-
**ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ , ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 400 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ,
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ .ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 1 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ .
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ .
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 2 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ .
ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥ .**
-
Που είναι ο σύνδεσμος ?
Αλλιώς μόνο πέταλο ..χμμ...
-
Ο σύνδεσμος είναι Γερμανού και Αγίου Δημητρίου στην διασταύρωση.
-
Στην Αγυιά έχει μόνο στο πέταλο ?
-
Nαι στα εκδοτήρια στην Αγυιά και στην πλατεία Γεωργίου από σήμερα θα πωλούνται εισητήρια μόνο στο πέταλο.
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πατρινοι ειμαι και εγω εδωωωωωωωωωωωω!!!!!!!Κανονιστε να κατεβετε καμια φορα Αιγιο για κανα καφεδακι!!!!!!!!!!!Κανονιζω εγω το μερος.(Αυτο μεχρι να αγορασω μηχανακι ετσι.... )
-
ωραία Γιώργο!!!Να ανoίξει και λίγο ο καιρός κ θα την κάνουμε και προς τα κει
-
Περιμενωωωωωωωωωω
-
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ομάδα Πατρινών τι γίνεται; Μας έγραψε ο πρόεδρος, πήγαν φαντάροι οι άλλοι και διαλυθήκαμε...
-
όλα καλάααααααα!!!Προσωπικά είμαι Λάρισα,γυρνώ στις 21/07 οπότε πάμε για καφέ αν θέλετε και μπορείτε
-
Ποιος προεδρος , παει ο ποεδρος (που ειναι αυτος αραγε?)
Ωραια αν ειναι να κανονισουμε για τριτη (21/7) καφε μιας και μπορει και ο typer.
-
Οποτε θελετε!!!Καντε οτι θελετε!!Αιγιο μπορειτε να κατεβειτε μονο???
-
no problem boys
-
Εγινε ελατε Τριτη βραδυ η αν θελετε ελατε απο το μεσημερακι να παμε και για μπανακι!
-
ψήνεστε να πούμε 12.00 το πρωί την Τρίτη στο ποκο ποκο;;;Μπανάκι κτλ ;;;; Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Εγω μεσα ειμαι αλλα δεν θυμαμαι πως παμε εκει
Εχω να παω κατι χρονια... -
Ελάτε Αιγιο για μπάνιο ρε καγκουρες!!!
-
Εχει το Αιγιο παραλιες????
-
Μπα μονο βουνα!! Και σουβλακια μην ξεχνιομαστε!!!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εχει το Αιγιο παραλιες????Και παραλία έχει και παραθαλάσσιες καφετέρειες... Θα πρότεινα κανα μεσημεριανό ουζάκι αλλά ποιος οδηγεί μετά;
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}