-
ΕΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ FOR EVER!!! -
τι πινετε ρε γμτ κ ανεβαζετε τετοια θεματα;
-
Ωραια να δουμε που ειναι και οι αλλοι και απο βδομαδα να κανονισουμε τπτ.Αν και χλωμο το βλεπω γιατι οι αλλοι πρεπει να εχουν φυγει...
-
Μεγάααααλη Μαφία το 4ΤΦ. Ε κυρ tt?!
-
ελα ρε παναχα!!!πως σε λένε;Ευγένιε μπορείς αύριο για καφέ;τι λές;Πανάχα εσύ;
-
Ναι εγω μεσα ειμαι.Κανας αλλος ψηνεται απο'δω μεσα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μεγάααααλη Μαφία το 4ΤΦ. Ε κυρ tt?!Χαμός kouk!!! Ο κόσμος είναι μικρός και το 4ΤΦ βοηθά πολύ σε αυτό
-
είναι κανείς Πάτραααααααα?
-
Μαλλον μονο εμεις οι δυο πρεπει να μειναμε
-
χαχαχα! Κανονίζουμε αύριο για καφέ;
-
Παμε απλως θα ειμαστε εμεις οι δυο γιατι οι αλλοι κανουν μπανακια και εμεις διαβαζουμε (λεμε τωρα )
-
χαχαχαχαχ διαβαζουμε 4τροχούς θες να πεις 8α σ στειλω πμ πιο μετά να κανονίσουμε,προς το παρον για τις επομενς 3 ωρες θα κοιμάμαι
-
Καλησπέρα!!!!
Επιστρέφοντας από διακοπές, λέω μήπως και κανονίζαμε ένα re-union να πούμε πόσο καλά περάσαμε στις διακοπές ας πούμε και να κλάψουμε όλοι μαζί που τελείωσαν ( ).Όσοι πιστοί προσέλθουν.
ΥΓ:Το πιο βολικό για μένα θα ήταν να γίνει αύριο (27/8) ή μεθαύριο (28/8)
-
ειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!χελοου εβριουαν!!! ναι,γιατί όχι;;;Εϊμαι μέσα,αρκεί να μπορώ να έρθω λόγω διαβάσματος..
-
Ωραια ωραια παμε αυριο για καφε?Που θα εχω και το Uno? Μιας και το αλλο το εχουν παρει οι γονεις.Θα πεσει τρελο καψιμο
-
αύριο δεν μπορώ προσωπικά
-
Καλα δεν πειραζει.Για Πεμπτη τι λετε?
-
νο προμπλεμ αν είναι για μετά τις 20.00
-
Ωραία...Λοιπόν, τι λέτε για Πέμπτη 20:30?
Αλλά που?Έχετε να προτείνετε κάτι 'εναλλακτικό' πέρα από βραχνέικα και Ρίο ή θα πάρουμε την 'κλασσική' και δοκιμασμένη λύση?ΥΓ:Ευγένιε, αν θες μπορώ να έρθω να σε πάρω, μιας και από ό,τι βλέπω δεν έχεις a/c και θα λιώσεις ρε φίλε μέσα στο αμάξι μέχρι να έρθεις.
-
μέσα για αύριοοοοοοο!!!!!Πάμε Ρίο;;;;;;;;;;;;;;;; Ψήνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}