-
Νίκο, αυτό σκεφτόμουν μετά για ώρες, δηλαδή αν γινόταν το κακό, μετά τι;
-
Μετά...βράστα!
-
Μετά θα σου φέρναμε τσιγάρα στη φυλακή. Καπνίζεις? Οχι? Ε, μέσα θα το άρχιζες.
Γιατί το κάνουν αυτό με τις διαβάσεις ρε γμτ? Ειδικά όταν είναι 10-15 μέτρα, είναι εντελώς ηλίθιο να το κάνεις...
-
...και όχι μόνο περνάνε με το πάσο τους, αλλά κοιτάζουν επιδεικτικά παντού εκτός από τον κίνδυνο που πλησιάζει: ' Δεν τον είδα, αυτός δεν προσέχει τους πεζούς κύριε πρόεδρε!'
-
θα σας ρωτήσω κάτι...
έστω, λέμε τώρα... ότι έβγαινε απόφαση που έλεγε 'αν πατήσεις πεζό έξω από διάβαση ΔΕΝ ευθύνεσαι'...
και συνέβαινε αυτό που περιγράψατε...
...τί θα άλλαζε στα μετέπειτα σχόλιά σας;
-
Από το να σχολιάζεις τη συμπεριφορά ορισμένων ανεύθυνων (τουλάχιστον απέναντι στον εαυτό τους) συνανθρώπων μας, μέχρι το σημείο που υπονοείς φίλε gΤsiros, είναι τεράστια απόσταση... Μην ξεχνάμε ότι το αυτοκίνητο είναι ένα εν δυνάμει 'όπλο' και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ξαφνικά κάποιος θα σταματούσε να φρενάρει πανικόβλητος και να ασπρίζει από φόβο μπροστά στην πιθανότητα να τραυματίσει κάποιον ή ακόμα χειρότερα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή.
-
δεν υπονοώ τίποτα. Τουλάχιστο, δεν ήθελα να υπονοήσω τίποτα. Τέλος, εν δυνάμει 'όπλο' είναι και μια γλάστρα. Τέλος, την τελευταία πρόταση δεν την καταλαβαίνω, τί είναι αυτό που περιγράφεις; 'σταματούσε να φρενάρει πανικόβλητος'; δηλαδή να σηκώσει το πόδι από το φρένο;
εσύ, με το 'φίλε', τί υπονοούσες; δεν είσαι φίλος μου, αυτό είναι δεδομένο. Γιατί το λες; και συ, και όλοι εδώ μέσα. Λόγια του αέρα; Σημαίνει κάτι άλλο το 'φίλος' από αυτό που ήξερα; Ή ξαφνικά απέκτησα ένα σωρό φίλους και στο φόρουμ εδώ και σε άλλα φόρουμ;
-
να το πω αλλιώς, για να διαλύσω τυχόν παρεξηγήσεις... έστω ότι ο άλλος είναι βλάκας τελείως και δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο.
δεχόμαστε ως αναμενόμενη κατάσταση, όταν οδηγούμε, να βγαίνει ο βλάκας που ανέφερα πριν στο δρόμο. Τελείωσε. Αυτό δεν το γλυτώνεις ούτε στον αυτοκινητόδρομο (μου έχει τύχει και δε θέλω να το ξαναζήσω).
Από κει και πέρα, κάνουμε συζήτηση σχετικά με τί;
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Από κει και πέρα, κάνουμε συζήτηση σχετικά με τί;Με τη μαρκα των τσιγαρων που μπορουμε να αρχισουμε στη φυλακη.
-
πινακίδες ελβετίας vd263*** bmw σειρά 3 χρώματος PHOENIXyellow.
την έχει δεί κανείς, ξέρει κάποια πληροφορία? please pm.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
θα σας ρωτήσω κάτι...έστω, λέμε τώρα... ότι έβγαινε απόφαση που έλεγε 'αν πατήσεις πεζό έξω από διάβαση ΔΕΝ ευθύνεσαι'...
και συνέβαινε αυτό που περιγράψατε...
...τί θα άλλαζε στα μετέπειτα σχόλιά σας;
Αυτο που θα αλλαζε ειναι οτι πολυ περισσοτεροι θα προσεχαν πως περναν τον δρομο...Ακριβως επειδη η ευθυνη τωρα ειναι δικη τους και ειναι τοοοοοσο ζωα που αυτο ειναι το μονο που μπορει να τους συγκινησει, καθ'οτι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι
α) το ποιος φταιει δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι αυτοι ειναι κατω απο τις ροδες.
β) το αυτοκινητο και ο οδηγος του δεν μπορουν να κανουν μαγικα και να τον αποφυγουν οταν ενας πεζος αποφασισει να περασει με το ετσι θελω.
-
Δεν νομίζω ότι οι γιαγιάδες που περνούν τον δρόμο χωρίς να κοιτάξουν λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες του νόμου για τον οδηγό του οχήματος που θα τις χτυπήσει.
Όταν κατεβαίνεις από το πεζοδρόμιο αφηρημένος θα το κάνεις είτε πρόκειται να δικαιωθείς (μετά θάνατον) ή όχι, και φυσικά μια αλλαγή στην νομοθεσία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ίσως μάλιστα να σκοτώνονται ακόμα περισσότεροι πεζοί αν οι οδηγοί μάθουν ότι δεν θα υφίστανται συνέπειες και τρέχουν ακόμα περισσότερο στις πόλεις.
Σε μια τέτοια πόλη πάντως δεν θα ήθελα να ζω. Είναι που είναι εχθρική προς τους πεζούς η Αθήνα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν νομίζω ότι οι γιαγιάδες που περνούν τον δρόμο χωρίς να κοιτάξουν λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες του νόμου για τον οδηγό του οχήματος που θα τις χτυπήσει.Όταν κατεβαίνεις από το πεζοδρόμιο αφηρημένος θα το κάνεις είτε πρόκειται να δικαιωθείς (μετά θάνατον) ή όχι, και φυσικά μια αλλαγή στην νομοθεσία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ίσως μάλιστα να σκοτώνονται ακόμα περισσότεροι πεζοί αν οι οδηγοί μάθουν ότι δεν θα υφίστανται συνέπειες και τρέχουν ακόμα περισσότερο στις πόλεις.
Σε μια τέτοια πόλη πάντως δεν θα ήθελα να ζω. Είναι που είναι εχθρική προς τους πεζούς η Αθήνα...
σε γελασανε...
η αθηνα ειναι εχθρικη προς ολους
απλα οι πεζοι (οπως και οι ποδηλατακηδες, μηχανακηδες, σκειτμπορντακηδες και λοιποι ακηδες) ειναι πιο απροστατευτοι και ευαλωτοι απο τους ΙΧηδες, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖηδες και λοιπους -ηδες........ ή... -ιδες
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
Μέγα ζώο , αυτός που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσής των μηχανολόγων, κλείνοντας το δρόμο.
Κάποιος είχε προνοήσει και του είχε αφήσει σημείωμα(Πόσο μα πόσο καθυστερημένος μπορεί να είσαι)
Που σου ρε διάολε... Πως το χασα εγω αυτό..;;;
Πρωτη φορα παντως βλεπω τετοιο σκηνικό στο παρκιν....Ειναι μαλιστα εκεί που το βαζει κι ο Α-Viper... Μπας κι εχουν καμια συγγενεια;
Mιλάς εσύ με το κρουασάν με δισκόφρενα...
Εντάξει, έκλεισε. Εγώ στο 307, και σκάς εσύ μύτη με το 106, ο Νικόλας με την xara και ο Πάσχος με το μαρέα. Έκλεισε.
Αγγελόπουλεεεεεεε, γκιελ μπουρντάν!!!!
Τρομερό σκηνικό...αρκεί να μη φοράς τα ροζακια σου Ντινε...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν νομίζω ότι οι γιαγιάδες που περνούν τον δρόμο χωρίς να κοιτάξουν λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες του νόμου για τον οδηγό του οχήματος που θα τις χτυπήσει.Όταν κατεβαίνεις από το πεζοδρόμιο αφηρημένος θα το κάνεις είτε πρόκειται να δικαιωθείς (μετά θάνατον) ή όχι, και φυσικά μια αλλαγή στην νομοθεσία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ίσως μάλιστα να σκοτώνονται ακόμα περισσότεροι πεζοί αν οι οδηγοί μάθουν ότι δεν θα υφίστανται συνέπειες και τρέχουν ακόμα περισσότερο στις πόλεις.
Αν ισχυε απο παλια αυτο, τοτε δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το σημειο να τους εχει γινει εμφυτο να περνανε σαν τα προβατα.
-
Παιδες, σημερα οδηγησα σε διαφορους δρομους, στα Καμινια, στην Πειραιως, στη Συγγρου, στην Εθνικη Αθηνων-Λαμιας μεχρι τα ΚΤΕΛ και πισω.... Και ο internal counter των 'ζωων' με τα οποια μοιραζομουν το δρομο αυξανοταν συνεχεια κι επαθε overflow. Πρεπει να εφτασε τριψηφιο νουμερο.
Γι'αυτο δεν κανω τον κοπο να ξαναγραψω τιποτα σε αυτο το topic. Δεν οδηγει πουθενα αλλωστε. Και εφαρμοζω πλεον πολυ την τακτικη του στ@ρχιδισμου που ειχε γραψει καποιος παραπανω, για να συγκρατησω τα νευρα μου.
Τουλαχιστον εχω φτασει ζωντανος σπιτι μου. Εχω και παραπονο;...
-
Έλα πάρε πάρε, έχω πολλά ζώα 2 μέρες τώρα μαζεύω!
Ζώο Νο1
Χτες το βράδυ είμαι στην Λ.Βουλιαγμένης και περνάω την Το φανάρι της Ιασονίδου προς Αθήνα(είμαι αριστερή λωρίδα, καθώς είμαι γλήγορος) έχει πυκνή ροή και στα 3 ρεύματα έχω στο νού μου συνέχεια τον αριστερό καθρέφτη γιατί συνέχεια Τεράστια Ζώα χρησιμοποιούν την τέταρτη λωρίδα του φαναριού για να προσπερνάνε και να χώνοντε σα μαλακες στην κανονική αριστερή(το κάνω και εγώ συχνά χωρίς σφήνα) 50-100 μέτρα πριν το φανάρι είναι ένα ζώο που με έχει πλευρίσει και λέω θα κάνει να μπει πίσω ή εμπρός? κρατόντας σταθερό γκάζι ώστε αν πάει να μπει μπροστά να αφήσω γκάζι και αν πάει να μπει πίσω να πατήσω γκάζι να τελειώνουμε με τον αναποφάσιστο, ο τύπος δεν αποφασίζει και πλησιάζει το κράσπεδο, τόση ώρα εγώ μία μπροστά μία αριστερό καθρέφτη, λέω άει #%@$% πατάω γκάζι για να μπει θέλει δε θέλει πίσω μου, όπως και ξεκινάει να κάνει, εκείνει την στιγμή, βλέπω το καινούργιο γιάρις απο την μεσαία λωρίδα να πλησιάζει προς την λωρίδα μου, τρελή κόρνα -δεν μπορούσα να πατήσω φρένο μιας και ο άνθρωπος μόλις είχε μπει στην λωρίδα και δεν ξέρω να θα φρέναρε...αν συνέχιζε το γιάρις φυικα θα πάταγα φρένο- και κάνω όσο αριστερά μπορώ, ευτυχώς το γιάρις ξαναπάει στην λωρίδα του, φτάνω δίπλα νεαρή κοπέλα μου ζητάει συγνώμη -δεν θυμάμαι και εγώ απο πότε έχει να μου ζητήσει άνθρωπος συγνώμη στο δρόμο - της κάνω σήμα με το χέρι οκ και φεύγω.
Σήμερα το πρωί Λ.Βουλιαγμένης πάλι 2 φανάρια πριν την Ιασονίδου (λίγο πριν το φανάρι που είναι οι Μπίλιες και το φιτ εν γκόου για όσους ξέρουν) κολάει η αριστερή λωρίδα, απο αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά πιο κάτω, έχει γενικά αρκετή κίνηση και έχει ψιλοκολήσει και η μεσαία, βγάζω δεξί φλάς, ξεκινάει το ακριβως δεξιά μου κα ιπίσω αμάξι, και ο πιο πίσω του δεν ξεκινάει, λέω κοίτα να δείς ένας ευγενικός συνάνθρωπος ξεκινάω λοιπόν να μπώ στην μεσαία λωρίδα, το ζώο λοιπόν ξυπνάει απο τον λύθαργο, και βλέπει ότι κάποιος πάει να μπει μπροστα του γκαζώνει το υπεργρήγορο Fiat Panda κόκκινου χρώματος κυριολεκτικά με ξυρίζει, σταματάει ούτε 1 μέτρο μπροστά απο την κίνηση και τον έβλεπα απο το παράθυρο που οριότανε σαν κάφρος και τσαμπουκαλευότανε, πραγματικά απο τις λίγες φορές που δνε σταμάτησα να τσακωθώ, αν κατέβαζα παράθυρο πιστεύω ότι δεν θα ήταν σε θέση να αρθρώση λέξεις!
Τελευταίο σκηνικό.
Έχω πάει στο μηχανικό μου και έχει ένα 106 Gti μαύρο κουκλί μέσα και βγάζει ένα μπουζί απο το μοτέρ.....μέσα στη μάκα το μπουζί το μυρίζει....το μυρίζω και εγώ με ένα φίλο............ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!
Του είχαν βάλει του ανθρώπου πετρέλαιο, πριν 5 λεπτά είχε πάει σε ΒΡ και είχε ζητήσει 30 € Ultimate και του έβαλαν diesel, ΕΛΕΟΣ!!!!
Θα μου πείτε αυτός δεν έιναι κλασσικό ζώο....δίκιο έχετε αλλά ποθ να το έγραφα?
ΥΓ. Ρε παιδιά μπάινει η μάνικα του πετρελαίου? Η είχαν μπερδέψει στον ανεφοδιασμό τις δεξαμενές και το έιχαν βάλει στην δεξαμενη της Ultimate?
Άσε που ήταν κόκκινο άρα ήταν θέρμανσης.
Μόλις αδειάσανε το ντεπόζιτο, το αμάξι μαι χαρά....μόνο λίγα ντουμανάκια έβγαζε απο πίσω.
Τι μπορεί να σου τύχει ρε στα καλά καθούμενα!
-
ευτυχως παντα βγαινω στα βενζιναδικα (συνηθως βαζω και σε φιλο και μιλαμε αν ειναι εκει, αλλα γουσταρω και κουβεντα με τους πακιστανους και επισης για να ξεπιαστω) και φανταζομαι θα μυριζα το πετρελαιο αν γινοταν μια τετοια στραβη.....
-
Δεν λες που δεν τον σταμάτησε κανένα βανάκι του υπεχωδέ να τον μετρήσει, να μυρίσει το πετρέλαιο, και να του κόψει κλήση γιατί οδηγεί diesel στην Αττική!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Και εφαρμοζω πλεον πολυ την τακτικη του στ@ρχιδισμου που ειχε γραψει καποιος παραπανω, για να συγκρατησω τα νευρα μου.εγώ; εγώ;;;
Ζώα ζώα ζώα [#4]