-
Ωραια αυριο μεσα 20.30.Αλλα ρε γαμωτο δεν εχω καπου να προτεινω...Αλλα αφου θελει ο Κωστας Ριο εγω δεν εχω προβλημα.
ΥΓ.Τελικα ηρθαν οι γονεις μου σημερα και εγω ξαναπηρα το Punto αλλα δεν πειραζει ελα να με παρεις αν μπορεις(να δω και πως ειναι το αμαξι εν κινησει ).Βασικα καλυτερα να συναντηθουμε καπου και μετα να παμε απο εκει μαζι γιατι δυσκολα θα το βρεις το σπιτι.(εκτος αν θες να σου στειλω συντεταγμενες μεσω π.μ. απο το google earth να το βρεις )
-
Οι αλλοι που ειναι ρε παιδια???
-
νομπαντυ νοους
-
Ο mika Hakkinen είναι μέσα μάλλον.
Εγώ είμαι μέσα.
Έξω από το W να πούμε?@__Evgenios__
Στείλε με μήνυμα τη διεύθυνση του σπιτιού σου (και έναν κάθετο για να είμαστε και σίγουροι ) και θα έρθω.GPS rulezzz... -
Ok εξω απο το W.
-
@ kostastyper
Τελικά εσύ ήρθες?
Εμείς καθυστερήσαμε λίγο (φτάσαμε στο W στο Ρίο απ'έξω στις 20:40) αλλά δε σε είδαμε εκεί...
Ελπίζω να μην έπαιξε τίποτα περίεργο...ΥΓ:Ελπίζω οι υπόλοιποι να προσκομίσατε (μόνο) θετικές εντυπώσεις από το 'ταξί'.
-
όχι παιδιά,1000συγνώμη ,δν ενημέρωσα κιόλας!!!Ήρθε η ξαδέρφη από Αθήνα χωρίς να ειδοποιήσει και αναγκαστικά έκατσα σπίτι!!!1000 Συγνώμη που δν ενημέρωσα!!!ΕΛπίζω να περάσατε ωραία!!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Ελπίζω οι υπόλοιποι να προσκομίσατε (μόνο) θετικές εντυπώσεις από το 'ταξί'.To μονο αρνητικο που αποκομισαμε ειναι οτι ακομα δεν εχουμε δει πως παει με τερμα γκαζι αλλα καποια στιγμη θα το στρωσεις που θα παει...
Την επομενη φορα θα παμε με το δικο μου ''ταξι'' να ακουσετε και τους τριγμους
-
Αγαπητοί φίλοι Πατρινοί ζητώ την συμβουλή σας.
Η κόρη μου θα σπουδάσει στα ΤΕΙ Πάτρας και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά.
Μελετήσαμε και την ιστοσελίδα του ΤΕΙ.
Να κοιτάξουμε για σπίτι κοντά στα ΤΕΙ, στο κέντρο (Γούναρη-Μαιζώνος και πέριξ) ή κάπου στα μισά της απόστασης, π.χ. γύρω στο νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα; Μάλλον για γκαρσονιέρα μας βλέπω...
Επίσης μας ενδιαφέρουν τα παρακάτω: Αν μπορούμε να βρούμε σπίτι χωρίς κοινόχρηστα, η ασφάλεια της γειτονιάς, η πρόσβαση σε λεωφορείο για μετακινήσεις προς ΤΕΙ (λεωφορειακές γραμμές 2 και 7) και κέντρο. Όλες οι απόψεις και γνώμες καλοδεχούμενες, μια και οι γνώσεις μου στην Πάτρα αφορούν την παλιά παραλιακή διαδρομή της 'Εθνικής' πριν την κατασκευή του περιφερειακού, και τα Ψηλά Αλώνια...
Έχω δει κάποιες αγγελίες στο διαδίκτυο, θα βρούμε και αρκετές αγγελίες πιστεύω στα ΤΕΙ.Ευχαριστώ!
-
Τάκη να της μεταβιβάσεις συγχαρητήρια.
Το κακό με τα σπίτια κοντά στα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι οι τιμές των ενοικίων τους... Νομίζω πως η συγκοινωνία της Πάτρας επαρκεί απόλυτα για κάθε μετακίνηση, εξάλλου είναι μικρή πόλη.
-
Καλημέρα Τάκη!!!Συγχαρητήρια καταρχήν στην κόρη σου,καλή αρχή στην φοιτητική της ζωή!Συνήθως οι φοιτητές των ΤΕΙ μένουν απο Πλ.Γεωργίου και προς ΤΕΙ,με τους πιο πολλούς να μένουν στις περιοχές του νοσοκ.ΑΓ.Ανδρέας και γύρω από το ΤΕΙ(πάμπολλα σπίτια που νοικιάζονται).Υπάρχουν πολλές αγγελίες για ενοικιαζόμενες γκαρσονίερες κ 2αρια στις εισόδους του ΤΕΙ αλλά και στις τοπικές εφημερίδες(Πελοπόννησος,Ημέρα κτλ),οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι!!!Κ ναι καλό θα ήταν το σπίτι που θα νοικιάσετε να είναι κοντά σε στάση του 2 ή του 7.Κ οι δύο γραμμές πάνε ΤΕΙ κ κέντρο .Ελπίζω να βοήθησα
-
Και να πω ότι οι τιμές είναι από 200-300 ευρώ για περίπου 28-32τμ σχετικά καινούριας γκαρσονιέρας(ανάλογα βέβαια κ που είναι,αλλά οι περισσότερες γύρω στα ΤΕΙ τόσο έχουν,κέντρο οι τιμές μπορεί να είναι ελάχιστα αυξημένες)
-
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
καλημερα σε ολη τη παρεα!!
ολοι απο την πατρα ειναι εδω μεσα??
κανεις απο κεφαλλονια ?? -
καλημέραααααααααααααααααααα Έχουμε και φοιτητές που σπουδάζουν Πάτρα Τώρα από Κεφαλλονιά δεν ξέρω...
-
Λοιπόν παιδιά...
Μίλησα και με τον Πρόεδρο και κανονίζουμε συνάντηση την Κυριακή το απόγευμα.
Να ακούω συμμετοχές. -
Na pw k se 3 paidia apo to swiftclub ??
-
Όλοι οι καλοί χωράνε...
-
oraiaaaaaaaa ti wra?19.30? kai pio nwris kalytera 8a nai giati dinw thn deytera
-
Eγω μεσα για αυριο , οπως παντα φυσικα Τι ωρα και που λετε?
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}