-
μπα από features τα ίδια και τα ίδια.
μια χαρά είναι το W700i.
-
Τι ειναι αυτά;SE ε; Τιποτα αλλο πιο πριμιουμ εχουμε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι ειναι αυτά;SE ε; Τιποτα αλλο πιο πριμιουμ εχουμε;η Αudi δεν βγάζει κινητά...δυστυχώς για τον τεκνίκ.
-
Βγαζει η ΝΟΚΙΑ ομως...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι ειναι αυτά;SE ε; Τιποτα αλλο πιο πριμιουμ εχουμε;ΙΑΠΩΝΟσουηδικά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι ειναι αυτά;SE ε; Τιποτα αλλο πιο πριμιουμ εχουμε;
η Αudi δεν βγάζει κινητά...δυστυχώς για τον τεκνίκ.
δυστυχώς, όχι
εγώ το έχω γυρίσει πάντως από Nokia-------->Sony Ericsson
-
-
siemens black box. concept. πριν το iPhone.
χα.
-
-
τί; το έχει βάλει άλλος πριν;
-
Ρε παιδια υπαρχει Ericsson που να μην χαλανε τόσο εύκολα το joystick και τα hands-free?? Αντε παλι τα ιδια..
-
Joystick όχι ακόμα.
Το handsfree τι έπαθε;
-
Ετοιμο να κοπει το ενα ακουστικο, ετοιμο να κοπει και απο τη ριζα..
Μηπως τελικά κανω εγω κακη χρηση? Μπα οχι αποκλειεται -
Περίεργο...
Εγώ που γενικά είμαι πολύ κινητοφάγος δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το handsfree. Με τις επαφές του ναι, αλλά με αυτό καθεαυτό το καλώδιο ποτέ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρε παιδια υπαρχει Ericsson που να μην χαλανε τόσο εύκολα το joystick και τα hands-free?? Αντε παλι τα ιδια..Ετοιμο να κοπει το ενα ακουστικο, ετοιμο να κοπει και απο τη ριζα..
Μηπως τελικά κανω εγω κακη χρηση? Μπα οχι αποκλειεταιΧωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μάλλον θέμα κακής χρήσης είναι το κόψιμο του καλωδίου.
Για το joystick αν κι έχω ακούσει πάρα πολλά παράπονα, στο δικό μου πάντως (αγορά Αύγουστος του 2005) δεν έχω κανένα πρόβλημα.
-
Τα joystick όντως χαλάνε στα SE αλλά στο δικό μου Κ800 δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα πρόβλημα. Στο Κ750 είχα πρόβλημα και μετά από έναν καθαρισμό όλα καλά. Πάντως είναι και λίγο θέμα τύχης το αν θα σου βγάλει πρόβλημα ή όχι.
Για το καλώδιο, είναι θέμα προσωπικής χρήσης. Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ καθημερινά iPod και ακουστικά δεν μου έχουνε χαλάσει ακόμα, ούτε καν στα πρόθυρα δεν είναι..
-
Τα ιδια ειχα παθει και στ παλιο Κ700, τα ιδια και τωρα στο W800.
Μ'αρεσει που είπα θα προσεξω αυτή τη φορα..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τα ιδια ειχα παθει και στ παλιο Κ700, τα ιδια και τωρα στο W800.Μ'αρεσει που είπα θα προσεξω αυτή τη φορα..
Αυτό είναι κάτι σαν αυτό που λένε οι γυναίκες, 'θα κάνω δίαιτα από την ερχόμενη Δευτέρα'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για το καλώδιο, είναι θέμα προσωπικής χρήσης. Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ καθημερινά iPod και ακουστικά δεν μου έχουνε χαλάσει ακόμα, ούτε καν στα πρόθυρα δεν είναι..
ακουστικα για Mp3 player αλλαζω πανω/κατω 2-3 φορες το χρονο
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε παιδια υπαρχει Ericsson που να μην χαλανε τόσο εύκολα το joystick και τα hands-free?? Αντε παλι τα ιδια..
Ετοιμο να κοπει το ενα ακουστικο, ετοιμο να κοπει και απο τη ριζα..
Μηπως τελικά κανω εγω κακη χρηση? Μπα οχι αποκλειεταιΧωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μάλλον θέμα κακής χρήσης είναι το κόψιμο του καλωδίου.
Για το joystick αν κι έχω ακούσει πάρα πολλά παράπονα, στο δικό μου πάντως (αγορά Αύγουστος του 2005) δεν έχω κανένα πρόβλημα.
μία από τα ίδια...πρέπει να το ζορίζεις λιγάκι το μοχλάκι.
8 μήνες δουλεύει μια χαρά.πάντως είναι κλασσική περίπτωση βλάβης SE που λέει και ο Τσάκωνας.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]