-
Εγώ ζω κατά βάση εκεί ως φοιτητής τα τελευταία 4+ χρόνια.
Από Κυριακή απόγευμα λοιπόν και πάλι εκεί με διφορούμενα συναισθήματα και , μιας και η άφιξή μου απ' τη μία σημαίνει πολλέεεεες εργασίες και απ' την άλλη την επαναφορά σε mode 'φοιτητής', με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Αν διοργανωθεί κάποιο event, εφόσον δεν καίγεται ο κ@λος μου για την παράδοση κάποιου πρότζεκτ, είμαι μέσα
-
αν κανονιστει για meeting καμμια παρασκευη βραδακι/σαββατο, γραφτε το ρε παιδες...
να κανουμε ενα αζμπετε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν κανονιστει για meeting καμμια παρασκευη βραδακι/σαββατο, γραφτε το ρε παιδες...
να κανουμε ενα αζμπετε!Ψάχνεις τρόπους να στρώσεις το premium;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
χαλαρα!
ενα τσαφ θα ειναι οταν ξεκινησω και ενα τσουφ οταν φτασω..
να κοιμηθω εχω, τη λατρευω την πολη, οποτε.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
χαλαρα!
ενα τσαφ θα ειναι οταν ξεκινησω και ενα τσουφ οταν φτασω..Το μπάμ του μοτέρ πότε μπαίνει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
χαλαρα!
ενα τσαφ θα ειναι οταν ξεκινησω και ενα τσουφ οταν φτασω..Το μπάμ του μοτέρ πότε μπαίνει;
να σου υπενθυμησω οτι μιλαμε για GTI (TFSI) και οχι GT (TSI)
-
... ναααα σου θυμίσωωωωωωωωωωωωωωω είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώωωωωωρισσααααααααα ......
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
GTI (TFSI) και οχι GT (TSI)gt? gt tsi? gtsi?
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
GTI (TFSI) και οχι GT (TSI)
gt? gt tsi? gtsi?
gtsi-ros
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χαλαρα!
να σου υπενθυμησω οτι μιλαμε για GTI (TFSI)
Ωραια θα πω και σε φιλο με ST να ερθει να κανουμε συγκριτικο και με τα τρια!
Ποιος χρειαζεται τα περιοδικα?
-
Καλωσορίζω το θέμα του 3ου υποκαταστήματος του 4ΤΦ, μετά τους Βόρειους και τους Κρητικούς. Καλές συναντήσεις (με τις απαραίτητες μάσες βέβαια!).
-
Ευχαριστουμε για το καλωσορισμα!
Μενει να σας καλοσωρισουμε κι εμεις, αρκει να ερθετε ομως!
Μα γινονται συναντησεις χωρις μασες?Στο 4Τforum ειμαστε!
-
Ρε συν-μηνάρες! Περιμέντε κι εμένα ωρέ!!!!
Πρόεδρε του Πατρινού τμήματος Ammott, πρόκειται περι διαπλοκής! Εβρίσκομαι ακόμα εις τας Αθήνας!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ρε συν-μηνάρες! Περιμέντε κι εμένα ωρέ!!!!Πρόεδρε του Πατρινού τμήματος Ammott, πρόκειται περι διαπλοκής! Εβρίσκομαι ακόμα εις τας Αθήνας!
Κατσε ρε!
Δεν καναμε τιποτα ακομα!Θα σε περιμενουμε!
-
Θα μαζέψουμε όλους τους μινάρες εδώ μέσα...
-
Τα απο-μινάρια!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ρε συν-μηνάρες! Περιμέντε κι εμένα ωρέ!!!!Πρόεδρε του Πατρινού τμήματος Ammott, πρόκειται περι διαπλοκής! Εβρίσκομαι ακόμα εις τας Αθήνας!
εσύ μου έλεγες κάτι πίπες ότι τελικά δε θα μπορέσεις να με φέρεις στην παρέα και τέτοια.
κάτσε κει τώρα, εγώ ήδη τα είπα και εκ του σύνεγγυς (thanks navi) και από κοντά με τον φίλτρατο μεταλά από δω...
suck it
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Ρε συν-μηνάρες! Περιμέντε κι εμένα ωρέ!!!!
Πρόεδρε του Πατρινού τμήματος Ammott, πρόκειται περι διαπλοκής! Εβρίσκομαι ακόμα εις τας Αθήνας!
εσύ μου έλεγες κάτι πίπες ότι τελικά δε θα μπορέσεις να με φέρεις στην παρέα και τέτοια.
κάτσε κει τώρα, εγώ ήδη τα είπα και εκ του σύνεγγυς (thanks navi) και από κοντά με τον φίλτρατο μεταλά από δω...
suck it
Που θα πάει, θα σκάσω στην Πάτρα και τότε... τρέμετεε!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ευχαριστουμε για το καλωσορισμα!Μενει να σας καλοσωρισουμε κι εμεις, αρκει να ερθετε ομως!
Κανονίστε ημερομηνίες εσείς και όλο και κάποιοι θα κατέβουν.
Μπορει να μην ειμαι Πατρινός αλλά τους μιναρες τους συμπαθω και μιας και κατεβαινω Πατρα καμια φορά...θαααα σας δω..
Περιττό να σας πω ότι όλο λόγια είναι ο Πασχάλης οπότε ................... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορει να μην ειμαι Πατρινός αλλά τους μιναρες τους συμπαθω και μιας και κατεβαινω Πατρα καμια φορά...θαααα σας δω..
Περιττό να σας πω ότι όλο λόγια είναι ο Πασχάλης οπότε ................... .
Καλα...τωρα που τον εχω προκαλεσει να τον πατησω με το punto..θα ερθει!
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}