-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρε παιδες γιατι η μπαταρια του καινουργιου μου Κ800ι δεν κραταει καθολου ? ? ?Ουτε μερα δεν με βγαζει!!!
Ειναι προβλημα του συγκεκριμενου κινητου ή να παω στο σερβις για να μου αλλαξουν την μπαταρια ?
Περιεργο...
-
Το δικό μου κράταγε η μπαταρία μέρες ολόκληρες εξαρχής, οπότε πήγαινε το για service. Πόσο καιρό το χεις?
-
4-5 οχι παραπανω.......
Η μια ηταν μια ολοκληρη νυχτα(οχι η 1η του φορτιση ομως)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το δικό μου κράταγε η μπαταρία μέρες ολόκληρες εξαρχής, οπότε πήγαινε το για service. Πόσο καιρό το χεις?4-5 μερες ρε
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το δικό μου κράταγε η μπαταρία μέρες ολόκληρες εξαρχής, οπότε πήγαινε το για service. Πόσο καιρό το χεις?
4-5 μερες ρε
Την Δευτέρα με την απόδειξη και όλο το κουτί πήγαινε στο κατάστημα που το αγόρασες & πες ότι έχεις πρόβλημα και ρώτα αν μπορεί να γίνει η αντικατάσταση της συσκευής άμεσα (δεν θυμάμαι πόσο είναι το ακριβές περιθώριο για τα SE).
-
Αααα και αν εχετε ευκαιρο και κανενα link για παιχνιδακια ευπροσδεκτο ειναι......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αααα και αν εχετε ευκαιρο και κανενα link για παιχνιδακια ευπροσδεκτο ειναι......Θες να το κανεις 'σταθερο',διπλα στην πριζα,το τηλεφωνο;
-
Bagus, http://www.getjar.com/software/ και κάνεις αναζήτηση για Κ800. Έχει τα πάντα.
-
πως ξεπερναμε το προβλημα των unsigned εφαρμογων για Νοκια Ε65 ???
-
Ξύλινο κινητό τηλέφωνο από τη Ρωσία
http://new.e-go.gr/tech/article.asp?cat ... bid=560622 -
εμπνευση εμπνευση
τι αλλο θα δουμε?
-
θέλω ένα κινητό με οθόνη αφής - handwriting recognition, δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων MS ΟΦΗΣ και πληκτρολογιο QWERTY.
SE P1i (υπάρχει και P1σκέτο
Nokia 9xxx (έχουν οθόνη αφής αυτές οι γκουμούτσες;)
QTek
κάτι άλλο....Εύρος τιμής: 500-600
-
Να ρωτησω κι εγω;
Θελω reasonably priced κινητο απλο, απλουστατο (mp3, καμερα, 3G κλπ. αδιαφορα) αλλα ντιζαϊνατο κι ευχρηστο, κυριως για μουρη (σοβαρα το λεω). Μ' ενδιαφερουν λεπτες συσκευες, σε σοβαρους χρωματισμους (οχι τιποτα ροζουλια ) και αριστες οθονες. Το bluetooth απαραιτητο, οπως και το ραδιοφωνο. Επισης το θελω καλοφτιαγμενο και με καλα υλικα (οχι τιποτα πλαστικα της πλακας).
Επαναλαμβανω: κυριως για μουρη.
Δεκτή καθε προταση. Thanx -
Λεφτά;
-
Οχι πανω απο 200-250
-
-
Ναι, φαινεται κουκλι
Ειναι ευχρηστο; Τι γινεται με το bluetooth στα Samsung; Η οθονη τι λεει; -
Το είχα παίξει τις προάλλες στο πλαίσιο. Μενού οκ, αλλά σαν των SE δεν έχει (είμαι se-fan ). Η οθόνη του ναι, είναι μια χαρά. Για το μπλε δόντι δεν ξέρω, ρώτα κάποιον που ψηφίζει ΝΔ.
-
Κι εγω SE ειμαι, αλλα ψαχνω κατι με design
Θα παω να το δω -
με 'μένα θα ασχοληθεί κανένας;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]