-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κορσαίρ πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ μπορεί να είσαι απο φωτογραφία για να ισχυρίζεσαι τέτοια πράματα;Νικόλα, δεν μπορώ να βοηθήσω.
+oo
-
[quote='elteo'][quote='n_olympios']Thanks!
Μήπως να της πάρω το 510i με τη μικρή επιδότηση, και να χρησιμοποιήσω τη μεγάλη (+50
-
[quote='technik'][quote='elteo'][quote='n_olympios']Thanks!
Μήπως να της πάρω το 510i με τη μικρή επιδότηση, και να χρησιμοποιήσω τη μεγάλη (+50
-
[quote='elteo'][quote='technik'][quote='elteo'][quote='n_olympios']Thanks!
-
για τα κινητά του mister boom το Κ510 απο την πρώτη λίστα κ το 6300 απο την δεύτερη!
αν είναι να πάρεις το Μ600 ακυρώνονται τα απο πάνω
-
Αν - λέω, αν - πάρω ένα Ε50 κι ένα 5140i (για να αντέξει τις τούμπες και τις πορτοκαλάδες, ξέρω τι σας λέω), λέτε να είναι καλύτερα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν - λέω, αν - πάρω ένα Ε50 κι ένα 5140i (για να αντέξει τις τούμπες και τις πορτοκαλάδες, ξέρω τι σας λέω), λέτε να είναι καλύτερα?πες μας ποιος θα έχει το κάθε ένα κ για τι χρήση προορίζεται
-
Ένα πρέπει να πάρει η μητέρα μου οπωσδήποτε, το άλλο θα είναι εφεδρικό. Τώρα αν θα πάρει το φτηνό ή το ακριβό θα δούμε.
Της έδειξα φωτό από τα περισσότερα, καθώς ως γνωστόν το κυριότερο κριτήριο είναι η εμφάνιση και το χρώμα ... Με βλέπω να της παίρνω ένα 5140i (στη φωτογραφία της φάνηκε και παρόμοιο με το 6600, μη με ρωτήσετε γιατί και πώς το κατάφερε αυτό) και να κρατάω το Ε50 για μένα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ένα πρέπει να πάρει η μητέρα μου οπωσδήποτε, το άλλο θα είναι εφεδρικό. Τώρα αν θα πάρει το φτηνό ή το ακριβό θα δούμε.Της έδειξα φωτό από τα περισσότερα, καθώς ως γνωστόν το κυριότερο κριτήριο είναι η εμφάνιση και το χρώμα ... Με βλέπω να της παίρνω ένα 5140i (στη φωτογραφία της φάνηκε και παρόμοιο με το 6600, μη με ρωτήσετε γιατί και πώς το κατάφερε αυτό) και να κρατάω το Ε50 για μένα.
βασικά!
διάλεξε 5 κινητά που να αρέσουν σε ΣΕΝΑ!!πάνε μετά στην mother κ πες την διάλεξε!...απο τα 4 που θα μείνουν διαλέγεις κ κρατάς αυτό που θες
κ η λύση για 5140-Ε50 καλή είναι...
-
Τελικά, από την επόμενη βδομάδα (περιμένω να εγκριθεί η φορητότητα πρώτα...) θ' αποκτήσω αυτό:
Είναι το γνωστό ΕΤΕΝ Χ500, αλλά σε έκδοση + (plus) που σημαίνει πως είναι σε μαύρο χρώμα, με πολύ καλύτερη οθόνη VGA και Windows Mobile 6.0.
Αν μου τα είπαν καλά στο πλαίσιο, θα πληρώσω 330€ στο Καρτοσυμβόλαιο 20.
Αρκετά καλά μπορώ να πω και κυρίως: ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΑΑΑΑ!
Δείτε και μόνοι σας:
click-click -
[quote='elteo'][quote='technik'][quote='elteo'][quote='n_olympios']Thanks!
-
[quote='v@silis'][quote='elteo'][quote='technik'][quote='elteo'][quote='n_olympios']Thanks!
-
φιλε με το ετεν.με τα ιδια λεφτα δες και το Ν95.Θα σερνεται ο 400ρης με την VGA...
Για το Ν95:
+Ομορφο, μικρό γι' αυτά που προσφέρει, ΝΟΚΙΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται, fashion item, εξαιρετική κάμερα για κινητό με φακό Carl Zeiss.
-Δεν τρέχει Windows, ΔΕΝ παίρνει Destinator, άρα το GPS στην Ελλάδα θα είναι στοιχειώδες. Επίσης δεν δέχεται άλλες δημοφιλείς εφαρμογές που υπάρχουν στα Windows. Ακριβό σε σχέση με άλλα PDA. NOKIA με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Αυτο για τα windows...Πλακα μας κανεις?Συγκρινονται ακομα και τα crossbow με το fp1?
Για το destinator ειναι θεμα χρονου.Η Νokia εχει παραχωρησει τα location API's σε 3ους developers.Υπαρχει ηδη εκδοση wayfinder.Θεμα χρονου ειναι.Οταν λες δημοφιλεις?
Ακριβο σε σχεση π.χ με το παρωχημενο Tytn?ΣΥνυπολογισε και την μεταπωλητικη αξια
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Για το destinator ειναι θεμα χρονου.Η Νokia εχει παραχωρησει τα location API's σε 3ους developers.Υπαρχει ηδη εκδοση wayfinder.Θεμα χρονου ειναι.
Για πες; Θα είναι δυνατό δηλαδή να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που είναι σχεδιασμένο για windows mobile στην πλατφόρμα των Nokia;
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
φιλε με το ετεν.με τα ιδια λεφτα δες και το Ν95.Θα σερνεται ο 400ρης με την VGA...Για το Ν95:
+Ομορφο, μικρό γι' αυτά που προσφέρει, ΝΟΚΙΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται, fashion item, εξαιρετική κάμερα για κινητό με φακό Carl Zeiss.
-Δεν τρέχει Windows, ΔΕΝ παίρνει Destinator, άρα το GPS στην Ελλάδα θα είναι στοιχειώδες. Επίσης δεν δέχεται άλλες δημοφιλείς εφαρμογές που υπάρχουν στα Windows. Ακριβό σε σχέση με άλλα PDA. NOKIA με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Αυτο για τα windows...Πλακα μας κανεις?Συγκρινονται ακομα και τα crossbow με το fp1?
Για το destinator ειναι θεμα χρονου.Η Νokia εχει παραχωρησει τα location API's σε 3ους developers.Υπαρχει ηδη εκδοση wayfinder.Θεμα χρονου ειναι.Οταν λες δημοφιλεις?
Ακριβο σε σχεση π.χ με το παρωχημενο Tytn?ΣΥνυπολογισε και την μεταπωλητικη αξια
Δεν είδες μάλλον το ποστ μου... Ποια ίδια λεφτά; Τα διπλά θα πρέπει να δώσω για το Nokia σχεδόν! Από λεφτά το ΕΤΕΝ είναι το φθηνότερο...
Οσο για την VGA μπορεί να έχεις δίκιο, αν και δεν διάβασα κάτι τέτοιο... Πάντως τα περισσότερα PDAs παρόμοιο επεξεργαστή έχουν.
Τα Windows σε σχέση με τα Symbian τα προτιμώ. Οσες φορές έπαιξα με κάποιο κινητό με Symbian δεν είδα κάτι που δεν έχουν τα Windows, άσε που τα περισσότερα ήταν ιδιαίτερα αργά...
Οσο για το Destinator κι αν είναι θέμα χρόνου: αν όντως σε 1 χρόνο βγει Destinator για Symbian, θα αγοράσω ένα! ΣΗΜΕΡΑ όμως , τα Windows είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Ελλάδα, αφού το Destinator είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ΜΑΚΡΑΝ των άλλων...
Και θυμήσου: θα δώσω 330 ευρώ μόνον! Φυσικά δεν θα έχω πολύ καλή κάμερα, αλλά τη χρησιμοποιώ λίγο ούτως ή άλλως, άσε που έχω και την ψηφιακή μηχανή πρόχειρη... Από κει και πέρα, με ενδιαφέρει το GPS , το WiFi και οι multimedia ικανότητες κυρίως: ε, όλα αυτά θα τα προσφέρει το ΕΤΕΝ. Του χρόνου, παίρνω κάτι καλύτερο αν είναι! Τώρα, δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο ή καλύτερα σ' αυτά τα χρήματα... -
HF πολύ καλή επιλογή. Καλορίζικο!
Omikrone3
Τα windows είναι παντού καλύτερα.
Σε εφαρμογές, σε ταχύτητα, σε σταθερότητα.Το παρωχημένο ΤyTN παίζει τα πάντα από βίντεο, τα πάντα από μουσική, είναι πιο γρήγορο από το Ν95, σταθερότατο, με full πληκτρολόγιο, με υπερβολικά περισσότερες εφαρμογές από το Ν95, έχει οθόνη αφής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για GPS σε αντίθεση με το Ν95 που κάνει μόνο αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ακόμα έχει και οθόνη αφής(χωρίς σχόλια).
Τελός μπορείς να του βάλεις και τα καινούρια Windows. Στο Ν95 μπορείς να βάλεις την καινούρια έκδοση Symbian όταν βγει; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
HF πολύ καλή επιλογή. Καλορίζικο!Omikrone3
Τα windows είναι παντού καλύτερα.
Σε εφαρμογές, σε ταχύτητα, σε σταθερότητα.Το παρωχημένο ΤyTN παίζει τα πάντα από βίντεο, τα πάντα από μουσική, είναι πιο γρήγορο από το Ν95, σταθερότατο, με full πληκτρολόγιο, με υπερβολικά περισσότερες εφαρμογές από το Ν95, έχει οθόνη αφής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για GPS σε αντίθεση με το Ν95 που κάνει μόνο αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ακόμα έχει και οθόνη αφής(χωρίς σχόλια).
Τελός μπορείς να του βάλεις και τα καινούρια Windows. Στο Ν95 μπορείς να βάλεις την καινούρια έκδοση Symbian όταν βγει;Μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε σχετικά με την ταχύτητα του Symbian.
Έχωντας δουλέψει και UIQ (Sony-Ericsson) και WM, το μέν ειναι τόσο αργό και ασταθές ωστε να καταντά unusable και τα δε ειναι μεν - σχετικά - γρήγορα, αλλα δεν έχουν, κατα τη γνώμη μου, ούτε κάποια τρομερή ευχρηστία ούτε τρομερή σταθερότητα (μου κάνει εντύπωση π.χ. οταν διαβάζω σχόλια χρηστών στο myphone να λένε 'κάνω reset μόνο 2 φορές τη βδομάδα μετά το τελευταίο update' λες και ειναι κάτι καλό αυτό)...
Στο δικό μου κινητό με Symbian S60 3rd edition τους 8 μήνες λειτουργίας του δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω reset (αφαίρεση μπαταρίας κ.λ.π.) και το κινητό έχει επαννεκινηθεί σύνολο 3 φορές μετά απο protection fault εφαρμογής. Aπλά δουλεύει και ειναι και γρήγορο - ακόμα και σε σχέση με κάποια μή-smartphone κινητά.
Just my 0.02 $...
P.S. Προφανώς το Ν95 ειναι υπερβολικά ακριβό για αυτά που προσφέρει, σαφώς ειναι καλύτερη μια λύση PDA-GPS...
-
Silencer51
Αυτή τη στιγμή έχω το Νοκια Ε61(και εσύ αυτό δεν έχεις;).
Στο μόνο που είναι πιο εύχρηστο από το S100 που είχα είναι στο ότι μπορώ να πάρω τηλέφωνο με το ένα χέρι.
Το S100 ήταν πιο γρήγορο και στα 2+ χρόνια που το είχα κόλλησε μόνο μία φορά χωρίς λόγο. Η σταθερότητά τους είναι πολύ καλή όσο δεν βάζεις μέσα ότι βρεις μπροστά σου.
Η πλοήγηση στο μενού και η χρήση των διάφορων εφαρμογών ήταν πιο εύκολη με την οθόνη αφής.
Ακόμα η εγκατάσταση των εφαρμογών είναι πιο εύκολη και πιο .
Ποιο windows mobile είχες; -
ποια έκδοση uiq δοκίμασες;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ποια έκδοση uiq δοκίμασες;;Όποια και να δοκίμασε τα ίδια χάλια έχουν....
Στα πόσα ΜΗ είπαμε είναι....;;;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]