-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έτσι μπράβο .... δείξε μας το κόμπλεξ σου!
έτσι μπράβο!ξέχασες να βάλεις Ελλάς-Ευρώπη -Παναθηναϊκός!
ε ρε κομπλεξάρες...
Ασε ρε elteo που ειμαστε κομπλεξαρες! Δεν βγηκε ο pasxos αμεσως να βαλει φωτιες? Αυτος δεν προκαλεσε πρωτος? Θα απαντουσε κανεις για το γαυρο απο μονος του?
Ποιος ειναι πιο κομπλεξικος τωρα, αυτος που ενω ο παιζει ο Παναθηναικος και αποτυγχανει βγαινει στο forum να πανηγυρισει και να παιξει με τη στενοχωρια των αλλων ή αυτος που τσιμπαει και του απανταει?? -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ποιος ειναι πιο κομπλεξικος τωρα, αυτος που ενω ο παιζει ο Παναθηναικος και αποτυγχανει βγαινει στο forum να πανηγυρισει και να παιξει με τη στενοχωρια των αλλων ή αυτος που τσιμπαει και του απανταει..Eχουμε ξαναπει οτι εδω μεσα κανουμε πλάκα και μονο.Και δεν πανηγυριζω με την εννοια που νομιζεις.Αν και θα πρεπε μπας και βαλουμε καποια στιγμη μυαλο και παιξουμε με μια ομαδα στην Ευρωπη,οποια κι αν ειναι αυτη.Για μενα καλως απέτυγχαν και οι τρεις ομαδες μας.Που βλέπεις το περίεργο;Νομιζεις ότι καποιος απο τους 3 θα μπορούσε να παει καλά στο cl;Το ουεφα ειπαμε ειναι αλλουνού παπα ευαγγελιο.Οπότε καλα παθαμε και αποκλειστηκαμε. Αυτη ειναι η αληθεια φιλε og2002 οσο κι αν δε σ αρεσει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ηταν κακος αλλα επρεπε να περασει?
δλδ αμα ηταν καλος θα επρεπε να του δωσουμε το κυπελο?Που ειναι το σφαλμα? Αμα ο αλλος ειναι και αυτος κακος γιατι να μην περασει? Απο τα δυο παιχνιδια που ειδαμε τοσο απιθανο ειναι να περνούσαμε?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eχουμε ξαναπει οτι εδω μεσα κανουμε πλάκα και μονο.Και δεν πανηγυριζω με την εννοια που νομιζεις.Αν και θα πρεπε μπας και βαλουμε καποια στιγμη μυαλο και παιξουμε με μια ομαδα στην Ευρωπη,οποια κι αν ειναι αυτη.Για μενα καλως απέτυγχαν και οι τρεις ομαδες μας.Που βλέπεις το περίεργο;Νομιζεις ότι καποιος απο τους 3 θα μπορούσε να παει καλά στο cl;Το ουεφα ειπαμε ειναι αλλουνού παπα ευαγγελιο.Οπότε καλα παθαμε και αποκλειστηκαμε. Αυτη ειναι η αληθεια φιλε og2002 οσο κι αν δε σ αρεσει.
Σε μενα τα λες? Δεν αποκαλεσα εγω κανεναν κομπλεξαρα Σε αλλους πες τα..
Οσο για το τι μας αξιζει ως ελληνικο ποδοσφαιρο μια χαρα καταλαβαινω και ξερω πια ειναι η αληθεια. Δεν εθελοτυφλω.
Α και αυτη τη στιγμη δεν διασκεδασω καθολου με τον χαβαλε σας. Μολις ξεπερασω τον αποκλεισμο μπορει!
-
ηταν κακος αλλα επρεπε να περασει?
δλδ αμα ηταν καλος θα επρεπε να του δωσουμε το κυπελο?Που ειναι το σφαλμα? Αμα ο αλλος ειναι και αυτος κακος γιατι να μην περασει? Απο τα δυο παιχνιδια που ειδαμε τοσο απιθανο ειναι να περνούσαμε?
o αλλος που λες, ειχε φροντισει να καθαρισει την υποθεση προκριση απο το 1ο παιχνιδι...
ναι, εγω το θεωρουσα απιθανο να περασει και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ.
και δεν λεω οτι δεν ηθελα να περασουν. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
o αλλος που λες, ειχε φροντισει να καθαρισει την υποθεση προκριση απο το 1ο παιχνιδι...Μα ο αλλος δεν αξιζε ουτε στο πρωτο παιχνιδι. Ο κουτσος και ο κουλος καθαρισανε το παιχνιδι για λογαριασμο τους. Και η Λανς κακη ηταν στο πρωτο παιχνιδι αλλα περασε. Αρα και οι κακοι περνανε καμια φορα!
-
Σε μενα τα λες? Δεν αποκαλεσα εγω κανεναν κομπλεξαρα Σε αλλους πες τα..Σε σενα τα λεω γιατι και σε μενα νομιζω αναφερθηκες..
Αντε και στη γιορτη σου θα σου κανω δωρο ενα ποστερ της Σαντρα Μπουλοκ... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε μενα τα λες? Δεν αποκαλεσα εγω κανεναν κομπλεξαρα Σε αλλους πες τα..
Σε σενα τα λεω γιατι και σε μενα νομιζω αναφερθηκες..
Αντε και στη γιορτη σου θα σου κανω δωρο ενα ποστερ της Σαντρα Μπουλοκ...Της Τζενιφερ Κονελυ θελω
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιος ειναι πιο κομπλεξικος τωρα, αυτος που ενω ο παιζει ο Παναθηναικος και αποτυγχανει βγαινει στο forum να πανηγυρισει και να παιξει με τη στενοχωρια των αλλων ή αυτος που τσιμπαει και του απανταει..
Eχουμε ξαναπει οτι εδω μεσα κανουμε πλάκα και μονο.Και δεν πανηγυριζω με την εννοια που νομιζεις.Αν και θα πρεπε μπας και βαλουμε καποια στιγμη μυαλο και παιξουμε με μια ομαδα στην Ευρωπη,οποια κι αν ειναι αυτη.Για μενα καλως απέτυγχαν και οι τρεις ομαδες μας.Που βλέπεις το περίεργο;Νομιζεις ότι καποιος απο τους 3 θα μπορούσε να παει καλά στο cl;Το ουεφα ειπαμε ειναι αλλουνού παπα ευαγγελιο.Οπότε καλα παθαμε και αποκλειστηκαμε. Αυτη ειναι η αληθεια φιλε og2002 οσο κι αν δε σ αρεσει.
Αντε βρε κουτο, και εγω πλακιτσα σπαω...ωχχχ συγνωμη, πολιτισμος ειπαμε,σου κανω για την 7αρα
-
Μεταλουργκ φιλαρακι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να σου remind;
Πλακα με κανεις ρε συντροφε; Ζαποριζια-Βαζελιακός.. Με γκολ στο 5,και αμυνα για 88 λεπτα,τολμάς και μιλάς για ομαδα που κατεβαινει αμυντικά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ...
Και προσεχε εχει μεγαλη σημασια η ομαδα που επαιζες....Μεταλουργκ Ζαποριζιε... Οχι Λανς...
Αυταααα,και την επομενη φορα πιο διαβασμενος...
Α,τωρα το ειδα!!!! Η παραδεχεσαι λοιπόν οτι εκανες οικτρό λαθος,Ή εφόσον λες ότι δεν εχεις ξαναδει στα 10 χρονια ευρωπαϊκη ομαδα να κατεβαινει τοσο αμυντικα παραδεχεσαι ότι ο βαζελιακός ειναι ΕυρωΠέος... Συμφωνοι;;;
Απλά να σου θυμήσω ότι η πρωταθλητρια Ευρώπης...ναι για την Ελλαδίτσα μιλάω, με το σύστημα τσουκου τσουκου γκολ το πήρε. Αλλά εκεί δεν μας νοιάζει,ε?
Και για πες μου, γιατί ο γαύρος δεν παίζει σαν το βάζελο? Θέλει να προσφέρει θέαμα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απλά να σου θυμήσω ότι η πρωταθλητρια Ευρώπης...ναι για την Ελλαδίτσα μιλάω, με το σύστημα τσουκου τσουκου γκολ το πήρε. Αλλά εκεί δεν μας νοιάζει,ε?
Και για πες μου, γιατί ο γαύρος δεν παίζει σαν το βάζελο? Θέλει να προσφέρει θέαμα?
Μαλλον δε βλεπεις πολύ καιρό μπαλα... Εσενα σ αρεσε που η Εθνικη το πήρε ετσι;Αν και για να λεμε του στραβού το δικιο κοιμηθηκε ο θεός...αν εσενα σ αρεσει αυτη η μπαλα ειναι μεχρι να δεις πολλά παιχνιδια...
Ο γαυρος δεν μπορεί να παιξει στελιε τετοια μπαλα.Δεν εχει τους παικτες να παιξει αμυνα... Ηταν και ειναι αμιγως επιθετικη ομαδα κι οπου βγει.Παρε για παραδειγμα τα παιχνιδια με Βαλενθια και Σαχταρ που εβαλε και εφαγε.Εσυ θα εβαζες δυο τετοια γκολ στη Βαλένθια;; Τεσπα,ειναι πολύ απλα πραματα...
-
Εμένα μου αρκεί που το σηκώσαμε!
Απο εκεί και πέρα εμένα με νοιάζει να παίρνουν οι Ελληνικές ομάδες πόντους απο την Ευρώπη να ανεβαίνουμε στην κατάταξη, τώρα αν ο ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται ούτε να κάνει πορεία, ούτε να ανεβάσει την ελλάδα...αλλά θέλει να προσφέρει θέαμα....τι να πώ....τουλάχιστον να προσέφερε θέαμα να πω πάει σοτ διάολο.
-
Εμένα μου αρκεί που το σηκώσαμε!Απο εκεί και πέρα εμένα με νοιάζει να παίρνουν οι Ελληνικές ομάδες πόντους απο την Ευρώπη να ανεβαίνουμε στην κατάταξη, τώρα αν ο ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται ούτε να κάνει πορεία, ούτε να ανεβάσει την ελλάδα...αλλά θέλει να προσφέρει θέαμα....τι να πώ....τουλάχιστον να προσέφερε θέαμα να πω πάει σοτ διάολο.
Γιατι δεν προσφερει θεαμα?
Redline αυτοι εδω δεν καταλαβαινουν..βαλε παλι το βιντεακι.. -
Εμένα μου αρκεί που το σηκώσαμε!Απο εκεί και πέρα εμένα με νοιάζει να παίρνουν οι Ελληνικές ομάδες πόντους απο την Ευρώπη να ανεβαίνουμε στην κατάταξη
Δεν ειπα οτι προσφερει θεαμα... Αλλα να φερει βαθμούς στην Ελλαδα για ποιό λογο;Θα ωφελήσει μετεπειτα καποιον απο εμας;Θα δεις καλύτερη μπαλα επειδη παιζεις στο Ουεφα πχ;Η θα ερθει ο Κακα επειδη εχεις 10 ομαδες στην Ευρωπη;Παλι τα ιδια σκ@τ@ θα βλεπεις;Ας μην παρουμε βαθμους λοιπόν εφοσον δεν μπορούμε,για να παιξει μια ομαδα στην Ευρωπη ΜΠΑΣ και ανεβει το επιπεδο των ομαδων.Αλλιώς,τα ιδια παντελάκη μου τα ιδια παντελή μου...
og2002gr ποιό βντεακι εβαλε ο ρεντλαιν;Της Κονελυ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο γαυρος δεν μπορεί να παιξει στελιε τετοια μπαλα.Δεν εχει τους παικτες να παιξει αμυνα...Ενώ στην επίθεση διαπρέπει κάθε φορά και το μόνο πρόβλημα είναι η άμυνα..
-
Εμένα μου αρκεί που το σηκώσαμε!
Απο εκεί και πέρα εμένα με νοιάζει να παίρνουν οι Ελληνικές ομάδες πόντους απο την Ευρώπη να ανεβαίνουμε στην κατάταξη, τώρα αν ο ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται ούτε να κάνει πορεία, ούτε να ανεβάσει την ελλάδα...αλλά θέλει να προσφέρει θέαμα....τι να πώ....τουλάχιστον να προσέφερε θέαμα να πω πάει σοτ διάολο.
Γιατι δεν προσφερει θεαμα?
Redline αυτοι εδω δεν καταλαβαινουν..βαλε παλι το βιντεακι..Να λεμε την αληθεια....ο γαυρος προσφερει θεαμα, και για του λογου το αληθες σας παραθετω ενα video:
**οταν ο γαυρος μπαινει στα 'ματς' με την.....οπισθεν
**
-
-
Γελασαμε και σημερα
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Και παραθετω και τις επιθετικες ικανοτητες της ομαδας.......και αντιπαραθετω εγω
Youtube Video
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]