-
Που θα το μελετήσει είπε, ρε παιδιά;
Edit
Συγνώμη, ήταν πολύ έντονο για να μπορέσω να συγκρατηθώ. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Που θα το μελετήσει είπε, ρε παιδιά;Edit
Συγνώμη, ήταν πολύ έντονο για να μπορέσω να συγκρατηθώ.Ασε ρε...εδω έχει πήξει τον Αμοττ για το S3... ...μιλάμε το παιδί κάηκε από το premium...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που θα το μελετήσει είπε, ρε παιδιά;
Edit
Συγνώμη, ήταν πολύ έντονο για να μπορέσω να συγκρατηθώ.Ασε ρε...εδω έχει πήξει τον Αμοττ για το S3... ...μιλάμε το παιδί κάηκε από το premium...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ασε ρε...εδω έχει πήξει τον Αμοττ για το S3... ...μιλάμε το παιδί κάηκε από το premium...
Να σου πω εσένα, κύριε 'Τόπος: Passing trough!'
'trough' σημαίνει 'σκάφη'. **Η **σκάφη. Είσαι βέβαιος ότι αυτό ήθελες να γράψεις; -
Ασε ρε...εδω έχει πήξει τον Αμοττ για το S3... ...μιλάμε το παιδί κάηκε από το premium...
Να σου πω εσένα, κύριε 'Τόπος: Passing trough!'
'trough' σημαίνει 'σκάφη'. **Η **σκάφη. Είσαι βέβαιος ότι αυτό ήθελες να γράψεις;Γλώσσα λανθάνουσα, την αλήθειαν λέγει...
-
trough
[trOf]
ουσ. γούρνα, σκάφη, ταγίστρα ή ποτίστρα ζώων: drinking trough ποτίστρα ζώων # σκάφη: kneading trough σκάφη ζυμώματος, πινακωτή. -
trough
[trOf]
ουσ. γούρνα, σκάφη, ταγίστρα ή ποτίστρα ζώων: drinking trough ποτίστρα ζώων # σκάφη: kneading trough σκάφη ζυμώματος, πινακωτή.Σημαίνει όμως και αυλάκι, κάτω απ'τ'αυλάκι.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σημαίνει όμως και αυλάκι, κάτω απ'τ'αυλάκι.....Είμαι βέβαιος ότι αυτή τη δικαιολογία θα χρησιμοποιήσει...
-
δεν ξερω/δεν απαντω
(οπως αρμοζει σε εναν premium) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:whistlink:
δεν ξερω/δεν απαντω
(οπως αρμοζει σε εναν premium)από πότε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:whistlink:
δεν ξερω/δεν απαντω
(οπως αρμοζει σε εναν premium)από πότε;
πρωτα σταδια αλτζχαϊμερ, ε?
-
-
Ρε Ηλία έλεος! Πεινάω και δεν έχει και τίποτα στο σπίτι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
+1.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
+1.
Γιατί μπαίνετε τότε σ' αυτό το θέμα; Έ; Έ;;;;
-
+1.
Γιατί μπαίνετε τότε σ' αυτό το θέμα; Έ; Έ;;;;
Εγώ έχω καταγωγή κατ' απ' τ' αυλάκι.
-
-
-
Είναι φύλλο ανοιγμένο στο χέρι. Δεν ξέρω αν είναι τοπική η συνταγή, αλλά ήταν πολύ πετυχημένο και στη σπανακόπιτα και στην πιπερόπιτα.
Ειδικά αυτή η τελευταία, όταν της έβαλα μέσα κάτι καυτερές πιπεριές έγινε όλα τα λ7. -
Είναι φύλλο ανοιγμένο στο χέρι. Δεν ξέρω αν είναι τοπική η συνταγή, αλλά ήταν πολύ πετυχημένο και στη σπανακόπιτα και στην πιπερόπιτα.Μάλλον τοπική είναι.. Και η γιαγιά μου την κάνει ολόιδια την σπανακόπιτα..
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}