-
Δηλαδή μπήκες ίντερνετ με τον υπολογιστή σου χρησιμοποιώντας το κινητό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή μπήκες ίντερνετ με τον υπολογιστή σου χρησιμοποιώντας το κινητό;γιατι που ειναι το παραξενο?
-
Ότι μπαίνει ίντερνετ (data) με το κόλπο αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ότι μπαίνει ίντερνετ (data) με το κόλπο αυτό.με CSD?
*** λαθος μου, τωρα το ειδα. ...
δε ξερω αν μπορει να παιξει ετσι, αν γινεται γινεται επειδη το επιτρεπει η ΤΙΜ. Αν θελουν το κοβουν.
-
Gprs μάλλον
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Gprs μάλλονδες τι εγραψα αμεσως απο πανω, το διορθωσα.
το gprs δε, παιζει με ταχυτητα dial up, εκτος αν σου επιτρεπουν EDGE.
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Ρε σεις παίζει... δεν σας κανω πλάκα!
Ούτε στη ΤΙΜ δουλεύω...
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω να παίξει. Όταν πάει να κάνει σύνδεση το πισί στο ίντερνετ, μου βγάζει στο κινητό σφάλμα σύνδεσης με το δίκτυο.
Όπα ...
Xρησιμοποιούμε το modem του κινητού και μεταφέρουμε δεδομένα από το δίκτυο κινητής.Δεν κάνουμε κάποια dial-up κλήση με το PC.Τα δεδομένα έρχονται στο κινητό και τα μεταφέρουμε μέσω καλωδίου ή bluetooth στο PC.
Οι ρυθμίσεις GPRS δουλεύουν . Εμένα με παίδεψε γιατί ήθελε restart το κινητό!
Αν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω , ευχαρίστως
Εσύ δηλαδή τα κατάφερες με το πισί;
Και εγώ αναφερόμουν σε σύνδεση μέσω του δικτύου κινητής, καμία dial-up.
-
Το παρακάτω link θα λύσει όλες σου τις απορίες
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Σκεφτομαι να ''χτυπησω'' αυτο εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=953296
Ακουω γνωμες.πολύ καλό φαίνεται και σε λογική τιμή.
για το w660i έχουν βγάλει τιμή? το ψάχνω παντού αλλά δεν το βρίσκω
Aπο γερμανικα site που εψαξα ειναι 45 ευρω ακριβοτερο απο το w610i λογο 3g!
μια χαρά μου φαίνεται η τιμή του γι αυτά που προσφέρει.
λές ;;;
To πήρα εγώ προχτές. Ωραίο φαίνεται, αν και δεν είμαι και κάνας ειδικός...
Εμένα μου άρεσε!καλορίζικο
το w610i ή το W660i ?
-
*Την άμεση διαθεσιμότητα του Mobile Spy, ενός προγράμματος που επιτρέπει την ενεργή απομακρυσμένη παρακολούθηση των smartphones, που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Retina-X Studios. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, το Mobile Spy επιτρέπει στους χρήστες του να παρακολουθούν online σε πραγματικό χρόνο, διάφορες πληροφορίες που σχετίζονται με την χρήση του τηλεφώνου στο οποίο έχει εγκατασταθεί, όπως την ανταλλαγή SMS και τα αρχεία κλήσεων. Η εταιρεία που ανέπτυξε την εφαρμογή αναφέρει ότι ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημά της είναι η «απόκρυψή» της από τον Windows Mobile Task Manager, γεγονός που ουσιαστικά την καθιστά αόρατη για τον χρήση του παρακολουθούμενου κινητού. Αμέσως μετά την εγκατάστασή της σε οποιοδήποτε smart phone βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ξεκινάει αυτόματα την καταγραφή όλων των εισερχομένων και εξερχομένων SMS, καθώς και πληροφοριών για τις πραγματοποιηθείσες κλήσεις. Στη συνέχεια όλα τα «ευαίσθητα» δεδομένα που συλλέγονται μεταφέρονται μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε έναν προσωπικό online λογαριασμό. Το άτομο που διενεργεί την παρακολούθηση μπορεί να εισέλθει σε αυτόν με ασφάλεια και να ανακτήσει όλες τις επιθυμητές πληροφορίες, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική πρόσβασή του στο κινητό, όπου έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή.
Με δεδομένο ότι οι παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων είναι... παράνομες, η εταιρεία που ανέπτυξε την εφαρμογή επιχειρεί να την προωθήσει ως την ιδανική λύση για να επιτρέψει στους γονείς να παρακολουθούν τις ενέργειες και την επικοινωνία των ανήλικων παιδιών τους. Μια άλλη χρήση που προτείνει η εταιρεία, είναι η εγκατάστασή της σε εταιρικά κινητά, τα οποία θα διανέμει στους εργαζομένους της μια επιχείρηση μετά την υπογραφή των σχετικών «όρων χρήσης». Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να αποτρέψει τη διαρροή των εμπιστευτικών της πληροφοριών. Η εταιρεία προτείνει επίσης την χρήση της εφαρμογής ως ένα μέσο για τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας του αρχείου κλήσεων, καθώς και για την παρακολούθηση του/της συντρόφου σας, εφόσον φυσικά έχετε τη συγκατάθεσή του/της...
Το Mobile Spy θα λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συσκευές βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile (2003, 2003 SE, 5.0 και 6.0). Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.mobile-spy.com.*
Η αντιγραφή του παραπάνω κειμένου έγινε από το myphone. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=172772
Μάλλον θα έπρεπε να μπει στο θέμα με τις κάμερες, με τον μεγάλο αδελφό αλλά δε βαριέσαι. Κι αυτό στα ψιλά θα περάσει.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σκεφτομαι να ''χτυπησω'' αυτο εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=953296
Ακουω γνωμες.πολύ καλό φαίνεται και σε λογική τιμή.
για το w660i έχουν βγάλει τιμή? το ψάχνω παντού αλλά δεν το βρίσκω
Aπο γερμανικα site που εψαξα ειναι 45 ευρω ακριβοτερο απο το w610i λογο 3g!
μια χαρά μου φαίνεται η τιμή του γι αυτά που προσφέρει.
λές ;;;
To πήρα εγώ προχτές. Ωραίο φαίνεται, αν και δεν είμαι και κάνας ειδικός...
Εμένα μου άρεσε!καλορίζικο
το w610i ή το W660i ?
το W610i
-
To n95 or not to n95?
-
To n...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To n95 or not to n95?καλό είναι...
ΑΛΛΑ!!
πολλά τα λεφτά,κ μικρή μπαταρία
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
To n95 or not to n95?
καλό είναι...
ΑΛΛΑ!!
μόνιμο πρόβλημα όλων των Νοκια
ενας λόγος που πήγα σε SE
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
To n95 or not to n95?
καλό είναι...
ΑΛΛΑ!!
ενας λόγος που πήγα σε SE
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To n95 or not to n95?
καλό είναι...
ΑΛΛΑ!!
ενας λόγος που πήγα στο φτού και βγάινω
-
και για την τιμή του θα έπρεπε να έχει και οθόνη αφής...
-
Μεταξύ Ν93 και 6290 της Νόκια, τι λέτε παιδιά?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μεταξύ Ν93 και 6290 της Νόκια, τι λέτε παιδιά?αν δεν μας πεις τη χρήση που προορίζεται,ο καθένας θα πει το μακρύ κ το κοντό του ( )
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]