-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δεν παίρνει SIM.
κάρτα μνήμης εννοείς
Ξέρω τι λέω.
'and can't use the digital cards (called SIM card)' από το άρθρο του σιγαστήρα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολυτιμες συμβουλες σας....μεσα στον Ιουλη θα παω να παρω μαλλον το 6300
παρόμοιο επίσης και ΟΛΟφρεσκο:
Νατος ο παιχτης....ωραιο κινητακι μαζεμενο φαινεται....Ελλαδα εχει έρθει? ξερουμε τιμη? Μαλλον αστο θα παω αυριο να ρωτησω σε κανα γερμανο...να δω και τι αναβαθμιση εχω.
'Εως τον Σεπτέμβριο θα είναι Ελλάδα, περίπου 380 ευρώ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν παίρνει SIM.
κάρτα μνήμης εννοείς
Ξέρω τι λέω.
άρα, μόνο για USA για την ώρα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν παίρνει SIM.
κάρτα μνήμης εννοείς
Ξέρω τι λέω.
Και πώς δουλεύει;
-
Όχι μόνο για USA αποκλειστικά, αλλά και στο δίκτυο της AT&T.
-
Can I “unlock” iPhone and use it with another wireless carrier?
AT&T is the exclusive wireless carrier for iPhone in the United States. If you currently use another wireless carrier, you can choose to transfer your number when you activate your AT&T account.Can I use the SIM card from my current mobile phone?
You should use the SIM card that came preinstalled in the iPhone. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Can I “unlock” iPhone and use it with another wireless carrier?
AT&T is the exclusive wireless carrier for iPhone in the United States. If you currently use another wireless carrier, you can choose to transfer your number when you activate your AT&T account.Can I use the SIM card from my current mobile phone?
You should use the SIM card that came preinstalled in the iPhone.Άρχισε πάλι τα κλειδώματα η Apple ε; Για να δούμε, τι θα γίνει αυτή τη φορά... Το iPod πούλησε χωρίς πρόβλημα, αλλά το λειτουργικό της , τελικά το (ψιλο...)ξεκλείδωσε εν τέλει (αφού τρέχει σε ίδιο hardware με τα Windows, ο καθένας μπορεί να συναρμολογήσει ένα PC και να τρέχει MacOS).
Πάντως, κάποιοι σίγουρα θα σπεύσουν να το πάρουν, ανεξάρτητα από πολιτικές της Apple. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν παίρνει SIM.Και δεν φτάνει μόνον αυτό...
-Δεν έχει cut-copy-paste!
-Δεν έχει εξωτερική υποδοχή για έξτρα μνήμη.
-Δεν έχει MSN
-Δεν έχει Νavigation
-Δεν έχει εξωτερικά πλήκτρα, οπότε πρέπει να κάνεις minimize μια εφαρμογή για να πας σε μια άλλη (οταν πχ σε ένα PDA μπορείς να πάρεις τηλέφωνο πατώντας το εξωτερικό πλήκτρο)Εχει αρκετούς περιορισμούς , που εμένα τουλάχιστον, θα με απέτρεπαν να το αγοράσω.
Σίγουρα όμως, το GUI του και ο τρόπος χειρισμού του, θα φέρουν επανάσταση στις συσκευές χειρός. Ευχής έργον θα ήταν να ψιλοκαταργηθεί και η γραφίδα, νομίζω προς τα εκεί οδεύουμε...
-
Το κλειδωμα εχει να κανει μονο με την Αμερικη και ειναι κατα καποιο τροπο αναμενωμενο αφου εκει οι εταιρειες παιζουν με αρκετα διαφορετικες τεχνολογιες. Για τις υπολοιπες αγορες δεν νομιζω να παιξει κατι τετοιο.
Για να διευκρινησω αυτο που λεει το τυπακι σχετικα με τα δικτυα: Η ΑΤ&Τ δεν εχει ακομη 3G δικτυο γιαυτο χρησιμοποιει για τις υπηρεσιες δεδομενων το ενισχυμενο 2G GPRS, γνωστο ως EDGE. Δεν ειναι αργο, καθε αλλο, απλα δε φτανει το αντιστοιχο 3G πρωτοκολλο (HSDPA) που εχουμε διαθεσιμο απο σχεδον καθε μεγαλο δικτυο στην Ευρωπη. Θελω να πιστευω οτι το iPhone μπορει ή θα μπορεσει οταν ερθει Ευρωπη να υποστηριξει 3G, αλλιως δεν εχει ελπιδα στα μερη μας.
Επισης φοβερη εντυπωση μου εκανε αυτο:
The iPhone is missing some features common on some competitors. There's no instant messaging, only standard text messaging. While its two-megapixel camera took excellent pictures in our tests, it can't record video. Its otherwise excellent Web browser can't fully utilize some Web sites, because it doesn't yet support Adobe's Flash technology. Although the phone contains a complete iPod, you can't use your songs as ringtones. There aren't any games, nor is there any way to directly access Apple's iTunes Music Store. Apple says it plans to add features to the phone over time, via free downloads, and hints that some of these holes may be filled.Αυτες ειναι πολυ σημαντικες ελειψεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο και θελω να πιστευω οτι απλα η Apple δεν ειχε χρονο να ολοκληρωσει το λογισμικο της, παρα ειναι αποτελεσμα επιλογης. Κατα τα αλλα το user interface φαινεται τοσο ριζοσπαστικο και πρωτοποριακο οσο θα περιμενε κανεις απο προϊον Apple Και αυτο ειναι το ποιο σημαντικο απο ολα για ολη την αγορα των smartphones που μεχρι τωρα αφηνει σε ολους μας μια γευση 'ναι μεν αλλα'.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν παίρνει SIM.
Και δεν φτάνει μόνον αυτό...
-Δεν έχει cut-copy-paste!
-Δεν έχει εξωτερική υποδοχή για έξτρα μνήμη.
-Δεν έχει MSN
-Δεν έχει Νavigation
-Δεν έχει εξωτερικά πλήκτρα, οπότε πρέπει να κάνεις minimize μια εφαρμογή για να πας σε μια άλλη (οταν πχ σε ένα PDA μπορείς να πάρεις τηλέφωνο πατώντας το εξωτερικό πλήκτρο)Εχει αρκετούς περιορισμούς , που εμένα τουλάχιστον, θα με απέτρεπαν να το αγοράσω.
Σίγουρα όμως, το GUI του και ο τρόπος χειρισμού του, θα φέρουν επανάσταση στις συσκευές χειρός. Ευχής έργον θα ήταν να ψιλοκαταργηθεί και η γραφίδα, νομίζω προς τα εκεί οδεύουμε...
μη τους τα λες ολα ρε, ασε να το παρει ο elteo για test drive πρωτα..
-
Ωραια, για να βοηθησετε και λιγο δεν μου λετε ποιο απο αυτα που σας ειπα να παρω?Elteo....
- Δεν έχει νόημα να πληρώσεις τόσο παραπάνω για το Ε65.
Από χθες παίζω με ένα 6300. Δείχνει αρκετά καλό, έχει πολύ καλή οθόνη, είναι πολύ λεπτό και μάλλον έχει καλή αυτονομία.
Τα πλήκτρα του όμως είναι σχετικά άβολα καθώς είναι εντελώς επίπεδα.
-
To Apple i phone που βγαίνει αύριο είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Αμερική.
Μην απογοητεύεστε. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ωραια, για να βοηθησετε και λιγο δεν μου λετε ποιο απο αυτα που σας ειπα να παρω?
Elteo....
Από χθες παίζω με ένα 6300. Δείχνει αρκετά καλό, έχει πολύ καλή οθόνη, είναι πολύ λεπτό και μάλλον έχει καλή αυτονομία.
μαστορα με τα φοντς τι παιζει?
ειναι μεγαλα?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ωραια, για να βοηθησετε και λιγο δεν μου λετε ποιο απο αυτα που σας ειπα να παρω?
Elteo....
ειναι μεγαλα??γυαλιά χρειάζεσαι μάστορααα...
όχι καινούριο κινητό...με μεγάλα fonts. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Elteo....
ειναι μεγαλα??γυαλιά χρειάζεσαι μάστορααα...
όχι καινούριο κινητό...με μεγάλα fonts. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Elteo....
Thanks Νικολα.
Βασικα σε κανα δυο βδομαδες ξαναγραψε εντυπωσεις απο μπαταρια, και τσεκαρε και λιγο πως παει απο σημα.
Το 6500 ειναι πολυ ωραιο (ετσι φαινεται τουλαχιστον) αλλα δεν ξερω αν θα τη βγαλω μεχρι τον Σεπτεμβρη! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Apple i phone που βγαίνει αύριο είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Αμερική.Φυσικα και ειναι μονο για εκει, αν ερχονταν ετσι Ευρωπη θα πηγαινε ακλαφτο. Εδω θα πρεπει να κανε περισσοτερα και να στοιχιζει λιγοτερα αν θελεει καποιο μελλον.
-
Elteo....
Thanks Νικολα.
Βασικα σε κανα δυο βδομαδες ξαναγραψε εντυπωσεις απο μπαταρια, και τσεκαρε και λιγο πως παει απο σημα.
Το 6500 ειναι πολυ ωραιο (ετσι φαινεται τουλαχιστον) αλλα δεν ξερω αν θα τη βγαλω μεχρι τον Σεπτεμβρη!σε δελέασα εεεε?
βασικά, μέχρι να σου δώσει ο olympios πληροφορίες, θα έχει φτάσει Αύγουστος, οπότε αξίζει να περιμένεις
πιο πολύ μου αρέσει το καφέ (κι ας πούνε αμέσως κάποιοι ότι gay-ϊζει)
http://www.myphone.gr/gallery/data/3094 ... ssic-3.jpg -
Eρωτηση: χρησιμοποιουσα παλαιοτερα ενα SE T610. Δουλευε μια χαρα. Το ειχα αφησει σε ενα συρταρι ξεφορτιστο για καιρο. Τωρα το εβγαλα να το χρησιμοποιησω και τον παιρνει! Ανοιγει κανονικα, αλλα ειναι σα να μην παταω τα κουμπια. Παταω, αλλα δεν εμφανιζονται στην οθονη. Τι να φταιει αραγε?
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Ουρές στα καταστήματα για το λανσάρισμα του iPhone στις ΗΠΑ
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]