-
Οπως ισως θα ξερατε εχει δημιουργηθει ο συλλογος Ελληνων ιδιωκτητων Toyota MR2. (http://www.mr2.gr)
Εχουμε ακουσει οτι κυκλοφορει ενα πολυ ψαγμενο MR2 στην Πατρα. Μηπως τυχαινει να τον ξερει κανεις?
Μας ενδιαφερει να βρουμε οσα περισσοτερα μελη μπορουμε απο επαρχια. Μεχρι στιγμης εχουμε 30 μελη απο τα οποια 7 ειναι απο την Θεσσαλονικη.
Αν καποις εχει καποιον γνωστο με MR2, ας τον ενημερωσει για την υπαρξη του συλλογου. Πληροφοριακα μεχρι το τελος Σεπτεμβριου κυκλοφορουν στην Ελλαδα 368 MR2.
-
Οπως ισως θα ξερατε εχει δημιουργηθει ο συλλογος Ελληνων ιδιωκτητων Toyota MR2. (http://www.mr2.gr)
Εχουμε ακουσει οτι κυκλοφορει ενα πολυ ψαγμενο MR2 στην Πατρα. Μηπως τυχαινει να τον ξερει κανεις?
Μας ενδιαφερει να βρουμε οσα περισσοτερα μελη μπορουμε απο επαρχια. Μεχρι στιγμης εχουμε 30 μελη απο τα οποια 7 ειναι απο την Θεσσαλονικη.
Αν καποις εχει καποιον γνωστο με MR2, ας τον ενημερωσει για την υπαρξη του συλλογου. Πληροφοριακα μεχρι το τελος Σεπτεμβριου κυκλοφορουν στην Ελλαδα 368 MR2.
-
-
Ελα...για να σας δω τωρα...
Τιτλος edited by Funis!
-
κοίτα τον πούστη ταχύτητα και είχα κάνει και κόπι το 'Συναντηση μιναρηδων- εμείς και η τεντούρα'
μα ποιός είσαι ο σουμάχερ των πόστς;
τι έγινε, γύρισες στην πάτρα; ΚΑΦΕ!!! αλλά όχι τώρα. το βραδάκι. τώρα έχω να κάνω κάτι ψώνια.
κανά καλό dvdrw προτείνετε!
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
τι έγινε, γύρισες στην πάτρα; ΚΑΦΕ!!! αλλά όχι τώρα. το βραδάκι. τώρα έχω να κάνω κάτι ψώνια.Κι εγω τωρα εχω διαβασμα..οποτε αργοτερα!
-
Είναι γρήγορος επειδή το φόρουμ δεν έχει στροφές....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είναι γρήγορος επειδή το φόρουμ δεν έχει στροφές....Μμμμμμ...
Κακοηθειες!
-
-
Πάντως λογικό φαίνεται
εγώ άργησα επειδή δεν έχει στροφές: στις ευθείες δεν το πατάω
τι διάβασμα ρεεεεε
-
[φυτο mode on]Κ γω διαβαζωωωωωωωω.....που να παμε με εξεταστικη μπροστα??[φυτο mode off]
gTsiros το siemens τι επαθε??? -
Τιποτα...το χτυπησε στο κεφαλι του...
-
Δεν ηθελα να το πω απλα..
-
με τσάντισε.
-
Μπορει να μην ειμαι Πατρινός αλλά τους μιναρες τους συμπαθω και μιας και κατεβαινω Πατρα καμια φορά...θαααα σας δω..
Τρομάρα σας...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπορει να μην ειμαι Πατρινός αλλά τους μιναρες τους συμπαθω και μιας και κατεβαινω Πατρα καμια φορά...θαααα σας δω..Τρομάρα σας...
Οποτε ερθεις στειλε πμ να παρω το punto να σε λιωσω...
-
Ωραια...να φοραω και...τα 'καλά' μου....Αλλα θα πάμε Αγ.Νικολάου,να δούμε και πιπινόκοσμο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλα θα πάμε Αγ.Νικολάου,να δούμε και πιπινόκοσμο..Ελα εσυ, και θα παμε κι αλλου που εχει πιπινοκοσμο...
-
πατρα... πολυ ρισπεκτ πολις..
περασα εκει αρκετο καιρο τα τελευταια 6 χρονια που σπουδαζε η αδερφη μου εις την πολη.. η εννοια κωλοβαρεμα πραγματικα εχει αλλο νοημα στην πατρα, ή με την τοπικη διαλεκτο οταν το μιναρεις.. παμε να μιναρουμε και τετοια..
θυμαμαι με λυπη τα ηλεκτρονικα που υπηρχαν παλια στο κεντρο αλλα και στα ψηλαλωνια και πηραν πουλο απο τοτε που εγινε η φασαρια με τα φρουτακια..
και μια γλυκητατη φιλη φιλης της αδερφης μου, μια βιολογα κομμουνιστρια.. το γλυκο της προσωπακι.. ενθυμουμαι με λυπη εκεινην διοτι ποτε δεν καταφερα ποτε να λαγνισω το αριστερο συντροφικο κορμι τηςπατρα.. να φτανεις με το καραβι απο ιταλια..
να βγαινεις το βραδυ στο στεπς, στο μοντς, στο χαραμα, να πηγαινεις στη βεσο, γεροκωστοπουλου κ το καλοκαιρι ριο..
οι πακιστανοι στο λιμανι.. τα παλια κτιρια.. το φρουριο.. δινουν αλλο αερα σ'αυτη την πολη straight outta 30s ή κατι τετοιο..αν ημουν νονος της νυχτας στην ελλαδα θα ηθελα να ζω στην πατρα, τη δεκαετια του 20 και να εχω τομιγκαν..
η χειροτερη περιοδος; μακραν το καρναβαλι που σκανε ολοι οι χλιμιτζουρες και τα κανουνε σαν τα μουτρα τους.. χωρια οτι ολα τα μαγαζια ρεφαρουν και βαζουν εισοδο κ τιμες τραγικες κ μαλακιες παλια ηταν ομορφα, με πηγαινε ο πατερας μου και κουβαλουσε μια σκαλα στην οποια με ανεβαζε για να βλεπω τους καρναβαλιστες..
περιηγηση στο γκετο της πατρας.. δατς ολ φολκς
-
Οντως πολύ ρισπεκτ στην Πατρα,η αγαπημενη μου πόλη,αν και εζησα εκει μονο 1 χρονο ως φοιτητής.Η απόλυτη πόλη για μενα σε αυτες τις ηλικίες.Δεν ειναι Αθηνα αλλά ούτε και χωριό..Βόλτες Αγ.Νικολάου,Ψηλαλώνια,Βεσο,βραδυ oggi και Nερό,ρεμπεταδικα για κρασια κλπ,κρασοπότηρο κλπ κλπ κλπ κορυφαια.Το λιμανι φοβερό και γενικά ΑΝΕΤΑ θα ζούσα την υπόλοιπη ζωή μου εκεί.
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}