-
Ενας skodisti... Χασαμε το καλυτερο με αυτο που εγινε... Τρελό συρμα σημερα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σίγουρα, θα έχεις παραπάνω ροπή.Το βασικότερο βέβαια είναι να είσαι σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς που θα γίνει. Ή να βάλεις 'κουβέρτα'.
+1
ΠΑΡΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ. Με τόσο πολλά άλογα και ελάφρωμα είναι πολύ πιθανό να σκάσει ο συμπλέκτης/βολάν.Είναι σαν ποδιά (χοντρή) με κορδόνια και τυλίγεις το σαζμάν εκεί που ενώνεται με το κινητήρα ώστε αν σκάσει να μη πεταχτούν θραύσματα και τρυπήσουν το αυτοκίνητο (και εσένα).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
δεν δουλευει δηλαδη σωστα σε normal συνθηκες; Θα ειναι το ρελαντι μια επανω μια κατω
Όταν πατήσεις το γκάζι τέρμα στο ρελαντί, ούτε θα δεις τη βελόνα του στροφόμετρου που θα ανέβει στο κόφτη. Δεν θέλει πολλά τέτοια στο ρελαντί γιατί οι κινητήρες δεν θέλουν πολλές στροφές ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΤΙΟ.
αυτος ο μαστορας που μου το εκανε ειναι αθηνα τωρα το ονοματου δεν το ξερω αλλα πιστευω να εκανε καλη δουλεια αλλα και παλι λεω οτι δεν ελαφρωθηκαν πολυ για να κανει μεγαλη διαφορα αλλα και παλι οσω και να πεις εφηγαν απο πανω καποια γραμμαρια
-
κατσε ρε ο drdino γλιτωνει και το βαψιμο γιατι ειναι ηδη μπλε το χρεπι του!!!!εχει αυτογνωσια το πηρε ετοιμο!
-
Έτσι και αλλιώς, δεν μιλάμε για πολλά κιλά. Αλλά αν δεν ζυγοσταθμιστεί καλά, μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά.
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
τελοσ παντων στα παπαρια μου σας γραφω και εσασ και τισ ειρωνιες σασ.εγω ξεκινησα χωρισ καθολου προσβλητικο υφοσ αλλα ειναι κατι παλικαρια εδω μεσα που δεν καταλαβαινουν αλλιωσ.
μη τους ακους φιλε, εχουνε κομπλεξ επειδη εχεις Χιουνται και τους πατας στο λαιμο. Μακαρι να μπορουσανε ολοι να εχουν ενα 1300 σαν εσενα με 130 αλογα.
απο ζηλεια και φθονο τα γραφουνε. Δε τους βλεπεις και στο δρομο που πας, και δεν σου ανοιγουν την αριστερη να περασεις επειδη βλεπουν οτι εχεις Χιουνται και νομιζουν οτι ειναι αργο?
τι να πω τωρα σ αυτο που εγραψες
αυτό σε πείραξε? ...πολύ επιλεκτικός μου είσαι.
είσαι και πατριώτης (Καβάλα καταγωγή)...το άλλο με το Βούλγαρο στον drdino δεν σε άγγιξε...?
-
τι να σου πω ειναι λιγο δυσκολο να ξερεις αλλα μου τα ζυγησε και πριν την κρυογενιτηκη που εκανα στης μπιελες και στο καπακι και μετα οσω για τον δισκο πλατο το ενυσχησαμε και αυτων
-
πραγματικα η μονη απαντηση που αρμοζει ειναι αυτη που ειπε ο σπυροσ.
-
Στο δισκοπλατό τι βάλατε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τελοσ παντων στα παπαρια μου σας γραφω και εσασ και τισ ειρωνιες σασ.εγω ξεκινησα χωρισ καθολου προσβλητικο υφοσ αλλα ειναι κατι παλικαρια εδω μεσα που δεν καταλαβαινουν αλλιωσ.
μη τους ακους φιλε, εχουνε κομπλεξ επειδη εχεις Χιουνται και τους πατας στο λαιμο. Μακαρι να μπορουσανε ολοι να εχουν ενα 1300 σαν εσενα με 130 αλογα.
απο ζηλεια και φθονο τα γραφουνε. Δε τους βλεπεις και στο δρομο που πας, και δεν σου ανοιγουν την αριστερη να περασεις επειδη βλεπουν οτι εχεις Χιουνται και νομιζουν οτι ειναι αργο?
τι να πω τωρα σ αυτο που εγραψες
αυτό σε πείραξε? ...πολύ επιλεκτικός μου είσαι.
είσαι και πατριώτης (Καβάλα καταγωγή)...το άλλο με το Βούλγαρο στον drdino δεν σε άγγιξε...?
ναι ηταν λιγο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο δισκοπλατό τι βάλατε;και αυτο το δουλεψε ενας στην αθηνα που κανει τετοιες δουλειες αντοχη μου ειπε μεχρι 250 αλογα (ετσι ειπε θα διξει)
-
ρε παιδια δεν το κοβετε λιγο τωρα?
φτανει...καταλαβαμεας συνεχισει ο accent-turbo με αποριες αν θελει
-
Δεν ξέρεις δλδ ακριβώς τι μπήκε;
Εσύ στα πόσα άλογα έχεις στόχο να φτάσεις;
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ρε παιδια δεν το κοβετε λιγο τωρα?
φτανει...καταλαβαμεναι φτανει ποια ετσι κι αλλοιος αρχισε να γινεται μια συζητηση να μην την φαμε και αυτην
-
μην βαζετε στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα η βουλγιαρια ηταν τυχαιο θα μπορουσα καλιστα να ελεγα ρωσια.δεν το ειπα για να θιξω τη βορεια Ελλαδα.
-
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
πραγματικα η μονη απαντηση που αρμοζει ειναι αυτη που ειπε ο σπυροσ.εχουνε κομπλεξ σου λεω!
μη δουνε ανθρωπο με φθηνο αμαξι να θελει να τους περασει! Εκει κολλημενοι στην αριστερη! Ειδικα αμα δουνε Χιουνται, Κια, κτλ κτλ, σκανε απο το κακο τους!
δε μπορουν να χωνεψουν οτι δωσανε 30κ για αμαξι και να τους αναβει φωτα ενα ...Χιουνται! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ξέρεις δλδ ακριβώς τι μπήκε;Εσύ στα πόσα άλογα έχεις στόχο να φτάσεις;
δεν ξερω γι αυτο εστειλα ενα μυνημα τωρα ειναι στα 135 αλογα με πιεση 0,4 0,5 δεν ξερω που θα φτασει μ αυτα που εκανα παντως πανω απο 200 δεν περιμενω με τιποτα 180 πιστευω να φτασω δεν ξερω και παλι
-
Γνώμη μου, όπως στο είπα, 180 άλογα είναι πολλά. Και δυστχώς ή ευτυχώς, το γκάζι είναι γλυκό.
Πιστεύω πως εκεί που είσαι, είναι καλός συμβιβασμός. Προσπάθησε απλά να εξασφαλίσεις όσο μπορείς την αξιοπιστία του συνόλου του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
μην βαζετε στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα η βουλγιαρια ηταν τυχαιο θα μπορουσα καλιστα να ελεγα ρωσια.δεν το ειπα για να θιξω τη βορεια Ελλαδα.ξαναδιάβασε τι έγραψες και πέσμου εάν ήταν τυχαίο...
να αποφεύγεις τέτοια παραδείγματα...
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
Δεν ξέρεις δλδ ακριβώς τι μπήκε;
Εσύ στα πόσα άλογα έχεις στόχο να φτάσεις;
δεν ξερω γι αυτο εστειλα ενα μυνημα τωρα ειναι στα 135 αλογα με πιεση 0,4 0,5 δεν ξερω που θα φτασει μ αυτα που εκανα παντως πανω απο 200 δεν περιμενω με τιποτα 180 πιστευω να φτασω δεν ξερω και παλι
Ο κυριος λογος που δεν θα φτασει πανω απο 200 δεν εχει σχεση με τα παρελκομενα ή οτι αλλο εχεις κανει...ειναι και ο παραγοντας τουρμπινα στη μεση...
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ