-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Και η ΑΕΚ, μπορεί να μην έπαιξε τόσο καλή μπάλα, στα τελευταία μάτς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα!
Επειδη επαιξε 6-7 καλα ματς στον 1ο γυρο δεν σημαινει οτι καθιερωθηκε κιολας ως η ομαδα -μοντελο του φετινου πρωταθληματος..Εδω και 3 αγωνες σερνεται..και παει για τον 4ο..
Κοίτα, ακόμα και σε αυτούς τους αγώνες, αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις άλλες...τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω.
Σίγουρα δεν είναι ομάδα πρότυπο. Για την Ελλάδα λέω και τις δεδομένες συνθήκες... -
BladeRunner82, αυτό που δεν μπορείς να δεις (δικαιολογημένα), είναι ότι ο Ντέμης αμφισβητείται μόνο -σχεδόν- από τους φανατικούς.
Γιατί τους χάλασε την 'σούπα' που είχαν φτιάξει οι 'Πρόεδροι' τύπου Μελισσανίδη, Γιδόπουλου, Ψωμιάδη κλπ όλα αυτά τα χρόνια! Με δωρεάν εισιτήρια, ανοχή προκλήσεων, οργανωμένες ταραχές κλπ ωραία!!!
Τους ίδιους που 'εδιωξαν' τον Μπαγεβιτς αφού είχε πάρει τα Πρωταθλήματα γιατί δεν τους έκανε τα χατήρια!Δυστυχώς, το μοντέλο της Λίβερπουλ και του Αγγλικού ποδοσφαιρου όμως είναι ακόμα μακριά από εμάς. Και αυτό είναι και το πρόβλημα του Ντέμη και της ΑΕΚ!
Ίσως να πρέπει να θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς σε γήπεδο για να ξυπνήσουν κάποιοι!!
Ίσως να έπρεπε να πτωχεύσει η ομάδα και να πάμε Β' Εθνική για να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να το παίζουμε όλοι Πρόεδροι!
Ίσως να έπρεπε να παίζει η ομάδα σε αδειες εξέδρες...Πήγαινα γήπεδο. Μέχρι το 1986. Ξαναπήγα φέτος. Και δεν θα ξαναπάω!
Προτιμώ να βλέπω την ομάδα μου από την τηλεόραση παρά να πρέπει να ακούω τους Προέδρους της εξέδρας δίπλα μου να αναλύουν πως θα έλυναν τα πάντα σε 10 λεπτά!!!Αυτά. Δεν περιμένω να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτομαι. Μάλλον πάλι θα διαβάσω αφορισμούς και μπινελίκια...αλλά δεν πειράζει....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το χειρότερο είναι, ότι με ένα αποτέλεσμα, προσπαθούμε να κρίνουμε ολόκληρη χρονιά και άλλα δέκα χρόνια πίσω!Υπάρχουν ακόμα ~50 βαθμοί να μοιραστούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!
Το πρωταθλημα οπως φαινεται καταληγει παλι στο λιμανι..
Δεν πειραζει.Ευτυχως που εχουμε κ την ευρωπη κ γελαμε λιγακι....Βρειτε μια κοινη γραμμη για να ξερουμε και τι παίζει... Υπάρχουν βαθμοί ή καταλήγει στο λιμάνι...
Κοίτα, ακόμα και σε αυτούς τους αγώνες, αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις άλλες...τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω.
Σίγουρα δεν είναι ομάδα πρότυπο. Για την Ελλάδα λέω και τις δεδομένες συνθήκες...Ακριβώς.Αυτό βλέπεις εσυ.Που για να ειδες την Αεκ χτες,δεν ειδες τον ολυμπιακό.Δεν ξερω βεβαια ποια παιχνιδια ειδες και βλέπεις συνηθως.Χτεςπάντως ο Ολυμπιακός επαιξε μπαλα που ειχα πολύ καιρό να δω απ αυτη την ομάδα.Οπότε...επειδη κι εγω βλέπω μονο τον γαυρο,για μενα ο γαυρος παιζει την καλυτερη μπαλαρα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
για μενα ο γαυρος παιζει την καλυτερη μπαλαρα..Πασχε, μη βασανιζεσαι συγγαυρε Ες Κυριακην τα σπουδαια
Τους τελειωνουμε κι αυτους και τους στελνουμε εκ νεου σε σχεδιασμο για του χρονου Κι απο 4 Φλεβαρη και μετα θα ξεκουραστουν τα γεροντια μας, οπως περσι καλη ωρα Ηθελα να ξερα ποιος ειναι ο τυχερος(-οι) που θα παρουν βαθμους ευγενικη χορηγια της θρυλαρας φετος, οπως περσι η Λιβαδεια κι η Ιωνικαρα -
δε με ενθουσιασε χθες ο Ολυμπιακος. Ειχε διαστηματα που επαιξε καλη μπαλα, αλλα και διαστηματα χαλαρωσης. Μπορει απλα βεβαια να πει καποιος οτι επαιξε οσο χρειαζοταν για να κερδισει και τιποτα παραπανω.
ο ΟΦΗ εχει καλη ομαδα.
-
Πάσχερν, δεν μπορεί να τους βλέπεις κάθε Κυριακή όλους!
Οσον αφορά στην 'γραμμή'...σου έχουμε δώσει την εντύπωση με τον Πορτομπάγκους ότι το παίζουμε κόμμα?
Από αυτά λοιπόν που έχω δει μέχρι τώρα...η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα!
Και μάλιστα, μου είχε κάνει εντύπωση, επειδή ο Ολυμπιακός έπαιζε φοβερή μπάλα στην προετοιμασία.Τώρα, για το Πρωτάθλημα...προφανώς ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα...αλλά το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Μην βιάζεστε!
-
-12 του ΠΑΟ επί Μαρκαριάν.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάσχερν, δεν μπορεί να τους βλέπεις κάθε Κυριακή όλους!Οσον αφορά στην 'γραμμή'...σου έχουμε δώσει την εντύπωση με τον Πορτομπάγκους ότι το παίζουμε κόμμα?
Από αυτά λοιπόν που έχω δει μέχρι τώρα...η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα!
Και μάλιστα, μου είχε κάνει εντύπωση, επειδή ο Ολυμπιακός έπαιζε φοβερή μπάλα στην προετοιμασία.Τώρα, για το Πρωτάθλημα...προφανώς ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα...αλλά το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Μην βιάζεστε!
Οχι όλους,Αεκ ολυμπιακο και παο μπορεις να δεις...
Με τον πορτομπάγκους,ελα,αφου κοινη γραμμη εχετε και ποτε δε διαφωνείτε... Οσο για τον πολύ δρόμο που λες,ναι.Μονο κοιτα μη φτασουμε πρωτελευταια αγωνιστικη με διαφορα 1234560 πόντων και μου πεις εχει δρόμο ακόμα... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
-12 του ΠΑΟ επί Μαρκαριάν.Ωπ καλώς τον Βαζελο.... Θελεις ασπίδα, ή να αρχισω να ριχνω ανελέητα... Αλήθεια που ειστε εσείς βαζελια; Το παίζετε 'ηρεμη δυναμη';
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
-12 του ΠΑΟ επί Μαρκαριάν.
Ωπ καλώς τον Βαζελο.... Θελεις ασπίδα, ή να αρχισω να ριχνω ανελέητα... Αλήθεια που ειστε εσείς βαζελια; Το παίζετε 'ηρεμη δυναμη';
ναι ειναι η GreenPeace της Ελλαδος...
-
Κριμα για την ΟΦΑΡΑ. Το αποτελεσμα ειναι πλασματικο με βαση το παιχνιδι που εκανε ο ΟΦΗ. Για κλαματα η αμυνα του ΟΣΦΠ, ως συνηθως ας ειναι καλα ο Τζορτζεβιτς κυρια, αλλα και ο Ριβαλντο
Βεβαια για να παρεις κατι καλο απο τετοιες ομαδες θελεις και τυχη την οποια ο ΟΦΗ δεν ειχε καί επιθετικα ( 2-3 πολυ καλες ευκαιριες) αλλα και αμυντικα (ολες οι γκελες ευνοουσαν τους παιχτες του ΟΣΦΠ)Γενικα, μου αρεσε ο ΟΦΗ, μου θυμησε τις εποχες που 'επαιρνε' πιο ευκολα βαθμους απο τους 3 του ΠΟΚ, στα μεσα/τελη της δεκαετιας του 80 αλλα και στις αρχες της δεκαετιας του 90. Δεν ειχε φοβο, επαιξε μπαλιτσα και ειχε ευκαιριες για κατι καλο ακομα και μετα το τριτο γκολ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ;;;;;;
ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...
Προτείνω να κλειδωθει το τοπικ...
...+1
Και να ανοιγει οποτε εχει CL για να λεμε και τπτ σοβαρο.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
...
Προτείνω να κλειδωθει το τοπικ...
...+1
του χρόνου πάλι δηλ...μιας ΚΑΙ η ΑΕΚ αποκλειστηκε.
-
Αποκλειστηκε η ΑΕΚ απο το CL;;;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και CL χωρίς ελληνικές ομάδες για να βλέπουμε και ποδόσφαιρο. Υπομονή μέχρι τέλος Φλεβάρη.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
http://www.sportline.gr/biz/index.asp -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.Τωρα που ειπες για πέναλτυ,το χτεσινό ήταν το πρωτο μετα από σχεδόν ενα ολόκληρο πρωτάθλημα...Ευνοϊκή αντιμετωπιση δηλαδη...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.Τωρα που ειπες για πέναλτυ,το χτεσινό ήταν το πρωτο μετα από σχεδόν ενα ολόκληρο πρωτάθλημα...Ευνοϊκή αντιμετωπιση δηλαδη...
Aφου αδικεισαι,ειναι γνωστο αυτο.
κι εσύ (ΑΕΚ, ΠΑΟ) κακομοιριάζεις...επίσης γνωστό.
-
Δεν αδικούμαι,αλλά ούτε ευνοούμαι. Όπως θελουν να πιπιλάνε μερικοί.
-
Ως γνωστον οι Ελληνες ξεχνανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]