-
Αν σου θυμιζω την κοπέλα σου.....ή εισαι ψιλοφουστης ή εγω τρελη κραγμενη αδερφή
Αυτο με τα πορτοκαλια μην το γελας, ο ξαδερφος μου μικρος δεν ετρωγε μπανανες...χωρις να εχει δοκιμασει...αφου του εσπασα τα @@ εφαγε μια (κανονικα την εφαγε ) και απο τοτε τον φουστη οποτε ερχοταν σπιτι και ειχα μπανανες τις εξαφανιζε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν σου θυμιζω την κοπέλα σου.....είμαι τρελη κραγμενη αδερφή -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν σου θυμιζω την κοπέλα σου.....είμαι τρελη κραγμενη αδερφή
Ενταξει γιαυτο με τσιγκλας με το κινητο οτσες μερες εισαι οπισθοβουλος και θες να με ερεθισεις!
-
Πρεπει να αλλαξω κινητο αμεσα!
και θα ειναι ΝΟΚΙΑ....ο κοσμος να γυρισει αναποδα!
Τότε ψάξε μόνος σου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τότε ψάξε μόνος σου.
+159 2.2
-
Πραγματικά Στέλιο, σαν τον χειρότερο αλφίστι είσαι.
-
Απορω αν εχει απομεινει αλλος φανατικος της ΝΟΚΙΑ σ' ολοκληρο το φορουμ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η οθονη αφης στο κιουτεκ δεν με εχει πολυ-βολεψει ρε γμτ, και εχει περασει πανω απο χρονος που το εχω.. τι να φταιει; ειμαι κουλαδι;
ακουστε παραδειγμα. χθες πηγα για καφε και ηταν στην παρεα μια κοπελα που ανταλλαξαμε κινητα (το νουμερο εννοω )
της ειπα οτι δεν ξερω τον αριθμο μου απεξω (τον εχω λιγο καιρο αυτον τον αριθμο) και μου λεει γραψε το κινητο μου και κανε μου αναπαντητη
το συρομενο πληκτρολογιο με βολευει στα μηνυματα, αλλα στους αριθμους δεν το'χω συνηθισει, και μεχρι να βγαλεις το πενακι να γραψεις σκετη ταλαιπωρια οποτε εγραφα τον αριθμο με τα δαχτυλα πανω στην οθονη
μην πειτε οτι ειναι ο,τι πιο βολικο σε σχεση με ενα παραδοσιακο πληκτρολογιο κινητου γιατι δεν θα σας πιστεψω -
Λύσσαξες με τα Nokia, τελοσπάντων... το 6288 θα πρότεινα: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000300
Έχω το 6280 και όλα βαίνουν καλώς (ακόμη και η αυτονομία του) εκτός από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την υποδοχή pop-port που χαλάρωσαν οι επαφές και δεν πιάνουν καλά το handsfree και το καλώδιο usb.Ξανασκέψου το για SE πάντως, θα έχεις καλύτερη διαχείριση της συσκευής με Η/Υ (το Nokia PC Suite μου έτρωγε τα μισά τηλέφωνα στο backup, αν είναι δυνατόν! Να χέσω τότε τη δυνατότητα αντιστοίχισης περισσότερων από ένα αριθμών κινητών/σταθερών κλπ) και αποδεδειγμένα καλύτερη αυτονομία από τα Nokia αντίστοιχης κατηγορίας. Πρότασή μου είναι αυτό: SE W610i
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Λύσσαξες με τα Nokia, τελοσπάντων... το 6288 θα πρότειναΤο πηρε φιλος, κολλημενος με τα ΝΟΚΙΑ, δε με ακουσε κλπ.
Λοιπον, κατι μηνες μετα κλαιει κι οδυρεται, προβλημα με το μηχανισμο που ανοιγοκλεινει, προβλημα στο ακουστικο (δεν ειναι η πρωτη φορα που του τυχαινει, αλλα απτοητος ΝΟΚΙΑ ), αυτονομια τραγικη κλπ.
Την επομενη φορα μονο SE, λεει -
Σοβαρά, ε; Ευτυχώς ήμουν τυχερός με το 6280 (όχι και τόσο δηλαδή αλλά σε γενικές γραμμές ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις συσκευές μου ανεξαρτήτως μάρκας).
Όσο για το συρόμενο πορτάκι, δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι ενοχλούνται που είναι χαλαρό. Και το δικό μου παίζει, τόσο ανοιχτό όσο και κλειστό, αλλά δε με πείραξε ποτέ.
Anywayz, όπως καταλαβαίνεις καλό μου σκυλάκι ΠΡΕΠΕΙ να προσανατολιστείς σε SE. Θα σου πρότεινα το K750i αλλά είναι παλιό πλέον (κι εσύ τρέντης) οπότε το W610i που ανέφερα πιο πάνω θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Τώρα, αν θέλεις πιο σοβαρή συσκευή δες το K610i, αν και λίγο παλιό, αν θέλεις κάτι σε αναδιπλούμενο πολύ καλή επιλογή είναι το Z610i. Τέλος, για ό,τι πιο φρέσκο, προτείνω το S500.
Edit: πουλάει κάποιος στo myphone ένα K810i με δυο κατοστάρικα. Ενδιαφέρεσαι ratanplan;
-
για οσους ψηνονται....
Review of GSM-communicator HTC Touch
http://www.mobile-review.com/pda/review ... 2-en.shtml
-
Επιτελους κατι εμαθες.Αργα αλλα σταθερα να παιρνεις γνωσεις απο μενα αγορι μου...
Απορω αν εχει απομεινει αλλος φανατικος της ΝΟΚΙΑ σ' ολοκληρο το φορουμ
Ι'm watching you...Eγω κι ο Σαββας ειμαστε 2 τουλαχιστον που γουσταρουμε ΝΟΚΙΑ..
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολυτιμες συμβουλες σας....μεσα στον Ιουλη θα παω να παρω μαλλον το 6300
-
Σωστη επιλογη.Ευγε νεε μου.
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολυτιμες συμβουλες σας....μεσα στον Ιουλη θα παω να παρω μαλλον το 6300παρόμοιο επίσης και ΟΛΟφρεσκο:
-
Απλά δείτε το βίντεο, τελικά μάλλον το iPhone ΕΙΝΑΙ τοσο τρομερό όσο ακούγεται...
http://online.wsj.com/article/SB1182893 ... ?mod=blogs
-
Δεν παίρνει SIM.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολυτιμες συμβουλες σας....μεσα στον Ιουλη θα παω να παρω μαλλον το 6300
παρόμοιο επίσης και ΟΛΟφρεσκο:
Νατος ο παιχτης....ωραιο κινητακι μαζεμενο φαινεται....Ελλαδα εχει έρθει? ξερουμε τιμη? Μαλλον αστο θα παω αυριο να ρωτησω σε κανα γερμανο...να δω και τι αναβαθμιση εχω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν παίρνει SIM.κάρτα μνήμης εννοείς
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]