-
Παιδια ελεος δεν επεσε κανενα συρμα απλος ειπα οτι μου λετε οτι δεν αξηζει και πεσανε ολοι σ αυτο το τομεα
-
To θέμα είναι ότι από ένα σημείο και μετά, ταλαιπωρούνται πολύ μέρη του αμαξιού που δεν έχουν σχεδιαστεί για 100% αύξηση ιπποδύναμης. Από αυτό το σημείο και μετά, είναι εντελώς ασύμφορο να ασχοληθείς. Αυτό δεν σου λέει κάτι;
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
δεν μου αρεσει και πολυ η ταχυτητα ουτε τα στροφιλικια μου αρεσει τρελα το ανοιγμα εκει τρελενομαιΜε το ελάφρωμα βολάν (μακάρι να έγινε σωστά και να μη σκάσει γιατί τα θραύσματα περνούν ΜΕΣΑ από το αυτοκίνητο) ο δείκτης του στροφόμετρου στο νεκρό δεν θα φαίνεται. Με 1η - 2η θα έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε επιτάχυνση αλλά η οδήγηση σε κίνηση θα είναι δύσκολη - θέλει πολύ πατινάρισμα.
-
και ομαδικο πεσιμο εσεισ κανετε
-
ΜE normal οδηγηση ποια θα ηταν τα μερη που θα μπορουσαν να εχουν προβλημα
-
Ο χρήστης Panos_nms έγραψε:
και ομαδικο πεσιμο εσεισ κανετεΚυρια-Κυρια!!!
Λεει ψεμματα!!!
Αυτοι αρχισανε!!!
-
οκ ρε μαθηματικο!!!!!!!!!!!!!!!οπα ρε σκληρε που θα μασ βαρεσεισ κιολας.αντε παρε φορα απο τη βουλγαρια και ελα να μου κλασεισ μια μαντρα...Εσυ εισαι ο Nikoljai με το ασπρο L.A.D.A και τα φιμε;
-
οκ ρε μαθηματικο!!!!!!!!!!!!!!!οπα ρε σκληρε που θα μασ βαρεσεισ κιολας.αντε παρε φορα απο τη βουλγαρια και ελα να μου κλασεισ μια μαντρα...Είπα εγώ ότι θα σε βαρέσω; Είμαι πολύ κότα για να βαρέσω, φοβάμαι ότι θα κάνω μεγάλη ζημιά.
Ο μάγκας φαίνεται ποιος είναι Πάνο.
Σιγά μην κατέβω Ελλάδα μάγκα μου, να χαλάσω λεφτά σε βενζίνες για να σου κλ@σω. Μόνος σου τα καταφέρνεις μια χαρά.
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
Παιδια ελεος δεν επεσε κανενα συρμα απλος ειπα οτι μου λετε οτι δεν αξηζει και πεσανε ολοι σ αυτο το τομεακαι επειδη σου ειπαμε οτι δεν αξιζει θα πρεπει να μας μαμησεις κιολας???
τι ηθελες να ακουσεις? 'μεγαλε προχωρα να'ουμε, να το πας στα 400χορσια, να μαμεις Μ3 και τα εβο/σκουμπια?'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
δεν μου αρεσει και πολυ η ταχυτητα ουτε τα στροφιλικια μου αρεσει τρελα το ανοιγμα εκει τρελενομαι
Με το ελάφρωμα βολάν (μακάρι να έγινε σωστά και να μη σκάσει γιατί τα θραύσματα περνούν ΜΕΣΑ από το αυτοκίνητο) ο δείκτης του στροφόμετρου στο νεκρό δεν θα φαίνεται. Με 1η - 2η θα έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε επιτάχυνση αλλά η οδήγηση σε κίνηση θα είναι δύσκολη - θέλει πολύ πατινάρισμα.
ενταξει δεν το ελαφροσαμε και πολυ να ειναι κατι επικυνδινο για το αυτοκινητο οσω για το αλλο που λες δεν καταλαβα γραφεις με 1η 2α θα εχει......
-
καλα ο ενασ λαντα λεει ο αλλοσ οτι μαλακια θες.δεν ειπατε μονο οτι δεν αξιζει αυτο ειναι το προβλημα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μα δεν σας ρωτησα αν αξιζει να ριξω λεφτα σε αυτο το αμαξι αλλα να μου πειτε τι μπορει να βγαλει (το ξαναλεω το ερωτημα μου)
Με αυτά που βάζεις δεν θα βγάλει παραπάνω άλογα αλλά θα αντέχει πολύ περισσότερο ο κινητήρας - μετά θα μπορείς να ανεβάσεις τη πίεση και να βγάλει τα άλογα.
Σκέψου όμως το συμπλέκτη που θα πατινάρει συνέχεια με τέρμα γκάζι γιατί θα έχεις τριπλάσια ροπή. Αν βάλεις άλλο συμπλέκτη (πιο δυνατά ελατήρια) και καλά λάστιχα, το σαζμάν/διαφορικό σου μπορεί να σπάσει.
Με το ελάφρωμα ο κινητήρας ανεβάζει πολύ εύκολα στροφές. Με 1η ταχύτητα έχει φοβερή διαφορά στην επιτάχυνση. Επίσης οι στροφές πέφτουν πολύ εύκολα και είναι δύσκολο το ξεκίνημα, θέλει πολύ πατινάρισμα αλλιώς θα σου σβήνει.
-
Άμα έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιον συγκεκριμένο χρήστη, πμ με αυτόν.
Όχι γενικά όποιον δούμε να του την πέφτουμε.
Εγώ είπα ότι δεν αξίζει. Ούτε να το βάψει μπλε, ούτε τπτ. Οπότε, μην γενικεύεις, για να μην γενικεύσω και εγώ.
-
δεν ειπατε μονο οτι δεν αξιζει αυτο ειναι το προβλημα.Και εσυ τι θελεις τωρα δηλαδη να κανουμε?
-
τελοσ παντων στα παπαρια μου σας γραφω και εσασ και τισ ειρωνιες σασ.εγω ξεκινησα χωρισ καθολου προσβλητικο υφοσ αλλα ειναι κατι παλικαρια εδω μεσα που δεν καταλαβαινουν αλλιωσ.
-
Σκέψου όμως το συμπλέκτη που θα πατινάρει συνέχεια με τέρμα γκάζι γιατί θα έχεις τριπλάσια ροπή. Αν βάλεις άλλο συμπλέκτη (πιο δυνατά ελατήρια) και καλά λάστιχα, το σαζμάν/διαφορικό σου μπορεί να σπάσει.[/quote]
Με το ελάφρωμα ο κινητήρας ανεβάζει πολύ εύκολα στροφές. Με 1η ταχύτητα έχει φοβερή διαφορά στην επιτάχυνση. Επίσης οι στροφές πέφτουν πολύ εύκολα και είναι δύσκολο το ξεκίνημα, θέλει πολύ πατινάρισμα αλλιώς θα σου σβήνει.[/quote]
Και αυτο το λιγο που καναμε θα δουλευει ετσι το αμαξι στο ρελαντι τι θα εχω δηλαδη 0 στροφες ορε αυτα ειναι γουστα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μα δεν σας ρωτησα αν αξιζει να ριξω λεφτα σε αυτο το αμαξι αλλα να μου πειτε τι μπορει να βγαλει (το ξαναλεω το ερωτημα μου)
Με αυτά που βάζεις δεν θα βγάλει παραπάνω άλογα αλλά θα αντέχει πολύ περισσότερο ο κινητήρας - μετά θα μπορείς να ανεβάσεις τη πίεση και να βγάλει τα άλογα.
Σκέψου όμως το συμπλέκτη που θα πατινάρει συνέχεια με τέρμα γκάζι γιατί θα έχεις τριπλάσια ροπή. Αν βάλεις άλλο συμπλέκτη (πιο δυνατά ελατήρια) και καλά λάστιχα, το σαζμάν/διαφορικό σου μπορεί να σπάσει.
Με το ελάφρωμα ο κινητήρας ανεβάζει πολύ εύκολα στροφές. Με 1η ταχύτητα έχει φοβερή διαφορά στην επιτάχυνση. Επίσης οι στροφές πέφτουν πολύ εύκολα και είναι δύσκολο το ξεκίνημα, θέλει πολύ πατινάρισμα αλλιώς θα σου σβήνει.
- σε ανηφόρες δυσκολεύεσαι περισσότερο να κρατήσεις ταχύτητα.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
δεν ειπατε μονο οτι δεν αξιζει αυτο ειναι το προβλημα.
Και εσυ τι θελεις τωρα δηλαδη να κανουμε?
παρεξηγηση ΡΕ, θα βγαλουμε και πιστολια αμα λαχει!
που να λεγαμε και τιποτα σοβαρο δηλαδη
-
τελοσ παντων στα παπαρια μου σας γραφω και εσασ και τισ ειρωνιες σασ.**εγω ξεκινησα χωρισ καθολου προσβλητικο υφοσ **αλλα ειναι κατι παλικαρια εδω μεσα που δεν καταλαβαινουν αλλιωσ. -
φροντισε να εχεισ καλυτερο τροπο.
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ