-
Ας αποβληθεί κι ο Ρίμπο για ν' αποκτήσει ενδιαφέρον το ματς.
-
Καλο το 5-1 αλλα περιμενα κατι παραπάνω από τον Ολυμπιακο. Μου θυμισε τα νιατα μου οταν επαιζα ταβλι με τον ξαδερφο και στο 1-0 τον αφηνα να ισοφαρισει.Στο 2-1,παλι τα ιδια.Ε και στο 3-2,παλι τα ιδια....
Ολα κριθηκαν στο μεταξυ μας παιχνιδι ε Μπαγκους;
-
Εγώ τσαντίστηκα με τον @@ τον Καμπάνταη... ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;;; Τόσο ανεπαρκείς είναι οι δικοί μας ρε μεγάλε; 2 σου βάλανε Νικοπολίδης και Κωνσταντίνου, τι πρεμούρα είναι αυτή να βάλεις εσύ το 3ο; Χάθηκε να περιμένεις τον επόμενο; Άντε ρε @ από κει, μας χάλασες το σερί του Κωστούλα!
-
Για το μονο που λυπαμαι ειναι που δεν ανεβηκε η διαφορα σε διψηφιο νουμερο απο τον βαζελο...γιατι πλεον,ποιος ασχολείται με το αεκακι...;
-
3-3 ή 2-4...?
-
Νεανικές τρέλες.
Δεν είδα το παιχνίδι, τελικά πόσα μπενάλντυ δεν δόθηκαν στην ΑΕΚ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:lol:3-3 ή 2-4...?
1-5...
-
1-5
-
Ρε συ blade,πόσο ηρθε τελικα μπορείς να μου πεις;Α!και συμφωνα με την ανακοινωση που ΘΑ βγαλει ο Ντεμακος σας,τελικα πάτε για πρωταθλημα ή μπα;;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νεανικές τρέλες.Δεν είδα το παιχνίδι, τελικά πόσα μπενάλντυ δεν δόθηκαν στην ΑΕΚ;
πόσους βαθμούς έχουμε διαφορά...; ...ε τόσα!
-
Whatever ε; Τεσπα στη δευτερη ερωτηση δε μου απαντησες... Να την ξανακανω η θα περιμενεις την επισημη...'ανακοινωση' απ τα γραφεια;
Α 'απαντησες' οκ..
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Νεανικές τρέλες.
κανενα....ολες οι φασεις ηταν καθαρες...
Και η αποβολη του Ζεβλακοφ αδικη.ε εντάξει να μην υπάρχει δικαιολογία που δεν θα είστε στο -5 αλλά στο -8...
α και που είστε η δικιά μου είναι μεγαλύτερη!
-
Νεανικές τρέλες.
Και η αποβολη του Ζεβλακοφ αδικη.ε εντάξει να μην υπάρχει διακαιολογία που δεν θα είστε στο -5 αλλά στο -8...
Αν και συστηματικα αποφευγω να απαντησω σε δικα σου ποστ οσον αφορα την μπαλα,δεν υπαρχει καποιος κανονας που να λεει οτι αν δεν παιξεις καλα(ΑΕΚ) δεν δικαιουσαι ΚΑΘΑΡΑ πεναλτι και οφ-σαιντ.
Και μην το συνεχιζεις δεν θελω να αναφερθω αλλο στην διαιτησια.Και οι τυφλοι κραζαν σημερα.
Απο αυριο θα χωσω στην ομαδα και τον Ντεμη.ε μην απαντάς!
είπαμε η δικιά μου είναι μεγαλύτερη σοφέ κιτρινόμαυρε!
-
Νεανικές τρέλες.
Και η αποβολη του Ζεβλακοφ αδικη.ε εντάξει να μην υπάρχει διακαιολογία που δεν θα είστε στο -5 αλλά στο -8...
Αν και συστηματικα αποφευγω να απαντησω σε δικα σου ποστ οσον αφορα την μπαλα,δεν υπαρχει καποιος κανονας που να λεει οτι αν δεν παιξεις καλα(ΑΕΚ) δεν δικαιουσαι ΚΑΘΑΡΑ πεναλτι και οφ-σαιντ.
Και μην το συνεχιζεις δεν θελω να αναφερθω αλλο στην διαιτησια.Και οι τυφλοι κραζαν σημερα.
Απο αυριο θα χωσω στην ομαδα και τον Ντεμη.ε μην απαντάς!
είπαμε η δικιά μου είναι μεγαλύτερη σοφέ κιτρινόμαυρε!
αφού το κατάλαβες πάλι καλά...κάλλιο αργά παρά ποτέ.
χαβαλέ κάνουμε σοφέ κιτρινόμαυρε...μην μυγιάζεσαι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νεανικές τρέλες.Δεν είδα το παιχνίδι, τελικά πόσα μπενάλντυ δεν δόθηκαν στην ΑΕΚ;
Ένα σίγουρα. Η αποβολή του Ζεβλάκοφ δεν ήταν σωστή πάντως. Ούτε φάουλ δεν έκανε σ' εκείνη τη φάση.
-
Σωπα...
Εννοειται χαβαλε.Εχω τρελαθει να την λεω στον πασχο και να με βγαζει στο κλαρι.
Απλως με εσενα δεν μου βγαινει.Σορυ και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις δεν απανταω γενικως.
Υποχρεωμενος ειμαι?
Τελος.Γιατί είπα εγώ να κάνεις μαζί μου χαβαλέ;
αχαχουχαααα...
-
Νεανικές τρέλες.
Ένα σίγουρα. Η αποβολή του Ζεβλάκοφ δεν ήταν σωστή πάντως. Ούτε φάουλ δεν έκανε σ' εκείνη τη φάση.
Συμφωνω οτι μπορουσε και να μην δωθει δευτερη κιτρινη.Το πρωτο που ειπα και εγω.
Και τι το ηθελε,μετα δεν πηραμε σφυριγμα.Σφυριγμα ομως....Αυτο ειναι σιγουρο Κρους?Όχι. Γενικά, έκανε λάθη ο Μπριάκος, αλλά δε νομίζω να ευνόησε τον έναν ή τον άλλο περισσότερο. Άφησε χωρίς ένα πέναλτι την ΑΕΚ, άφησε με 10 τον Ολυμπιακό.
Μετά το 3-3, όπως το είδα εγώ τουλάχιστον, ήταν μεγάλη ρουλέτα. Και οι δύο θα μπορούσαν να βάλουν γκολ. Οι δικοί μας, κλασικά, ΚΟΤΕΣ. Δεν το πίστεψαν τα ζώα. Οι της ΑΕΚ, απλά λίγο πιο άτυχοι. Τέσπα, το 3-3 μάλλον δίκαιο είναι. Τι κι αν βάλαμε 2 αυτογκόλ? Ας προσέχαμε.
-
Σωπα...
Εννοειται χαβαλε.Εχω τρελαθει να την λεω στον πασχο και να με βγαζει στο κλαρι.Κριμα παντως...5 γκολ δεν τα βαζει καθε μερα ο γαυρος... Θα μπορουσαμε και 6 αλλα αυτα ειναι περασμενα μεγαλεία....
Ειναι π@#$%@α η τυχη και η μπαλα παντως..Γιατι θυμαμαι τα αεκακια να μας κοροϊδευουν στον πρωτο γυρο για νικη με αυτογκολ.. Τωρα φανταζομαι γυρισε ο τροχος...δις κιολας... Τεσπα,σημασια εχει (όπως θα πει ο bagus και ο koyk ) οτι ακομα δεν κριθηκε τιποτα.ολα θα κριθουν στα επομενα παιχνιδια (και οχι στο μεταξυ μας που παει,περασε... ) Ε ρε πως τα φερνει ο καιρος ε; -
Ντέμης Νικολαΐδης: 'Κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ. ( Αραξε ρε.. ) Παίξαμε καλά. Εγώ είδα τρία ( Ρε αραξε ρε σου λεω.. ) καθαρά πέναλτι και δύο χτυπήματα εκτός φάσης! Καλό είναι να ασχολούμαστε με τα δικά μας, αλλά με αυτά που γίνονται... Δεν είμαι τρελός, έχω μάτια και βλέπω!(όπως λεει κι ο Μακροπουλος που του χρονου θα συνεργαζεται με τη Βανδη.. ) Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος θα αραιώνει με όλα αυτά. Θέλω να κρατήσω τον Φερέρ για δέκα χρόνια, αλλά με αυτά που γίνονται δεν ξέρω αν μπορώ. Δεν ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη. Η φιλοξενία μας είναι πάντα άψογη σε αντίθεση με κάποιους άλλους...( ) Από το 1996 που είμαι παίκτης, μέχρι τώρα που έγινα πρόεδρος, ο Ολυμπιακός ευνοείται.(εσυ ποτε.. ) Στατιστικά κι αν το πάρει κανείς, θα έπρεπε να ευνοηθεί και η ΑΕΚ μια φορά.' (Μαμα,ο Κωστακης με χτυπησε πρωτος.. )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
όπως λεει κι ο Μακροπουλος....Εχουνε κι αλλο κοινο με τον Μακρο.... Κοκα
Μαλλον κατι τετοιο ειχε πιει πριν αρχισει τις δηλωσεις
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]