-
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Ο LOEB ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ SS8!SORRY ΛΑΘΟΣ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ! -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
και ναι επιτελους ενδιαφερον...Ναι πολυ ενδιαφερον..φετος αντι για 1 ειδικη θα εχουμε αγωνια για 5-6. Κατι ειναι και αυτο..
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτός ο Σόρντο (Σόρδο), μου θυμίζει τον Πανιζί, στην άσφαλτο πετάει και αλλού είναι 'αλλού'...Μικρός είναι ακόμα...Μαθαίνει. Στο JWRC κέρδισε και στο χώμα, γιατί να μην το κάνει και στα μεγάλα σαλόνια σε λίγα χρόνια.
-
Λίγο η καθυστέρηση του Loeb στην υπερειδική την Πέμπτη, λίγο η καθυστέρηση του Gronholm ελέω Sordo, λίγο το πατημένο χιόνι που βρήκαν οι laterunners, έδωσαν ενδιαφέρον στον αγώνα!
Λογικά αύριο θα πάμε σε αγώνα για δύο! Μένει να δούμε ποιός θα κάνει το λάθος. Μάχη θα έχουμε και για την 3η θέση με τους Solberg brothers και τον Hirvonen όπως και στις πιο κάτω θέσεις.
Αν μη τι άλλο ενδιαφέρων αγώνας, για αυτά που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. -
EINAI ΤΡΕΛΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ -
εκχιονιστικό!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Μικρός είναι ακόμα...Μαθαίνει. Στο JWRC κέρδισε και στο χώμα, γιατί να μην το κάνει και στα μεγάλα σαλόνια σε λίγα χρόνια.Δε διαφωνώ και μακάρι να το κάνει, απλά η απόδοσή και η βελτίωσή του στην άσφαλτο απέχει αρκετά από αυτές στις άλλες επιφάνειες σε βαθμό που να μου θυμίζει το Ζιλ...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μικρός είναι ακόμα...Μαθαίνει. Στο JWRC κέρδισε και στο χώμα, γιατί να μην το κάνει και στα μεγάλα σαλόνια σε λίγα χρόνια.
Δε διαφωνώ και μακάρι να το κάνει, απλά η απόδοσή και η βελτίωσή του στην άσφαλτο απέχει αρκετά από αυτές στις άλλες επιφάνειες σε βαθμό που να μου θυμίζει το Ζιλ...
Ο Gilles άργησε να 'ανακαλύψει' το χώμα...Και άργησε πολύ...Όπως, αντίστοιχα, άργησαν να 'ανακαλύψουν' την άσφαλτο οι Rovanpera και Henning... Αυτή η αδυναμία του μεν και των δε τους στοίχισε και τους στοιχίζει μια καλύτερη καριέρα και συμβόλαια σε μεγαλύτερες ομάδες...*
Ο Sordo έχει χρόνια να μάθει...Όπως είχαν χρόνια να μάθουν (και έμαθαν αρκετά) οι Gardemeister και Hirvonen την άσφαλτο, ο Duval το χώμα.
Συγκριτικά πάντως με πέρυσι, και σε σχέση με τον Loeb, η εμφάνιση του είναι σαφώς βελτιωμένη, κατεβάζοντας σχεδόν 0,5secs/km τους χρόνους του, αν εξαιρέσουμε τα 2,5 χαμένα λεπτά στη 2η Ε.Δ.*Εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα, ο 'πολύς' Marcus Gronholm, που αν και άργησε, έμαθε καλά το μάθημα του στην άσφαλτο!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο Gilles άργησε να 'ανακαλύψει' το χώμα...Και άργησε πολύ...Όπως, αντίστοιχα, άργησαν να 'ανακαλύψουν' την άσφαλτο οι Rovanpera και Henning... Αυτή η αδυναμία του μεν και των δε τους στοίχισε και τους στοιχίζει μια καλύτερη καριέρα και συμβόλαια σε μεγαλύτερες ομάδες...*Ο Sordo έχει χρόνια να μάθει...Όπως είχαν χρόνια να μάθουν (και έμαθαν αρκετά) οι Gardemeister και Hirvonen την άσφαλτο, ο Duval το χώμα.
Συγκριτικά πάντως με πέρυσι, και σε σχέση με τον Loeb, η εμφάνιση του είναι σαφώς βελτιωμένη, κατεβάζοντας σχεδόν 0,5secs/km τους χρόνους του, αν εξαιρέσουμε τα 2,5 χαμένα λεπτά στη 2η Ε.Δ.*Εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα, ο 'πολύς' Marcus Gronholm, που αν και άργησε, έμαθε καλά το μάθημα του στην άσφαλτο!
Έχω την εντύπωση ότι ο θεσμός των 2 οδηγών ανά ομάδα 'καίει' γρήγορα νεαρά ταλέντα καθώς δεν τους αφήνει να εξελιχτούν ομαλά (νομίζω το ξαναλέγαμε αυτό κάπου)...
Για όσο γνωρίζω μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο..._
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ο Gilles άργησε να 'ανακαλύψει' το χώμα...Και άργησε πολύ...Όπως, αντίστοιχα, άργησαν να 'ανακαλύψουν' την άσφαλτο οι Rovanpera και Henning... Αυτή η αδυναμία του μεν και των δε τους στοίχισε και τους στοιχίζει μια καλύτερη καριέρα και συμβόλαια σε μεγαλύτερες ομάδες...*
Ο Sordo έχει χρόνια να μάθει...Όπως είχαν χρόνια να μάθουν (και έμαθαν αρκετά) οι Gardemeister και Hirvonen την άσφαλτο, ο Duval το χώμα.
Έχω την εντύπωση ότι ο θεσμός των 2 οδηγών ανά ομάδα 'καίει' γρήγορα νεαρά ταλέντα καθώς δεν τους αφήνει να εξελιχτούν ομαλά (νομίζω το ξαναλέγαμε αυτό κάπου)...
Για όσο γνωρίζω μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο..._
Υπήρξαν αντίστοιχα γρήγοροι Junior που όμως δεν είχαν ποτέ ουσιαστικά την ευκαιρία να μάθουν ή να αποδείξουν ότι μπορούν. Carlsson, P-G και Bernardi είναι κάποιοι που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Το trial του ενός αγώνα δίπλα στον Loeb ή στον Gronholm, μόνο με άγχος τους φορτίζει και τελικά δεν μπορεί να δείξει και πολλά. Μόνη ευκαιρία φαίνεται να είναι οι 2ες ομάδες, αλλά και αυτές, για όσους έχουν χορηγία για πλήρες πρωτάθλημα. Και το επίπεδο γενικά είναι πεσμένο, μην το ξεχνάμε. Λέμε για τον Garde γρήγορος κλπ και τον θυμάμαι εργοστασιακό με το Seat απ το ' 99
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Θα ξεκαθαρισει το τοπιο.Τωρα ο Γκαλι,μετα ο ....και υστερα ο .....
Να δουμε ποιοι θα μπουν στις τελιτσες!
O επόμενος που μπαίνει στις τελίτσες είναι ο Petter Solberg. Σταμάτησε στη μεγάλη 10η Ε.Δ.
-
Μετά τις πρωινές ειδικές τίποτα δεν άλλαξε στην κορυφή. Η μάχη συνεχίζεται!!! Ο Hirvonen φαίνεται να επικρατεί στη μάχη για την 3η θέση αφού πλησίασε τον Henning σε απόσταση αναπνοής.
-
..ενω αντιθετη πορεια ακολουθει ο Atkinson που συνεχως ανεβαινει και φαινεται να εχει τα Xsara τηε ΟΜV.
Μηπως τελικά η Xsara δεν ήταν και τοσο τρομερο αυτοκινητο? Καθε αλλο παρα εντυπωσιακοί ειναι οι Carlsson-Stohl (οπως και στο Monte)..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μηπως τελικά η Xsara δεν ήταν και τοσο τρομερο αυτοκινητο? Καθε αλλο παρα εντυπωσιακοί ειναι οι Carlsson-Stohl (οπως και στο Monte)..Μα ποτέ δεν ήταν η Xsara το 'υπεραυτοκίνητο' σε σχέση με τον ανταγωνισμό κι αυτό είχε φανεί στους χρόνους των Pons, Tuohino, Stohl, Sola κτλ. Ο συνδυασμός Loeb-Xsara ήταν αυτός που 'σκότωνε'.
-
Aυτο θελω να πω και γω
-
O ψηλός πήρε 10 δευτερόλεπτα στην 11η ειδική και αναπνέει πιο άνετα...
Ο Gardemeister πιέζει τον Hirvonen για την 3η θέση...
1-3-4 για τους Φινλανδούς στη γενική, 1-2-3-4 στο Ν!!! -
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
EΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ,
ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ GALLI ME THN ΠΑΛΙΑ XSARA KAI TA PIRRELLI !
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ?ενεργα ηταν σε αυτο το αμαξι τα διαφορικα το 2006(πρωταθλημα Γαλλιας ετρεχε),λογικα και τωρα,εφοσον επιτρεπεται να τρεχει ο Γκαλι με ενεργα(?).
-
Άλλα 7.5'' για τον ψηλό και βλέπουμε. Ο Μικκο πήρε μια μικρή ανάσα, αλλά η 3η θέση παίζει για 3.
-
Να τολμησω να πω αυτο που σκεφτομαι?
Μηπως ο Henning αδικησε τον εαυτο του και δεν εχει και πολλα να ζηλεψει (στο χωμα τουλάχιστον) απο τον Παγκοσμιο Πρωταθλητη αδερφο του?
WRC 2007 - 2ος Γύρος Ράλλυ ΣΟΥΗΔΙΑΣ