-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Eγω μεσα για αυριο , οπως παντα φυσικα Τι ωρα και που λετε?Προτίνω Malibu (στα Βραχνέικα) στις 19:30 (για να βρούμε και να παρκάρουμε ).
@__Evgenios__, η πρόσκληση για να κάνεις τον ταξιτζή ισχύει ή να το κανονίσουμε (καλύτερα) κάποια άλλη στιγμή που θα βολεύει η μεταφορά? (τώρα είναι πραγματικά τελείως ανάποδα μην κάνουμε και κύκλους τσάμπα )
-
Ωραια και εγω μεσα για Malibu 19.30.Οι αλλοι τι λετε?
ΥΓ Μεσα για ταξιτζης.Απλως να κανονισουμε να συναντηθουμε καπου που να το ξερω για να ερθω να σας παρω απο εκει.Στειλε μου μεσω π.μ.
-
ωραίααααααααααααααα 8a πω κ στα παιδιά από το σουιφτκλαμπ
-
Καλημερα...κι εγω μεσα!
Απλα μπορει να ερθω λιγακι μετα τις 8 μαλλον..οποτε θα σας βρω εκει! -
παιδιά μπείτε αν έχετε λογαριασμό στο myspace και ενισχύστε το γκρουπ http://groups.myspace.com/Acropolisrally
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλημερα...κι εγω μεσα!
Απλα μπορει να ερθω λιγακι μετα τις 8 μαλλον..οποτε θα σας βρω εκει!Τους βρήκες τελικά; Το Malibu ποιο είναι;
Τέσπα, τελειώνω εξεταστική στις 26 οπότε αν δε χρειαστεί να κατέβω χωριό και αν μπορείτε και εσείς καλά θα ήταν να πάμε για καφεδάκι.
@νδρέας
-
Μαρίμπα ενοούσεεεεεεεεεεεεεε ωραία Αντρίκο!!!
-
Λοιπον τι λετε κανονιζουμε για 26/9 καφε?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Λοιπον τι λετε κανονιζουμε για 26/9 καφε?26/9 (Παρασκευή) πρωί εγώ φεύγω για Αθήνα.
Τι λέτε για 24 ή 25/9? (δηλαδή αύριο ή μεθαύριο )
-
Εγω μεσα και για αυριο και για μεθαυριο....
-
Λεμε να παμε για καφε σημερα κατα τις 20.00.Ποιοι ειναι μεσα?
-
egw dn mporw,exw ma8hma java 19.00-22.00 kala na perasete paidiaaaa
-
Τελικά ισχύει για σήμερα; Ξέρετε ότι δεν θα μπω εδώ να κοιτάξω, ξέρετε και τηλέφωνό μου, ενημερώστε αν είναι
-
To προβλημα ειναι η βενζινη!!! Εγω εχω μεινει με το 1/2 της ρεζερβας...Εσεις πως πατε?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
26/9 (Παρασκευή) πρωί εγώ φεύγω για Αθήνα.
Βενζίνη έχεις να πάς και να έρθεις Αθήνα ;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
26/9 (Παρασκευή) πρωί εγώ φεύγω για Αθήνα.
Βενζίνη έχεις να πάς και να έρθεις Αθήνα ;
Έχω για να πάω...Φούλαρα σήμερα το πρωί.
(και εκεί έχω τον τρόπο μου να βρω βενζίνη για να επιστρέψω )Τελικά θα βρεθούμε σήμερα ή @@ όπως χθες?
-
Εγω μεσα για σημερα...Kostastyper εισαι μεσα?Ο προεδρος ειναι Αθηνα οποτε δεν μπορει... Silencer51?Στον Hakkinen να στειλει καποιος μηνυμα γιατι δεν μπαινει εδω (να στειλω εγω?).Κανας αλλος?
Ριο παντως εχουμε να παμε πολυ καιρο...(ειναι ανοικτο τιποτα εκει η εχουν κλεισει ολα?) -
grafw ayrio.. gmt!!!!ti na kanw...thn epomenh fora omws 8a mai kei ,ektos aprooptou
-
Ρε κανα καφε θα παμε ποτε??? Ειναι κανεις Πατρα η φυγατε ολοι παλι?
-
έχω μπλέξει με σχολή και υποχρεώσεις και η φάση δν παλεύεταιιιιιι!!!!!
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}