-
Αυτο θα πει κοροιδια κυριες και κυριοι... Εκει που ετοιμαζομασταν ολοι μες στη χαρα σκαει τη βομβα ο....προεδρος,τρομαρα του...
Προτεινω εκλογες. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτο θα πει κοροιδια κυριες και κυριοι... Εκει που ετοιμαζομασταν ολοι μες στη χαρα σκαει τη βομβα ο....προεδρος,τρομαρα του...
Προτεινω εκλογες.Εσύ πολύ εκλογές ζητάς τελευταία...Αυτό πάει να πει αντιπολίτευση.
Μήπως να αρχίσουμε να σε υποψιαζόμαστε...?Μην αγχώνεσαι πρόεδα...Θα τα πούμε κάποια άλλη πιο βολική (για όλους) στιγμή
-
Αφου ρε καβουρι ειναι ανευθυνος ο τωρινος... Ολο θα θα θα θα ειναι και στο τελος μαπα το γιαουρτι... Σαν τοτε που εκανα ολοκληρο ταξιδι και δεν εκανε τον κοπο να με βρει γιατι ταχα μου περιμενε κιθαρα η κοτουλα..
Γι αυτο και πρεπει να κινηθουν οι προβλεπουσες δημοκρατικες διαδικασιες... -
Ξέρεις πολλά εσύ...
Πρόεδρα...Κλονίζεται η θέση σου!
Πες κατι... -
Πάλι παραλίγο να χάσω συνάντηση...
Τέσπα, να προτείνω Βραχνέικα για την επόμενη; Στο Mariba... μπορεί να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά έχει μεγάαααααλα τραπέζια και τεράαααστιους καναπέδες.
@νδρέας
edit: Ως γνωστόν έχω ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στον σημερινό πρόεδρο από την προηγούμενη συνάντηση
-
Ωραια Mariba λοιπον!!
Να παμε και λιγο στην αλλη μερια της Πατρας!Τι λετε για Πεμπτη στις 19:00?
-
Εγω κατα 99.999999999999% μεσα ειμαι
-
Με καταλαβες στη Μαρινα προχθες ρε?
-
Και εγώ μέσα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
@νδρέας
ps. Πρόεδρε, αν δεν φοβάσαι να μπεις σε τριτάχυτο Orion με στραβά ψαλίδια, σου χρωστάω βόλτα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ωραια Mariba λοιπον!!
Να παμε και λιγο στην αλλη μερια της Πατρας!Τι λετε για Πεμπτη στις 19:00?
Μέσα κι εγώ, αλλά...πού στο κέρατο είναι το meriba?
(καλά...το βαχνέικα το διάβασα, αλλά που στο περίπου? )
Λίγο φως παρακαλώ...ΥΓ:Τώρα αν πέσει καμιά χιονοθύελα και 15 πόντους χιόνι (τυχαίο το 15 ), εεε...εντάξει...δε θα έρθω.Έχω ξεχάσει τις αλυσίδες στο άλλο...σπίτι.
-
Θα έρθω και εγώ
Έχω βέβαια την ίδια απορία με τον Κάβουρα... 'Ποιό είναι το Mariba'
-
Επειδη εχω κι εγω την ιδια απορια λεω να περασει ο Ανδρεας για την βολτα που μου χρωσταει!
-
Έλεος ελεεινοί τύποι, πόσα χρόνια είστε στην Πάτρα;;; Τέσπα, είναι μετά τα φαγάδικα, αλλά μπορούμε να πάμε κομβόι
@νδρέας
-
Βραχνεικα ρε... Ελεος φιλε mika hakkinen ουτε αυτα δεν ξερουν...πατρινοι σου λεει μετα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βραχνεικα ρε... Ελεος φιλε mika hakkinen ουτε αυτα δεν ξερουν...πατρινοι σου λεει μετα..Είμαι φλωροαθηναίος εγώ... μόνο τα Goodies, η Pizza Hut και τα Veso ξέρω που είναι
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Έλεος ελεεινοί τύποι, πόσα χρόνια είστε στην Πάτρα;;; Τέσπα, είναι μετά τα φαγάδικα, αλλά μπορούμε να πάμε **κομβόι **:lol:@νδρέας
Το κομβόι θα το προτιμούσα βασικά για να αποφύγουμε αυτό το 'μετά από μερικά μέτρα στρίβεις δεξιά, μετά αριστερά, μετά 3 μέτρα ευθεία κτλ' ...ραντεβού στα veso?
Μέχρι τώρα ποιοί είμαστε 'μέσα'?
ΥΓ:Καλά είπαμε...τα Βραχνέικα ξέρουμε που είναι, αλλά είναι σα να σου λέω έλα στο τάδε μαγαζί στα ψηλά αλώνια πχ...άμα δεν ξέρεις καν ότι το μαγαζί αυτό υπήρχε πριν στο αναφέρουν, άντε βρες το
ΥΓ2:Ψηφίζω κομβόι με τα χίλια!!!! Να βγάλουμε και τα walkie-talkie όμως.Να νιώσουμε λίγο ταξιτζήδες ρε παιδί μου ('ρε μαλάκα τον είδες αυτόν μαλακοκαύλη?Πώς πάει έτσι?' κ.ο.κ.) -
παιδια και εγω μαλλον μεσα..
-
Ολο και πληθαινουμε βλεπω..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Με καταλαβες στη Μαρινα προχθες ρε?Ναι ρε πως δεν σε καταλαβα , κανεις μπαμ απο χιλιομετρα!!!
-
Τελικα εσεις θα πατε κομβοι απο την veso?
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}