-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To n95 or not to n95?αμα χρησιμοποιεις πανω απο το 75% των δυνατοτητων του, ναι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
To n95 or not to n95?
αμα χρησιμοποιεις πανω απο το 75% των δυνατοτητων του, ναι.
@@ Σπύρο.. Αν χρησιμοποιούσα το 50% θα το χα ήδη πάρει.. Απλά σκέφτομαι ότι βαρέθηκα το Κ800..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To n95 or not to n95?
@@ Σπύρο.. Αν χρησιμοποιούσα το 50% θα το χα ήδη πάρει.. Απλά σκέφτομαι ότι βαρέθηκα το Κ800..
πάρε το Κ810
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To n95 or not to n95?
περίμενε το SonyEricsson P1i
μακρυά από Nokia λέμεεε... ...το Ν95 έχει μπαταρία 1 ημέρας.
-
Δεν με εντυπωσιάζει το P1. Οπότε μάλλον για N95 πάω εκτός αν βρω κάτι ενδιαφέρον μέχρι την άλλη βδομάδα που θα κατέβω Αθήνα.. Πρέπει όμως να κρατήσω και το Κ800 για να μην έχω το Ν95 στην παραλία.. μλκια, τεσπά, θα δούμε, δεν αγχώνομαι, έχω ακόμα καιρό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν με εντυπωσιάζει το P1. Οπότε μάλλον για N95 πάω εκτός αν βρω κάτι ενδιαφέρον μέχρι την άλλη βδομάδα που θα κατέβω Αθήνα.. Πρέπει όμως να κρατήσω και το Κ800 για να μην έχω το Ν95 στην παραλία.. μλκια, τεσπά, θα δούμε, δεν αγχώνομαι, έχω ακόμα καιρό.εδώ είμαστε που θα κλαις τα ευρώ σου...
και δεν είναι λίγα τα 720... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν με εντυπωσιάζει το P1. Οπότε μάλλον για N95 πάω εκτός αν βρω κάτι ενδιαφέρον μέχρι την άλλη βδομάδα που θα κατέβω Αθήνα.. Πρέπει όμως να κρατήσω και το Κ800 για να μην έχω το Ν95 στην παραλία.. μλκια, τεσπά, θα δούμε, δεν αγχώνομαι, έχω ακόμα καιρό.
εδώ είμαστε που θα κλαις τα ευρώ σου...
και δεν είναι λίγα τα 720...Σάββα τι παραπάνω έχει το P1?
-
Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του Eten Χ500 από το Πλαίσιο. Τα μειονεκτήματα γνωστά: μέγεθος και αυτονομία. Πέραν αυτών, έχει κάποιος να πει κάτι, καλό ή κακό;
Η τιμή του θα είναι 340 με νέα σύνδεση... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εδώ είμαστε που θα κλαις τα ευρώ σου...
και δεν είναι λίγα τα 720...Σάββα τι παραπάνω έχει το P1?
του λείπει μόνο το GPS...άχρηστο κατ΄εμέ με τέτοια υλοποίηση.
του λείπουν και λίγα πίξελς...μαλακία γιατί πάλι τα SE βγάζουν τρομερές φωτό.αλλά έχει αυτονομία (τις διπλάσιες ώρες 220 έναντι 440 !!)
έχει μεγαλύτερη κάρτα μνήμηςσε όλα τα άλλα είναι σχεδόν τα ίδια.
από παιδιά που το έχουν με λίγη χρήση κρατά μόνο 1 μέρα.
τι να τα κάνω τα τσιμπλίκια όταν δεν έχω ενέργεια να τα χρησιμοποίησω.
-
Το GPS για μένα δεν είναι άχρηστο, είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Επίσης η κάμερα του είναι πολύ καλή, όπως και το Video του.
Η κάρτα μνήμης δεν με ενδιαφέρει γιατί έτσι κι αλλιώς θα αγοραστεί έξτρα και στα 2. Το θέμα της αυτονομίας μόνο με κάνει να το σκέφτομαι αλλά αφού θα είναι δεύτερο τηλέφωνο μάλλον δεν θα πρεπε να με επηρεάζει.Πότε το αναμένουμε το P1?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το GPS για μένα δεν είναι άχρηστο, είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Επίσης η κάμερα του είναι πολύ καλή, όπως και το Video του.
Η κάρτα μνήμης δεν με ενδιαφέρει γιατί έτσι κι αλλιώς θα αγοραστεί έξτρα και στα 2. Το θέμα της αυτονομίας μόνο με κάνει να το σκέφτομαι αλλά αφού θα είναι δεύτερο τηλέφωνο μάλλον δεν θα πρεπε να με επηρεάζει.Πότε το αναμένουμε το P1?
το GPS είπα είναι άχρηστο όπως υλοποιείται.
πρέπει να κατεβάσεις τους χάρτες μέσω gprs και από τα πρώτα σχόλια δεν έχουν καμία σχέση με το Destinator και την ngi.εγώ που έχω gps το θεωρώ 2 φορές άχρηστο.
Για το P1i λένε Αύγουστο Σεπτέμβρη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το GPS είπα είναι άχρηστο όπως υλοποιείται.
πρέπει να κατεβάσεις τους χάρτες μέσω gprs και από τα πρώτα σχόλια δεν έχουν καμία σχέση με το Destinator και την ngi.εγώ που έχω gps το θεωρώ 2 φορές άχρηστο.
Για το P1i λένε Αύγουστο Σεπτέμβρη.
Εμένα απλά μου φάνηκε το GPS ότι χάνει λίγο αλλά βρισκόμουν σε κλειστό χώρο οπότε το δικαιολόγησα. Το Destinator δεν μπορώ να το φορτώσω? Symbian δεν τρέχει έτσι κι αλλιώς? Γιατί να κουβαλάω και το GPS όταν μπορώ να κουβαλάω μόνο το κινητό μου?
Α καλά, σιγά μην περιμένω μέχρι Αύγουστο. Το πολύ πολύ αν προτιμώ το SE να κάνω τράμπα τότε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εμένα απλά μου φάνηκε το GPS ότι χάνει λίγο αλλά βρισκόμουν σε κλειστό χώρο οπότε το δικαιολόγησα. Το Destinator δεν μπορώ να το φορτώσω? Symbian δεν τρέχει έτσι κι αλλιώς?
Το θέμα δεν είναι εάν χάνει...αλλά σε τι χάρτες πατά. Εάν είσαι αρχάριος στο θέμα άστο καλύτερα. Μην το πάρεις για αυτό...θα απογοητευτείς.
Το Dest δουλεύει μόνο με Windows Mobile...είτε μιλάμε για απλό ppc όπως έχω εγώ είτε ως ppc-κινητό μαζί.Γιατί να κουβαλάω και το GPS όταν μπορώ να κουβαλάω μόνο το κινητό μου?
(1) δεν θα έχεις αρκετή ενέργεια για να το χρησιμοποιήσεις και (2) να σου αντιστρέψω το ερώτημα, γιατί να το κουβαλάς συνεχώς μαζί σου για τις λίγες φορές που αθ το χρειαστείς;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί να κουβαλάω και το GPS όταν μπορώ να κουβαλάω μόνο το κινητό μου?
το θεμά είναι ότι (1) δεν θα έχεις αρκετή ενέργεια για να το χρησιμοποιήσεις και (2) να σου αντιστρέψω το ερώτημα, γιατί να το κουβαλάς συνεχώς μαζί σου για τις λίγες φορές που αθ το χρειαστείς;
-
Αν έχω πρόβλημα μπαταρίας - που προσωπικά δεν το πιστεύω μιας και δεν είναι τόσο δύσκολο να φορτίσω ένα κινητό - τότε απλά θα πάρω και έναν φορτιστή αυτοκινήτου.
-
Πολύ σωστή η ερώτηση αλλά σήμερα που έπαιξα λίγο μου φάνηκε ότι είχε μικρή διαφορά βάρους με το Κ800, κι αυτό με έβαλε σε ακόμα περισσότερες σκέψεις..
-
-
καλωωως...δεν επιμένω.
εγώ δεν θα το επέλεγα. Θα προτιμούσα κάποιο windows-mobile-based κινητό.
αλλά περί κολοκυθόπιτας ...όρεξη. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλωωως...δεν επιμένω.εγώ δεν θα το επέλεγα. Θα προτιμούσα κάποιο windows-mobile-based κινητό.
αλλά περί κολοκυθόπιτας ...όρεξη.Εεεεε.... Σάββα, εγώ που πάω για την πλατφόρμα Windows, τι λες γι' αυτό που θ' αγοράσω;
Παρακαλώ πολύ φανταστικέ (πολύ)αγοραστή και κάτοχε κινητών! -
Αλλη ερωτηση: υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που θα μου λέει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εγκαθισταται από τον Installer ενός άλλου; Εννοώ , να δείχνει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μπαίνει στον υπολογιστή μου, ακόμη και τα κλειδιά στο registry...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αλλη ερωτηση: υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που θα μου λέει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εγκαθισταται από τον Installer ενός άλλου; Εννοώ , να δείχνει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μπαίνει στον υπολογιστή μου, ακόμη και τα κλειδιά στο registry...Μήπως να το βάλεις στο Περί Η/Υ?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
καλωωως...δεν επιμένω.
αλλά περί κολοκυθόπιτας ...όρεξη.Εεεεε.... Σάββα, εγώ που πάω για την πλατφόρμα Windows, τι λες γι' αυτό που θ' αγοράσω;
Παρακαλώ πολύ φανταστικέ (πολύ)αγοραστή και κάτοχε κινητών!περασμένα μεγαλεία...εδώ και 1 χρόνο δεν είμαι αυτός που περιγράφεις απλά μου αρέσει να ενημερώνομαι...
λοιπόν
- 128ΜΒ ROM
- wifi
- radio
- 65k οθόνη
- ογκώδες και βαρύ 146 grams
- χαμηλή αυτονομία παρότι έχει μπαταρία 1500+mAh...
- απουσία φυσικού πληκτρολογίου...(για μένα μεγάλο μείον)
- Νο 3G Νο party
εγώ δεν θα το έπαιρνα...
δες και αυτό ... E-TEN: Αναβαθμίσεις σε Windows Mobile 6
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλωωως...δεν επιμένω.
Παρακαλώ πολύ φανταστικέ (πολύ)αγοραστή και κάτοχε κινητών!περασμένα μεγαλεία...εδώ και 1 χρόνο δεν είμαι αυτός που περιγράφεις απλά μου αρέσει να ενημερώνομαι...
λοιπόν
- 128ΜΒ ROM
- wifi
- radio
- 65k οθόνη
- ογκώδες και βαρύ 146 grams
- χαμηλή αυτονομία παρότι έχει μπαταρία 1500+mAh...
- απουσία φυσικού πληκτρολογίου...(για μένα μεγάλο μείον)
- Νο 3G Νο party
εγώ δεν θα το έπαιρνα...
δες και αυτό ... E-TEN: Αναβαθμίσεις σε Windows Mobile 6
Αυτό με το 3G δεν το κατάλαβα... Γιατί no party; Δεν είναι πολύ...ακριβά αυτά τα πάρτυ;
Το βαρύ το ξέρω και είναι πρόβλημα, αν και μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το μέγεθος νομίζω... Αλλά όλα εκεί γύρω δεν είναι από διαστάσεις;
Η απουσία φυσικού πληκτρολογίου είναι μείον, αλλά όσες φορές δοκίμασα να γράψω σε κινητά με κανονικό qwerty πληκτρολόγιο δεν τα κατάφερα κι ας γράφω με τυφλό σύστημα... Ισως και γι' αυτό...
Βασικά δεν με ενδιαφέρει να γράφω πολλά, το φαντάζομαι σαν εργαλειάκι να μιλάω, να μπαίνω στο Internet με το WiFi (πχ θες να πας μια τουαλέτα ρε παιδί μου και έχεις διαβάσει όλη την εφημερίδα, μπορείς να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου ), επίσης θα φορτώσω Destinator και Ozi Explorer πάνω για παιχνιδάκια με το GPS του.. Μηνύματα στέλνω ελάχιστα, το synch με το Outlook θα το χρησιμοποιήσω ελάχιστα και γενικά δεν θα γράφω πολύ...
Θα μου πρότεινες κάποιο άλλο; Τι να προσέξω;
Σόρυ που σε πρήζω, αλλά είμαι σε μεγάλο δίλημμα! Ασε που θ' απαρνηθώ για χάρη του την πολυαγαπημένη μου SE έπειτα από 3 διαδοχικά κινητά !Αλλη ερωτηση: υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που θα μου λέει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εγκαθισταται από τον Installer ενός άλλου; Εννοώ , να δείχνει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μπαίνει στον υπολογιστή μου, ακόμη και τα κλειδιά στο registry...
Μήπως να το βάλεις στο Περί Η/Υ?
Δίκιο έχεις, κατά λάθος έγινε!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]