-
Και εγώ, και εγώ...
-
προχθές ανάποδα σε μονόδρομο στον οποίο εγώ πήγαινα κανονικά βλέπω μπορντώ φτιαγμένο 4θυρο αλμέρα (έπαιζε για australia uber aller αλλά δεν είχα όρεξη για φωτο) να μπαίνει δυναμικά και να παίζει τα φώτα χειρονομώντας...σταματούν τα αυτοκίνητα μας μούρη με μούρη και εκείνος ωρύεται...του κάνω νόημα να κάνει πίσω 10 μέτρα και εκείνος βρίζει...ΔΕΝ απαντώ ανοίγω το φως της πλαφονιέρας σβήνω το αυτοκίνητο και αρχίζω να διαβάζω τους 4 τροχούς γράφοντας τον κανονικά...2-3 λεπτά μετά εκείνος έχει ανεβάσει ...πίεση και κατεβαίνει από το αυτοκίνητο με σκοπό και καλά να χτυπηθούμε...μόλις κάνει τα πρώτα βήματα του λέω...αν φτάσεις στην πόρτα μου θα κατέβω και θα σε χτυπήσω και εγώ χωρίς να βρίσω όπως και εσύ..απλά θα σε δείρω...αμέσως συνεχίζω την...μελέτη. Αυτός κοντοστάθηκε μπήκε στο αυτοκίνητο του μουρμουρίζοντας πλέον και όχι φωνάζοντας και βγήκε με όπισθεν από τον μονόδρομο...εγώ και τα υπόλοιπα πλέον αυτοκίνητα που ακολουθούσαν συνεχίσαμε την νόμιμη πορεία μας ενώ άκουσα και κοπλιμέντα του στυλ...καλα του έκανες κ.λ.π.
Η απορία μου είναι αν πράγματι κατέβαινα και τον χτυπούσα ειδικά την ώρα που έβριζε θα ήμουν ένοχος; Από την άλλη αν έπαιρνα την αστυνομία θα είχε φτάσει τώρα ...48 ώρες μετά; (εντύπωση μου έκανε ότι δεν κόρναρε κανείς από τους πίσω και όλοι τον κοιτούσαν απορημένοι...η γλώσσα τους λύθηκε στο τέλος) -
/me παίρνει μαζί του το βιβλίο για την opengl... κάπου 1000 σελίδες, θα με καλύψει φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τεράστια Ζώα χρησιμοποιούν την τέταρτη λωρίδα του φαναριού για να προσπερνάνε και να χώνοντε σα μαλακες στην κανονική αριστερή(το κάνω και εγώ συχνά χωρίς σφήνα)Κλασσικοι μ@λ@κες! Εχουν παει να πεσουν πανω μου 10αδες!
Και ολο αυτο για να μην περιμενουν στο φαναρι με τους 'ηλιθιους'!Σήμερα το πρωί Λ.Βουλιαγμένης πάλι 2 φανάρια πριν την Ιασονίδου (λίγο πριν το φανάρι που είναι οι Μπίλιες
Τωρα οι μπιλιες..... (εχουν φυγει καιρο, σωστα?)
-
Παπάγου, λεωφορείο 408 έξω από το Δημαρχείο αποφασίζει ότι βαρέθηκε να περιμένει στο φανάρι και ξεκινάει με κόκκινο!
Έβγαλα φωτογραφία την πινακίδα του αλλά τι μπορώ να κάνω, να τον καταγγείλω στον ΟΑΣΑ; Θέλω κάτι να κάνω
-
Στον ΟΑΣΑ.
Ακόμα και με email. -
Kai an αντι νατον χτυπουσες σε τουλουμιαζε στο Ξυλο?Το σκεφτηκες?Φιλε σπιρο?
-
πάλι 2 φανάρια πριν την Ιασονίδου (λίγο πριν το φανάρι που είναι οι Μπίλιες και το φιτ εν γκόου για όσους ξέρουν)Βεβαια, εκει έκανα την ευθυγράμμιση στο αυτοκίνητο!!
Φαντασου ratanplan εγω που μενω εκει πανω διπλα στην Ιασωνιδου και τους συνανταω αυτους τους κουλους κάθε μερα τι ωραια που ειναι!
Χτες ειδικα ειχε χαλασει το φαναρι της Ιασωνιδου και για να βγεις Βουλιαγμενης ή να πας απέναντι περναγες λες και ήσουν σε stop! Χωρις τροχονόμο παρακαλω!! Πηγε να τρακαρει πολυς κόσμος αλλά το μόνο ζώο της καταστασης είναι η τροχαια που δεν έστειλε κάποιον μεχρι να αποκατασταθει το πρόβλημα!
-
α, εισαι γειτονισσα, δηλαδη!!
κανα διονυση χτυπαμε? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
κανα διονυση χτυπαμε?Υou mean Denni?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κανα διονυση χτυπαμε?Υou mean Denni?
Εγώ ...γειτνιάζω οσονούπω! Από αρχές Φλεβάρη, έρχομαι Καλλιπόλεως... Who's Denni and Dionysis;
-
Την έκανα την καταγγελία στον ΟΑΣΑ μέσω internet. Ελπίζω να μην έχει κονέ ο τύπος και με βρει από τα στοιχεία που άφησα...
-
καλα ντενη τον εχουμε εξαντλησει...
καλο το πιττογυρο, αλλα καποια στιγμη θες να φας πιο ... 'σπιτικα'
κανα ερωτηματικο χτυπαμε? -
Ε, ε, εδώ είνα ιγια τα ζώα, γενικός και όχι για τα ζώα που τρώμε!
Τωρα οι μπιλιες..... (εχουν φυγει καιρο, σωστα?)
Θα σε γελάσω, παλιά πάντως εκεί ήτανε....να έχουν φύγει....κρατήστε το Fit and Go -το οποίο μεταξύ μας είναι λίγο άθλιο-
Φαντασου ratanplan εγω που μενω εκει πανω διπλα στην Ιασωνιδου και τους συνανταω αυτους τους κουλους κάθε μερα τι ωραια που ειναι!
και εγώ εκεί κοντά μένω και τους συναντώ επίσης κάθε μέρα
Χτες ειδικα ειχε χαλασει το φαναρι της Ιασωνιδου και για να βγεις Βουλιαγμενης ή να πας απέναντι περναγες λες και ήσουν σε stop! Χωρις τροχονόμο παρακαλω!! Πηγε να τρακαρει πολυς κόσμος αλλά το μόνο ζώο της καταστασης είναι η τροχαια που δεν έστειλε κάποιον μεχρι να αποκατασταθει το πρόβλημα!
Γυναίκες οδηγοί σου λέει μετά κόβεις δεξιά απο το πλάι της Dakar, και βγαίνεις στον παράδρομο της βουλιαγμένης κα ιστρίβεις για όπου θες απο το φανάρι του Ζανιά!
κανα ερωτηματικο χτυπαμε?Ποιος είναι ο Ντένι και ποιος ο Διονύσης?
Το ερωτηματικό λέτε την μπυραρία στην Αργυρούπολη ή την κρεπερί που πληρώνεις μια κρέπα και τρως όσες μπορείς?
-
Ε, ε, εδώ είνα ιγια τα ζώα, γενικός και όχι για τα ζώα που τρώμε!Τωρα οι μπιλιες..... (εχουν φυγει καιρο, σωστα?)
Θα σε γελάσω, παλιά πάντως εκεί ήτανε....να έχουν φύγει....κρατήστε το Fit and Go -το οποίο μεταξύ μας είναι λίγο άθλιο-
και εγώ εκεί κοντά μένω και τους συναντώ επίσης κάθε μέρα
Γυναίκες οδηγοί σου λέει μετά κόβεις δεξιά απο το πλάι της Dakar, και βγαίνεις στον παράδρομο της βουλιαγμένης κα ιστρίβεις για όπου θες απο το φανάρι του Ζανιά!
κανα ερωτηματικο χτυπαμε?Ποιος είναι ο Ντένι και ποιος ο Διονύσης?
Το ερωτηματικό λέτε την μπυραρία στην Αργυρούπολη ή την κρεπερί που πληρώνεις μια κρέπα και τρως όσες μπορείς?
Αντε ρε παιδιά πείτε μας κι εμάς! Θελω να μάθω τα καλά της γειτονιάς!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Την έκανα την καταγγελία στον ΟΑΣΑ μέσω internet. Ελπίζω να μην έχει κονέ ο τύπος και με βρει από τα στοιχεία που άφησα...Ειχα αφησει κι εγω ενα παραπονο στις 27/12/2006.
Με πηραν τηλεφωνο προχθες το πρωι. Μου εδωσαν καποιες εξηγησεις, και μου ειπαν αν χρειαστω τιποτε να παρω τηλεφωνο. Μου εδωσαν μαλιστα δυο τηλεφωνα, ενα του γραφειου για τα παραπονα και ενα του ιδιου του επιστατη.
Κοινως, αψογοι!!!
-
μπυραρια
-
Γυναίκες οδηγοί σου λέει μετά κόβεις δεξιά απο το πλάι της Dakar, και βγαίνεις στον παράδρομο της βουλιαγμένης κα ιστρίβεις για όπου θες απο το φανάρι του Ζανιά!Αντρες οδηγοι σου λέει μετα, προπέτες! Αμα θες να πας απεναντι στο Βασιλόπουλο θα κάνεις ολοκληρο κύκλο? Εγω παντως ήμουν δεξιά από ένα παιδί με ένα rx8, αυτός ήθελε να στριψει στο ρευμα προς γλυφαδα! Κι 'έκοψε' αυτός το αμάξι που ερχόταν-που στο τσακ δεν τον πάτησε- κι εγω πέρασα κυρια πίσω από την κάλυψη του!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μπυραριαAγ. 3αδα λετε?
-
να μεταφερθουμε μη τα κανουμε μπαχαλο?
Ζώα ζώα ζώα [#4]