-
ΝΗΝ-720* χάρτινο, ΚΙΖ-356*, ΙΒΥ-585*.
edit: ΕΥΒ-144*
-
Ρε Σταυρο! Ηρθες απο το πουθενα και μου εφαγες ολες τις παρατηρησεις της εθνικης
Ρε Δημητρη, τι θα γινει με σενα; Τη μια με πετυχαινεις σε κηδεια την αλλη σε μνημοσυνο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε Σταυρο! Ηρθες απο το πουθενα και μου εφαγες ολες τις παρατηρησεις της εθνικηςΤι θράσος! Κατηγορείς το καημένο το φανταράκι τη στιγμή που εσύ ξεχνάς
αυτά που είδες και μας το λες και προκλητικά.Ρε Δημητρη, τι θα γινει με σενα; Τη μια με πετυχαινεις σε κηδεια την αλλη σε μνημοσυνο
Κι εσύ ήρθες Ξάνθη όταν ήμουν Αθήνα. Θα τα πούμε από κοντά την επόμενη φορά!
Εντωμεταξύ φίλος έστειλε την εξής παρατήρηση: ολοκαίνουργιο Iveco
Cityclass του ΟΑΣΘ πήρε ΚΟΗ-7849. Εντάξει, και οι κόκκινες που
δίνονται είναι παλιού τύπου όπως και τα ΥΟΥ-9*** που παίρνουν κάποια
τουριστικά λεωφορεία στη Δυτική Αθήνα αλλά τα πρόσφατα αρθρωτά Citaro
του ΟΑΣΘ έχουν ΝΗΖ... -
ΝΗΝ-718* τυπωμένο,ΗΜΤ-571*,ΚΖΡ-579*,ΚΡΜ-458* και ΑΗΚ-719*,αλλά μάλλον δεν είναι φρέσκο.
Όσο για το σχόλιο του γραίου,δεν θα μιλήσω
Για τα καινούργια Ιβέκο του ΟΑΣΘ,επιβεβαιώνω.Είδα το Σάββατο που ήρθα στην γραμμή 80 το 201 με πινακίδα ΚΟΗ-7848.Πάντως είναι ίδια με αυτά του 2004.
Αύριο φεύγω,οπότε δεν θά μπώ στο διαδίκτυο.Δημήτρη να περιμένεις παρατηρήσεις.
-
Ο χρήστης Σταύρος έγραψε:
Αύριο φεύγω,οπότε δεν θά μπώ στο διαδίκτυο.Δημήτρη να περιμένεις παρατηρήσεις.OK, καλή συνέχεια και καλό κουράγιο!
-
Με ολα τα απαιτουμενα χαρτια να εχουν κατατεθει απο της 9/5, χθες ηρθε το νουμερο μονο, εντελως χατιρικα. Για αδεια ουτε λογος.
ΗΚΝ 73**
Στο μηχανολογικο Ηρακλειου επικρατει ΧΑΟΣ απο τα νοικιαρικα. Οι υπαλληλοι τρεχουν πανικοβλητοι. -
Παρατηρήσεις που μου έστειλε ο Σταύρος: ΗΜΤ-606*, ΙΗΒ-384*, ΑΙΜ-444*.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχω ορεξη σημερα γιαυτο θα δωσω λιγο χρωμα στο θεμα.O αγωνας των 10000 μετρων - μαλλον 9999 - ειναι τρομερος.
Στην πρωτη θεση ηταν τα Χανια, αλλα το Ηρακλειο εκανε χθες μια εντεπιθεση με ενα ΗΚΝ 70** '207' και πλησιασε σε αποσταση βολης. Τα Χανια ομως δεν ειχαν πει την τελευταια τους λεξη και σημερα το πρωι εκαναν αντεπιθεση διαρκειας με ενα ΧΝΤ 73** Terios και ξεφυγαν. Το Λασιθι με τα 8*** βρεθηκε ντοπαρισμενο και δεν μετραει οποτε θα μεινει τεταρτο με τριτο το Ρεθυμνο.
Ποιος θα φτασει πρωτος στο 9999; Θα κρατησουν τα Χανια ή το Ηρακλειο θα προσπερασει;Ο αγώνας των 9000 μέτρων δεν είναι;
(οι πινακίδες των αυτοκινήτων ξεκινάνε από 1000)
-
IHB 42
και μάλλον
ΖΧΕ 14 -
Παιδιά οι πινακίδες που ξεκινάν από Ζ από πού είναι κανονικά;
Αθήνα; Γιατί όσες έχω δει ξεκινάν από Ι.
Το λέω γιατί, πριν δυο και κάτι μήνες που πήρα το αμάξι από τον Γέρακα, η πινακίδα του είναι ΖΧΒ 45.. ενώ γνωστός μου που πήρε ακριβώς το ίδιο αμάξι δύο μέρες μετά από Χαλάνδρι η πινακίδα του ξεκινά κανονικά από Ι.
-
ΝΗΝ 695# χάρτινες. Το δικό μου τουτού
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
ΝΗΝ 695# χάρτινες. Το δικό μου τουτούΚαλορίζικο και καλοτάξιδο!
@htanso21: Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ.
Το ΖΧΕ-14 του www2000, αν όντως είδε, είναι εκτός σειράς, τα ΖΧΒ είναι
ακόμα το πολύ στο 90**. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
.Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ευχαριστώ!Παρακαλώ!
Φίλος μόλις μου ανέφερε ΝΗΝ-756*.
-
IHY-12** Golf
-
IHY-12** Golf
-
Χθεσινές ταξινομήσεις: ΝΗΝ-762*, ΕΕΝ-168* Γιαννιτσά, ΕΕΜ-748* Έδεσσα
-
ΝΗΝ-831* χάρτινο, σε επαγγ. Transit Connect.
AHK-725* έτοιμο για παράδοση.
-
@ thaliarque σε ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
@htanso21: Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του τόπικ.
Το ΖΧΕ-14 του www2000, αν όντως είδε, είναι εκτός σειράς, τα ΖΧΒ είναι
ακόμα το πολύ στο 90**.Ήταν σε Land Rover (νομίζω) από αυτά τα τετράγωνα τα παλιά και μπροστά είχε συρματόσκοινο και δεν φαινόταν καλά ο αριθμός κυκλοφορίας...
Νέα: ΙΗΥ 10 ΙΗΜ 25 ΙΗΒ 44
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007