-
ΝΗΝ 67** πριν 3 μερες, νοικιαρικο φυσικα.
ΗΜΤ 45**και
Ταξιδι στη Σητεια με: ΑΝΚ 156*
ΚΑΙ ΗΚΝ 78** τουριστικο λεωφορειο. Πεταει η ομαδα!!!
-
ΕΕΝ-175* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά
-
Σταύρος έστειλε sms με παρατηρήσεις:
ΜΙΡ-232*
ΜΙΝ-999*
ΤΚΝ-324*
ΑΙΜ-465*
ΙΗΒ-749*
ΧΑΧ-948* -
ΙΗΒ 81 σε καινούρια C Class
ΑΡΚ 91 -
ΤΡΖ 10**
-
Εγινε και αυτο. Η γυναικα μου κολλησε και αυτη το μικροβιο και μου ανεφερε ΗΚΝ 79 Grand Vitara
Επισης ΑΝΚ 619* και ΑΝΚ 818* . Χερι χερι πανε αυτοι οι δυο κλαδοι.
-
ΑΗΚ-731*, ΤΚΝ-351*
-
Χθεσινές ταξινομήσεις
Θεσ/νίκη ΝΗΝ-895*
Έδεσσα ΕΕΜ-793* -
Κεντρικός Τομέας Νομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς είναι στη Μεσογείων? Ρωτάω γιατί έχασα άδεια μοτό και η σφραγίδα στη φωτοτυπία που ευτυχώς έχω αναφέρει τα παραπάνω... Ακόμη αν ξέρει κάποιος τι άλλο χρειάζεται για να μου βγάλουν καινούργιο έντυπο.......Ευχαριστώ
-
AHK-734* έτοιμο για παράδοση
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Κεντρικός Τομέας Νομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς είναι στη Μεσογείων? Ρωτάω γιατί έχασα άδεια μοτό και η σφραγίδα στη φωτοτυπία που ευτυχώς έχω αναφέρει τα παραπάνω... Ακόμη αν ξέρει κάποιος τι άλλο χρειάζεται για να μου βγάλουν καινούργιο έντυπο.......ΕυχαριστώΝαι: ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 156 15510, 2106596800, 2106596860
Για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα. -
thaliarque: ωραίος
-
Παρακαλώ, ελπίζω να βοήθησα. Εδώ ΑΗΚ-739*... και ΙΗΒ-8365 στο C-Max
που οδήγησαν οι 4Τ. -
NHN 93** χαρτί
Εδώ και ένα μήνα σχεδόν υπάρχει μία Murcielago με ΝΗΟ 8*** (τα ευκόλως εννοούμενα τρία τελευταία ψηφία, παραλείπονται )
(χαρτί φυσικά). Τι θαύματα γίνονται! -
ΚΟΚ-757* με ασφάλεια 6/6.
-
Μετά απο καιρό,επιτέλους ΑΜΕ-113* και ΑΖΑ-352*,ΙΗΒ-944*,ΙΒΥ-604*,ΡΙΟ-536*.
Μα τι στρατός είναι αυτός κάθε εβδομάδα έξω?Όχι ότι με πειράζει.
-
Ο χρήστης Σταύρος έγραψε:
Μετά απο καιρό,επιτέλους ΑΜΕ-113*Πού ειναι αυτο, Φωκιδα;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στα της Κρητης τωρα. Σημερα το πρωι ειδα ΗΚΝ 80** Qashqai σε βενζιναδικο, νοικιαρικο και μαλιστα στην πρωτη του ενοικιαση. (Μα τί λεω σιγα μην ηταν η δευτερη.
Ο τουριστας το 'φουλαρε' και πληροφοριακα σας λεω οτι εβαλε 67 λιτρα, αρα χωριτικοτητα ρεζερβουαρ γυρω στα 70 λιτρα και πληρωσε 75 ευρα.ΚΑΙ, μολις πριν μιση ωρα ΗΚΝ 82** Nissan Note, της ιδιας rent a car.
Απο αλλους νομους ειδα
ΧΝΤ 746* δεν θυμαμαι μαρκα
και ΑΝΚ 628* BMW Χ3 -
Ο χρήστης Σταύρος έγραψε:
Μετά απο καιρό,επιτέλους ΑΜΕ-113* και...Ωχ,ωχ...μη το δει ο συνονόματός σου! Έχεις ν'ακούσεις πάλι...
Μα τι στρατός είναι αυτός κάθε εβδομάδα έξω?Όχι ότι με πειράζει.
Έτσι, έτσι... Κι εγώ τότε έβγαινα συχνά (και δεν ήμουν βύσμα, απλώς ήμαστε
πολλοί) κι έκανα πάρα πολλές παρατηρήσεις.@Kollias: Θαύματα... όταν όμως πάρει στα χέρια του τις πινακίδες με τα
τέσσερα κ@λ*μέρια θα κλαίει. -
Δε φταιει αυτος που εχω 8 μηνες να παω
-
ΧΑΧ-8***z4 στη Χαλκιδα,τα υπολοιπα νουμερα ευκολα ειναι!!!
-
ΕΒΚ-346*, ΚΧΕ-250*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007