-
Οχι ακόμα ρε συ!!!
Αργός?...Οσο το χειρίστηκα μια χαρά πήγαινε...
Λες στην περίπτωση που φορτώσεις εφαρμογές π.χ. TomTom? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Οχι ακόμα ρε συ!!!
Λες στην περίπτωση που φορτώσεις εφαρμογές π.χ. TomTom?ο οmap 850 ειναι αργος επεξεργαστης. Δεν ξερω αν τα wm6 τον εκμεταλλευονται καλυτερα απο τα wm5 που εχω εγω.
εννοειται οτι οταν το φορτωσεις εφαρμογες, το συστημα λογικα θα γινει πιο αργο.
καλυτερα να διαβασεις εντυπωσεις χρηστων που το εχουν παρει ηδη.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κουκο.. βγηκε στο πλαισιο το htc touch με wm6 ρε!
ρε τι παθαμε..Το φέρανε; Αμαν αμαν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:lol:
Οχι ακόμα ρε συ!!!
Λες στην περίπτωση που φορτώσεις εφαρμογές π.χ. TomTom?ο οmap 850 ειναι αργος επεξεργαστης. Δεν ξερω αν τα wm6 τον εκμεταλλευονται καλυτερα απο τα wm5 που εχω εγω.
..στο myphone?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οχι ακόμα ρε συ!!!
Στα βίντεο πάλι @@@ δλδ;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ακόμα ρε συ!!!
..στο myphone?
ε ναι!
-
Από τα παραπάνω για τα tips των κινητών:
- Ισχύει παίρνει 112 από οποιοδήποτε δίκτυο και με κλειδωμένο πληκτρολόγιο.
- Για να ανοίξεις το αυτοκίνητο. Λογικά μπορεί να γίνει μόνο αν λειτουργεί με υπερυθρες και όχι RF και φυσικά με κάποια εφαρμογή στο κινητό. Έτσι απλά είναι μάλλον αδύνατον.
- Εξαντλημένη μπαταρία. Ισχύει, αλλά δεν αυξάνει την ισχύ της αλλά μειώνει την ποιότητα του σήματος για να κρατήσει περισσότερο.
- Βέβαια με το ΙΜΕΙ μπορεί η εταιρία κινητής να το μπλοκάρει.
- Για τον φούρνο μικροκυμάτων ισχύει. Πρέπει να είναι μονωμένος.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οχι ακόμα ρε συ!!!
..στο myphone?
ε ναι!
Καλές οι εντυπώσεις από όσους το πήραν!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ακόμα ρε συ!!!
..στο myphone?
ε ναι!
Καλές οι εντυπώσεις από όσους το πήραν!!!
λινκ;;;;
-
http://www.myphone.gr Αλεξ. Στην ενότητα για WM κινητά. Θέλει εγγραφή.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
www.myphone.gr Αλεξ. Στην ενότητα για WM κινητά. Θέλει εγγραφή.Thanx:)
Ειμαι γραμμενος κ εκει
-
29 Ioυνίου 2007....
η παγκόσμια πρώτη του Apple iPhone στις ΗΠΑ...με αποκλειστικό συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ (Cingular).
Θα κοστίζει στην Αμερική πάντα, $499 το 4GB και $599 τo 8GB.
τελευταία news...
-
Η μπαταρία θα κρατάει μέχρι 8 ώρες ομιλίας, 6 ώρες χρήσης Internet, 7 ώρες video, 24 audio και μέχρι 250 ώρες standby.
-
Η εξωτερική μπροστινή επιφάνεια βελτιώθηκε και αντί για πλαστικό είναι ειδικό scratch-proof γυαλί.
Για Ευρώπη δεν είναι ακόμα τίποτα τελικό στα features. Ακούγεται ότι θα αρχίσει να πωλείται τέλη του έτους.
Οσοι το πάρουν με 'έμμεσο' τρόπο...καλορίζικο.
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Quiz: ψάχνω για bluetooth ακουστικό. Η ανοιχτή ακρόαση του κινητού μου με καλύπτει μερικώς μόνο, μιας και όταν εχει φασαρία γύρω από το αυτοκίνητο δεν με ακούνε καλά.
Θέλω να έχει καλώδιο, όπως αυτό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=119243 , το οποίο δυστυχώς έχει αποσυρθεί.
Προτάσεις; Με τον φορτιστή τι παίζει; Τον έχουν στη συσκευασία; Αν όχι, και πάρω ίδια μάρκα με το κινητό μου (Nokia με το νέο βύσμα, το μικρό), μπορεί να φορτιστεί από αυτόν τον φορτιστή το ακουστικό;
Θενξ ιν αντβάνς, το έχω παρατήσει το σπορ 'κινητό' από καιρό
http://e-acorn.com/vie
το έχει ένας φίλος κ ο father
Πολύ καλό... αν κ είμαι κατά αυτής της μορφής btδεν ξέρω για τα nokia... αποτελούν για μένα ότι τα opel για σένα
Γιατί κατά;
Εγώ δεν μπορώ τα άλλα με το γαντζάκι. Μέχρι να το κοτσάρεις στο αυτί, πάει, σκοτώθηκες
Ωραίο ειναι αυτό. Με φορτιστή τι παίζει;Σπύρο είναι πολύ εξυπηρετικό, ειδικά αν δε θες να το φοράς συνεχώς στο αυτί (όπως εγώ π.χ. ). Πιάνεις το ακουστικό και με ένα χέρι και μια κίνηση το έχεις στο αυτί. Πολύ εξυπηρετικό αν οδηγεί κάποιος μοτοσυκλέτα μιας και μπορεί να φορεθεί με κράνος.
Είναι πολύ καλό και από πλευράς αυτονομίας.
Αν έχεις δυο κινητά καλή επιλογή είναι κι αυτό που σου πρότεινε ο ψευδοpremium. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για Ευρώπη δεν είναι ακόμα τίποτα τελικό στα features. Ακούγεται ότι θα αρχίσει να πωλείται τέλη του έτους.
κάπου εκεί, Φθινόπωρο, πλησιάζει η μεγάλη επιδότηση
-
-
είσαι τρέντης πώς να το κάνουμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είσαι τρέντης πώς να το κάνουμε...υπερβολικα τρεντις θα ελεγα..
αν και δεν ειναι ασχημο και φαινεται και αρκετα ικανο μηχανημα, αλλα νομιζω πληρωνεις πολυ τη μοστρα..η οθονη αφης στο κιουτεκ δεν με εχει πολυ-βολεψει ρε γμτ, και εχει περασει πανω απο χρονος που το εχω.. τι να φταιει; ειμαι κουλαδι;
-
ναι.-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι.-Είναι ανεπίτρεπτο να κοροϊδεύεις με τέτοιο αισχρό τρόπο ένα συμφορουμίτη που απλά ζητάει την βοήθεια μας.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η οθονη αφης στο κιουτεκ δεν με εχει πολυ-βολεψει ρε γμτ, και εχει περασει πανω απο χρονος που το εχω.. τι να φταιει; ειμαι κουλαδι;
Ναι, είσαι κουλάδι.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]