κινητό. Μπράβο SE!
-
Το θέμα είναι ότι είχα και το ίδιο πρόβλημα και με την προηγούμενη συσκευή μου το Κ700i, πάλι με το ίδιο νούμερο. Και μάλιστα, είχα κατεβάσει τις ρυθμίσεις και από το site της SE αλλά και της TIM, μήπως και τυχόν σε κάποιο από τα δύο site ήταν λανθασμένεςΘέμα της WIND είναι, δεν μπορεί δύο διαφορετικά τηλέφωνα να δέχονται τις υπόλοιπες ρυθμίσεις και να μην μπορούν να δεχτούν μια συγκεκριμένη. Πάντως θα πρότεινα καλού-κακού να σβήσεις όλες τις υπόλοιπες και να τις περάσεις από την αρχή.
Όσον αφορά την αναβάθμιση του τηλεφώνου, κατέβασα το service update από το site της SE, το οποίο αφού του δώσεις της συσκευή πού έχεις σε βάζει σε διαδικασία με βήματα 1,2,3 να κάνεις, όπως να συνδέσεις το USB με το κινητό, να βγάλεις την μπαταρία και μετά να την ξαναβάλεις. Το έκανα, αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο και δεν φάνηκε να έχει αποτέλεσμα. Απλά, μου έδειξε στο τηλέφωνο ότι έχει συνδεθεί η συσκευή του υπολογιστή με το κινητό και από κει και πέρα αφού έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα μάλλον, διότι δεν είχα κάποιο μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή
Καταρχάς πρέπει να έχεις περασμένους τους drivers της συσκευής στον Η/Υ. Στη συσκευασία πρέπει να υπήρχε συνοδευτικό CD. Εννοείται λοιπόν ότι συνδέεις το κινητό με τον Η/Υ, το αναγνωρίζει σαν καινούριο υλικό και περνάς τους drivers. Από κει και πέρα, στην αναβάθμιση ακολουθείς τις οδηγίες, όπως προείπες. Το ότι μπερδεύτηκες περισσότερο πώς το εννοείς; Αν η συσκευή δούλευε απροβλημάτιστα και με το παλαιότερο λογισμικό δε θα παρατηρήσεις σημαντική διαφορά με το νέο.
Για να δεις την έκδοση λογισμικού στα SE πατάς >*Θα δοκιμάσω και την διεύθυνση που μου έδωσε ο toyotaman
Καλή επιτυχία με το CS της SE. Εγώ προτείνω να μιλήσεις και με το CS της WIND. Αν θέλεις, έχω ένα service point SE που εμπιστεύομαι, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο (με PM για να μη θεωρηθεί διαφήμιση) να κάνεις κι εκεί μια ερώτηση, δε χάνεις κάτι.
Α, και κάτι τελευταίο, πως γίνεται να ρυθμιστεί ο φακός του τηλεφώνου, να μην βγάζει πολλές αυτούς τους χοντρούς κόκκους στις φωτογραφίες. Εϊχα την αίσθηση ότι θα το έκανε μόνο το Κ700 διότι ήταν VGA, θα το κάνει και στο 550 με τα 2ΜP ???
Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ότι άλλο θα μπορούσατε να μου πείτε, καλοδεχούμενο
Ο φακός δε ρυθμίζεται γενικά. Κάτι drivers που κυκλοφορούν στο internet και υπόσχονται βελτίωση της απόδοσης δεν τους συνιστώ, αφενός μεν για τα αμφίβολα αποτελέσματά τους (είχα περάσει κι εγώ στο K750i και δεν κατάλαβα διαφορά) κι αφετέρου δε γιατί χρειάζεται ολόκληρη ιστορία με tools (βλ. FAR Manager) για να περαστούν.
Αυτό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Noiseware CE (δωρεάν). Περνάς τις φωτο στον Η/Υ, τις ρετουσάρεις με το προγραμματάκι και ο κόκκος εξαφανίζεται. Κάνει πραγματικά δουλειά, εγώ το χρησιμοποιώ για οποιαδήποτε φωτο πέσει στα χέρια μου, είτε από κινητό, από κάμερα, από το internet.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
508 ?πολύ καλή τιμή για αυτό ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ κινητό. Μπράβο SE!
πραγματικα ειναι πληρες....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το θέμα είναι ότι είχα και το ίδιο πρόβλημα και με την προηγούμενη συσκευή μου το Κ700i, πάλι με το ίδιο νούμερο. Και μάλιστα, είχα κατεβάσει τις ρυθμίσεις και από το site της SE αλλά και της TIM, μήπως και τυχόν σε κάποιο από τα δύο site ήταν λανθασμένες
Θέμα της WIND είναι, δεν μπορεί δύο διαφορετικά τηλέφωνα να δέχονται τις υπόλοιπες ρυθμίσεις και να μην μπορούν να δεχτούν μια συγκεκριμένη. Πάντως θα πρότεινα καλού-κακού να σβήσεις όλες τις υπόλοιπες και να τις περάσεις από την αρχή.
Καταρχάς πρέπει να έχεις περασμένους τους drivers της συσκευής στον Η/Υ. Στη συσκευασία πρέπει να υπήρχε συνοδευτικό CD. Εννοείται λοιπόν ότι συνδέεις το κινητό με τον Η/Υ, το αναγνωρίζει σαν καινούριο υλικό και περνάς τους drivers. Από κει και πέρα, στην αναβάθμιση ακολουθείς τις οδηγίες, όπως προείπες. Το ότι μπερδεύτηκες περισσότερο πώς το εννοείς; Αν η συσκευή δούλευε απροβλημάτιστα και με το παλαιότερο λογισμικό δε θα παρατηρήσεις σημαντική διαφορά με το νέο.
Για να δεις την έκδοση λογισμικού στα SE πατάς >*Θα πάρω μάλλον το customer service της SE από Δευτέρα, μήπως και βγάλω καμιά άκρη.
Θα δοκιμάσω και την διεύθυνση που μου έδωσε ο toyotaman
Καλή επιτυχία με το CS της SE. Εγώ προτείνω να μιλήσεις και με το CS της WIND. Αν θέλεις, έχω ένα service point SE που εμπιστεύομαι, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο (με PM για να μη θεωρηθεί διαφήμιση) να κάνεις κι εκεί μια ερώτηση, δε χάνεις κάτι.
Ο φακός δε ρυθμίζεται γενικά. Κάτι drivers που κυκλοφορούν στο internet και υπόσχονται βελτίωση της απόδοσης δεν τους συνιστώ, αφενός μεν για τα αμφίβολα αποτελέσματά τους (είχα περάσει κι εγώ στο K750i και δεν κατάλαβα διαφορά) κι αφετέρου δε γιατί χρειάζεται ολόκληρη ιστορία με tools (βλ. FAR Manager) για να περαστούν.
Αυτό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Noiseware CE (δωρεάν). Περνάς τις φωτο στον Η/Υ, τις ρετουσάρεις με το προγραμματάκι και ο κόκκος εξαφανίζεται. Κάνει πραγματικά δουλειά, εγώ το χρησιμοποιώ για οποιαδήποτε φωτο πέσει στα χέρια μου, είτε από κινητό, από κάμερα, από το internet.
Φίλε μου, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου
Ναι, θα ήθελα να μου δώσεις αυτό το τηλέφωνο που λες με pm
Θα δοκιμάσω και το πρόγραμμα που μου λες για το ρετουσάρισμα
-
Άψογο το noiseware...
Με την επιλογή stronger luma και full stronger luma....εξαφανίζονται οι κόκοι...
Thanks kotetsi
-
πραγματικά πολύ καλό!
έφτιαξα αρκετές νυχτερινές φωτό τραβηγμένες από κινητό...
θενξ κοτέτσι
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
508 ?πολύ καλή τιμή για αυτό ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ κινητό. Μπράβο SE!
καλή τιμούλα και ουσιαστικά έχει ό,τι έλειπε από το Μ600,
έχοντας την ίδια εμφάνιση!εν αναμονή βέβαια του Κ850
-
508 ?
Τζαμπα πραμα....
-
μην παρεξηγηθω δεν ειναι δωρεαν αλλα σαν αρχικη τιμη με προοπτικη να πεσει στα 470 ειναι καλη...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
508 ?
Τζαμπα πραμα....
εσύ πάρε dummie εάν δεν ΣΕ φτάνουν τα γκάφρα...
-
δε θα παρεις το Ρ1?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε θα παρεις το Ρ1?ΝΟ, i have already a W850i...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]