-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εδώ υπήρξαν κινητά με αυτό το πρόβλημα.εσυ εισαι βαλτος της Νοκια.... ουυρττ
-
Δεν είχα ποτέ των ποτών νόκια. Πολλές άλλες μάρκες, δεκάδες έρικσσον, αλλά ποτέ νόκια.
-
ρε παιδια μπηκα σε γνωστο forum κινητης τηλεφωνιας και οσοι εχουν παρει αυτο το τηλ τους εχουν σπασει τα πληκτρα στα δυο!το εχει κανενας να μας καταθέση την γνωμη του? κι εγω ρωτάω παγκοσμιος υπαρχει αυτο το προβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο ολοκληρη sony ericsson δεν μπορει να διορθώσει το προβλημα?δεν μιλαμε για καμια μικρη εταιρεία(αν καμια φωρα οι μικρες εταιρείες ειναι πιο ευελικτες)τι να πω περιμένω εξελίξεις μου αρεσει πολυ το s500!!
-
Το προβληα ειναι παγκοσμιο.
-
ξερετε κανα τζαμπε τροπο να κανω αναβαθμιση λογισμικου σε sony ericson ?
-
σε τι κινητό;
-
nomizw w750i
san ayto moiazei
-
msn
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
msnok
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
msn
ok
δηλωνω και εδω επισημα οτι εισαι παιχτης και ασυμμετρος ηγετης
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
ρε παιδια μπηκα σε γνωστο forum κινητης τηλεφωνιας και οσοι εχουν παρει αυτο το τηλ τους εχουν σπασει τα πληκτρα στα δυο!το εχει κανενας να μας καταθέση την γνωμη του? κι εγω ρωτάω παγκοσμιος υπαρχει αυτο το προβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο ολοκληρη sony ericsson δεν μπορει να διορθώσει το προβλημα?δεν μιλαμε για καμια μικρη εταιρεία(αν καμια φωρα οι μικρες εταιρείες ειναι πιο ευελικτες)τι να πω περιμένω εξελίξεις μου αρεσει πολυ το s500!!οι καινούριες παρτίδες δεν εχουν αυτό το πρόβλημα... επίσης δεν έχουν αυτό το πρόβλημα οι παρτίδες με κίτρινο χρώμα... σε όσα έσπασαν τους αντικαθιστούν δωρεάν το πληκτρολόγιο...
-
msn
ok
δηλωνω και εδω επισημα οτι εισαι παιχτης και ασυμμετρος ηγετης
και για πες μας να τον κρηνουμε και μεις...
-
βασικα εκανα αναβαθμιση και παλι δεν λυθηκε το προβλημα..
ακουστε τι εχει..
σβηνει μονο του τα μυνηματα αφου τα εχω διαβασει
-
Μην το παρεις το S500. βαλε 50 Euro και παρε το LG SHINE. Τρομερη διαφορα ποιοτητας Εμενα περα απο τα σπασμενα πληκτρα, το κεντρικο πληκτρο επιλογης εχει αρχισει να χανει το χρωμα του,το ασημένιο.
-
βασικα εκανα αναβαθμιση και παλι δεν λυθηκε το προβλημα..ακουστε τι εχει..
κανε reset την συσκευη και δες τι γινεται (υποψην, θα χαθουν τα παντα)
ps: τελικα ψευτοηγετης ο Ντινος...
-
Εμένα δεν μου είπε ότι έχει πρόβλημα, μόνο ότι θέλει αναβάθμιση.
Κορσαίρ, ΣΚΑΣΕ. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είχα ποτέ των ποτών νόκια. Πολλές άλλες μάρκες, δεκάδες έρικσσον, αλλά ποτέ νόκια.Πορεύεσαι στο σκοταδι!!
Δεν εχεις δει ακομα το φως το αληθινο!!!! -
βασικα εκανα αναβαθμιση και παλι δεν λυθηκε το προβλημα..ακουστε τι εχει..
Μηπως εχει καμια επιλογη αυτοματης διαγραφης μυνηματος αφου διαβαστει?
-
Ο χρήστης thanasis_leo έγραψε:
Μην το παρεις το S500. βαλε 50 Euro και παρε το LG SHINE. Τρομερη διαφορα ποιοτητας Εμενα περα απο τα σπασμενα πληκτρα, το κεντρικο πληκτρο επιλογης εχει αρχισει να χανει το χρωμα του,το ασημένιο.Δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις, αλλά τα κινητά της LG είναι G.T.P. Το μόνο καλό τους είναι το design.
-
θα συμφωνησω..
οι επαφες μου με αυτη τη μαρκα το εχουν αποδειξει περιτρανα!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]