- 

ΕΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! 
 ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ FOR EVER!!!
- 

τι πινετε ρε γμτ κ ανεβαζετε τετοια θεματα; 
- 

Ωραια να δουμε που ειναι και οι αλλοι και απο βδομαδα να κανονισουμε τπτ.Αν και χλωμο το βλεπω γιατι οι αλλοι πρεπει να εχουν φυγει... 
- 

Μεγάααααλη Μαφία το 4ΤΦ. Ε κυρ tt?! 
- 

ελα ρε παναχα!!!πως σε λένε;Ευγένιε μπορείς αύριο για καφέ;τι λές;Πανάχα εσύ; 
- 

Ναι εγω μεσα ειμαι.Κανας αλλος ψηνεται απο'δω μεσα? 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 Μεγάααααλη Μαφία το 4ΤΦ. Ε κυρ tt?!Χαμός kouk!!! Ο κόσμος είναι μικρός και το 4ΤΦ βοηθά πολύ σε αυτό 
- 

είναι κανείς Πάτραααααααα? 
- 

Μαλλον μονο εμεις οι δυο πρεπει να μειναμε 
- 

χαχαχα! Κανονίζουμε αύριο για καφέ; 
- 

Παμε απλως θα ειμαστε εμεις οι δυο γιατι οι αλλοι κανουν μπανακια και εμεις διαβαζουμε (λεμε τωρα ) 
- 

χαχαχαχαχ διαβαζουμε 4τροχούς θες να πεις 8α σ στειλω πμ πιο μετά να κανονίσουμε,προς το παρον για τις επομενς 3 ωρες θα κοιμάμαι 
- 

Καλησπέρα!!!! 
 Επιστρέφοντας από διακοπές, λέω μήπως και κανονίζαμε ένα re-union να πούμε πόσο καλά περάσαμε στις διακοπές ας πούμε και να κλάψουμε όλοι μαζί που τελείωσαν ( ).Όσοι πιστοί προσέλθουν. ΥΓ:Το πιο βολικό για μένα θα ήταν να γίνει αύριο (27/8) ή μεθαύριο (28/8) 
- 

ειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!χελοου εβριουαν!!! ναι,γιατί όχι;;;Εϊμαι μέσα,αρκεί να μπορώ να έρθω λόγω διαβάσματος.. 
- 

Ωραια ωραια παμε αυριο για καφε?Που θα εχω και το Uno? Μιας και το αλλο το εχουν παρει οι γονεις.Θα πεσει τρελο καψιμο 
- 

αύριο δεν μπορώ προσωπικά 
- 

Καλα δεν πειραζει.Για Πεμπτη τι λετε? 
- 

νο προμπλεμ αν είναι για μετά τις 20.00 
- 

Ωραία...Λοιπόν, τι λέτε για Πέμπτη 20:30? 
 Αλλά που?Έχετε να προτείνετε κάτι 'εναλλακτικό' πέρα από βραχνέικα και Ρίο ή θα πάρουμε την 'κλασσική' και δοκιμασμένη λύση?ΥΓ:Ευγένιε, αν θες μπορώ να έρθω να σε πάρω, μιας και από ό,τι βλέπω δεν έχεις a/c και θα λιώσεις ρε φίλε μέσα στο αμάξι μέχρι να έρθεις. 
- 

μέσα για αύριοοοοοοο!!!!!Πάμε Ρίο;;;;;;;;;;;;;;;; Ψήνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 

Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}