-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ρε κανα καφε θα παμε ποτε??? Ειναι κανεις Πατρα η φυγατε ολοι παλι?Some of us are here.
Make a call to find out. -
Ρε σεις, θα κατέβει κανένας το Σάββατο για καφέ ή φαγητό; Η Αμαλιάδα 80 χλμ είναι όλα κι όλα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε σεις, θα κατέβει κανένας το Σάββατο για καφέ ή φαγητό; Η Αμαλιάδα 80 χλμ είναι όλα κι όλα!Δεν είναι κακή η πρότασή σου...
Προσωπικά αυτό το Σάββατο (και το επόμενο, αφού θα πάω στην έκθεση αυτοκινήτου) δεν μπορώ.Μπορούμε όμως να κανονίσουμε κάποια (ψευτο)μονοήμερη εκδρομή προς τα εκεί και να βρεθούμε.
Βέβαια δεν ξέρω και το πρόγραμμα των 'άλλων' ή το δικό σου, οπότε μάλλον μιλάω πολύ θεωρητικά.Πρόεδρε...Πώς σου φαίνεται η ιδέα?
έλα να βλέπω απαντήσεις!!! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Βέβαια δεν ξέρω και το πρόγραμμα των 'άλλων' ή το δικό σου, οπότε μάλλον μιλάω πολύ θεωρητικά.Αυτό το έχεις δει?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αυτό το έχεις δει?Ναι το έχω δει, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω...
Αυτό το σαββατοκύριακο ψιλο-πνίγομαι. -
Ποιοι ειναι μεσα για καφεδακι αυριο Τριτη ?(ή Τεταρτη)
-
για Τετάρτη μετά τις 20.00 δεν έχω πρόβλημα
-
Λοιπον λεμε να παμε Ριο την Τεταρτη 20.00?Ειστε ολοι μεσα???
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Λοιπον λεμε να παμε Ριο την Τεταρτη 20.00?Ειστε ολοι μεσα???Εγώ είμαι μέσα.
Με βολεύει απίστευτα και η ώρα και η μέρα. -
μέσα και 'γωωωωωω
-
Αγόρια...προτείνω καϊφέ σήμερα (Πέμπτη) ή αύριο (Παρασκευή) ή άντε με βαριά καρδιά και μεθαύριο (Σάββατο).
Ποιοί είναι μέσα?
Για να ακούω ονόματα.
-Evgenios?
-Kostastyper?
-Michael Amott?
-Mika Hakkinen?(ξεχνάω κανέναν? )
Αν ψήνεστε το γυρίζουμε και σε φαγητό.(προσωπικά δεν ψήνομαι και πολύ)
-
Εγω μεσα οπως ειπαμε!!
-
ρε σεις... ο .. προεδρος που εχει χαθει?
-
χμμμ..Δεν ξέρω.. καλή χρονιά να χουμε πάντως!!! Με υγεία!!!Άντε να κάνουμε και την 1η μας συνάντηση για το 2009 από βδομάδα!!!
-
Γεια σας παιδες!Υπαρχει Πατρινη ομαδα??Καμια συναντηση γινεται??
-
φυσικά και υπάρχει!!! απλά τον τελεyταίo καιρό έχουμε όλοι μπλέξει με διάφορα και έχουμε χαθεί!!!Αν θέλεις κανονίζουμε συνάντηση με όσα παιδιά είναι δω και μπορούν!!!
ps.Έχεις Type R ? -
Είμαι και εγώ μέσα για μια συνάντηση πατρινών αρκεί να γίνει την επόμενη εβδομάδα...
-
Ο χρήστης taperakias έγραψε:
Γεια σας παιδες!Υπαρχει Πατρινη ομαδα??Καμια συναντηση γινεται??Τακη εσυ ?
Αν εισαι εσυ ...καταλαβα πως θα καταληξει η συναντηση ... -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Είμαι και εγώ μέσα για μια συνάντηση πατρινών αρκεί να γίνει την επόμενη εβδομάδα...me too. γιατι κατεβαινω κατω για πασχα.... αλλιως μεσα για οτιδηποτε κανονιστει!
-
ωραίαααα!!! Πότε μπορείτε την άλλη εβδομάδααααααα;;
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}