-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
**gavriil **Προσπάθησε να συνέλθεις. Τουλάχιστον κάνε μια προσπάθεια καλό θα σου κάνει. Έχω την εντύπωση ότι όσοι ζείτε σε εκείνη τη χώρα έχετε μολυνθεί από κάτι που σας επηρεάζει άσχημα και φαίνεται. Και μόνο που αναφέρεσαι ειρωνικά στους Έλληνες συγκρίνοντάς τους με τους άποικους λέει πολλά. Σαφώς και είμαστε εξυπνότεροι, πιο μορφωμένοι και πιο ανεξάρτητοι από όλους εσάς εκεί. Η εξυπνάδα του λαού εκεί πέρα αντικατοπτρίζεται στον πρόεδρό του.
Η εξυπναδα του λαου αντικατροπτιζεται απο το περιβαλον που ζει και το πως. Οταν θα ζησεις και εσυ στις ΗΠΑ, δηλαδη οταν θα σταματησει να λειτουργει ο ηλιος, ΙΣΩΣ! να μαθεις κατα 1% για τι μιλαω στην προκημενη.
Τελος, προσπαθεια για να συνελθω την εκανα το 1993. Οποτε και ειρθα εδω. Στις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδιά,ανοίγοντας 'κόντρα' με τόν Γαβριήλ,το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι ότι αύριο αυτο το θέμα πλέον δεν θα έχει καμμία αξία για να διαβαστεί.Η κοντρα ειναι μονοπλευρη. Εαν καν υπαρχει. Αυτο δεν ειναι κοντρα, ειναι σαν να παιζω εγω βολλευ με την εθνικη Βραζιλιας. Ειναι ξευτιλα το θεμα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Δυστυχώς, όντως, άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.
Θα χαθεί κοσμάκης για μερικούς (ΗΠΑ και Ευρώπη) που αποφάσισαν ότι μπορούν να 'παίξουν' με την Μέση Ανατολή χωρίς να υπάρχει ούτε στόχος ούτε στρατηγική εξόδου!!!
Οι ασκοι του αιολου ανοιξαν στις 12 Σεπτ. 2001. Για την ακριβεια ειναι κατα 5% ανοιχτοι. Που να δεις ποσο ακομα ξυλο εχει να πεσει εαν δεν συμμοφοθουν μερικοι. Did I mention I am loving it btw?
Κρίμα....Ειλικρινά κρίμα!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε παιδιά, ΟΚ, ο Σαντάμ δεν είχε δίκαη δίκη, μάλλον παρωδία δίκης ήταν (και μόνο το γεγονός πως, στη διάρκεια της δίκης, δεν ήταν στην εξουσία του δικαστηρίου, αλλά των Αμερικανών, δείχνει πόσο 'ανεξάρτητο' ήταν το δικαστήριο), δεν τον άφησαν ούτε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ούτε να έχει τους δικηγόρους του κτλ. κτλ.Και ναι, φυσικά, οι περισσότεροι είμαστε κατά της θανατικής ποινής.
Ομως ψυχραιμία, σε λίγο θα βγάλουν κάποιοι το Σαντάμ 'αθώο' και 'μάρτυρα' και 'άγιο'. Ενας χασάπης δικτάτορας του αίσχιστου είδους ήταν, παρέα με κάτι Πινοτσέτ, Βιντέλα κτλ. και λίγο κάτω από το #1 'αστέρι' Πολ-Ποτ... (για σύγχρονη ιστορία τουλάχιστον) και σε σχέση με τα εγκλήματά του, η θανατικη ποινή ήταν αντίστοιχη...
Πέραν τούτου, δεν μπορώ παρά να απορήσω για τη βιασύνη με την οποία εκτελέστηκε:
ο Με άλλη δίκη σε εξέλιξη, για ακόμα σοβαρότερα εγκλήματα εκείνη
ο Χωρίς έφεση (στη χώρα μου 'έφεση' σημαίνει 'επανάληψη της δίκης σε ανώτερο βαθμό', όχι 'συνοπτική απόρριψη του αιτήματος του κατηγορουμένου')
ο Στην έναρξη μεγάλης γιορτής του ΙσλάμΤι άραγε ήθελαν να πετύχουν με την εσπευσμένη εκτέλεση ?
ο Να πάνε με τα νερά των Σιιτών ? Μα αυτοί έχουν από πίσω το Ιράν και κάτι τέτοια κόλπα μάλλον 'φτηνά' είναι.
ο Να του κλείσουν το στόμα για τα κατορθώματά του τη δεκαετία του 80 που ήταν κολλητάρι με τον Ραμσφελντ ?Γιατί φοβάμαι πως το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν τον χασάπη μάρτυρα...
Ρε σεις σοβαρα, απο που διαολο πληροφοριστε παντα απορουσα και παντα θα απορω, οχι οτι μου ειναι μεγαλη εκπληξη ομως εχει γινει ξευτιλα το θεμα πληροφορησης με την περιπτωση σας για το θεμα ΗΠΑ στο ΙΡακ. Δεν ξερετε ουτε τα βασικα, σοβαρα μιλαω και αυτο μονο μου δηχνει οτι υπαρχη deliberate attempt απο τα ΕΛληνικα ΜΜΕ για να μην πληροφορηθητε για συγκεκριμενα πραγματα. Δεν μπορων να βρω τιποτε αλλο που να κανει νοημα.
Ο λογος που εκτελεστηκε 'τοσο συντομα' ο Σανταμ ειναι επηδει απλα ειναι Ιρακινος νομος οτι οταν καποιος εκτελεσθει εις θανατον, πρεπει να εκτελεσθει σε μαξιμουμ 30 ημερες απο την ημερα της καταδικης. Και ο τροπος ειναι μονο ενας. Κρεμασμα. Γιατι διαλο πρεπει να εχουν να κανουν κατι οι ΗΠΑ και με αυτο? Για ολα οι ΗΠΑ δεν φτενε και ολα δεν τα καθοριζουν οι ΗΠΑ. Ξυπνηστε απο το βαθυ μισος σας. Εστω και λιγο ξυπνημα καλο θα κανει.
-
Οι ασκοι του αιολου ανοιξαν στις 12 Σεπτ. 2001. Για την ακριβεια ειναι κατα 5% ανοιχτοι. Που να δεις ποσο ακομα ξυλο εχει να πεσει εαν δεν συμμοφοθουν μερικοι. Did I mention I am loving it btw?Keep walking.
-
Παιδιά,ανοίγοντας 'κόντρα' με τόν Γαβριήλ,το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι ότι αύριο αυτο το θέμα πλέον δεν θα έχει καμμία αξία για να διαβαστεί.
Η κοντρα ειναι μονοπλευρη. Εαν καν υπαρχει. Αυτο δεν ειναι κοντρα, ειναι σαν να παιζω εγω βολλευ με την εθνικη Βραζιλιας. Ειναι ξευτιλα το θεμα.
Μή παριστάνεις και τον θιγμένο.
Μόνος σου ξεκινάς τον αγώνα βόλευ,και η εθνική Βραζιλίας μαζεύεται.
Αιντε,να τιμάς τα παντελόνια που φοράς και να μιλάς σταράτα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ανεξαρτητα απο το αν καποιος ειναι υπερ ή κατα της θανατικης ποινης, υπερ ή κατα της θανατικης καταδικης του σανταμ συγκεκριμενα, νομιζω οτι ειναι τραγικο ωρες μονο πριν το 2007 να κρεμανε ανθρωπους, ανεξαρτητα απ'το ποιος τι και πως, λες και ζουμε πριν 1000 χρονια και να το δειχνει κιολας απ'οτι εμαθα (δεν το ειδα) live η τηλεοραση..εχω αηδιασει..
σκατα στα μουτρα τους, και σκατα και σε οσους το δειχνουν λες και ειναι στην αρενα με τα λιονταρια της ρωμηςεμετος, σκατα και χλεπες στα μουτρα τους..
αυτα.
Πληροφοριακα κανενα ΗΠΑμερικανικο ΜΜΕ απο τα σοβαρα που παρακολουθω εξειξε το κρεμασμα. Δηξανε μεχρι που του φορεσαν την θηλια στο λαιμο και αυτα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
@ Gavriil1: δεν ρίχνω ban σήμερα λόγω ημέρας. Περάστε από Τρίτη πρωί με 4 παράβολα δημοσίου των 24,75 ευρώ, 2 φωτογραφίες καλής ανάλυσης και ένα πιστοποιητικό γέννησης, και το αίτημά σας θα προωθηθεί στα 'αμέσου προτεραιότητος'. Το 4TF σας εύχεται 'κρόνια πολλλλλά και ευτικισμένο το ντίο χιλιάντες επτά'Αστα αυτα. You'd love to ban the shit out of me. Actually εαν με ειχες μπροστα σου (ξανα) και δεν θα ειχες επιπτωσεις you'd love to beat the shit out of me Krus. Admit it. Come on baby, say it isn't so εαν μπορεις.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Με το καλή χρόνια, μόλις εφτασαν τους 3.000 οι νεκροί Αμερικάνοι Στρατιώτες στο Ιρακ.....Έπεσαν περιφάνα μαχόμενοι παλικαρίσια τα συμφέροντα της Texaco, Exxon, Shell και ΒP....
Και? Μην μου πεις οτι στεναχωριεσαι προσωπικα. Ετσι?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε σεις εκτος απο καποια γενικα συμπερασματα που ο καθενας μπορει να βγαλει, υπαρχουν ατομα εδω μεσα που προσπαθουν να επιχειρηματολογησουν για σκηνικα που παιζει να τα ξερουν 50 ατομα σε ολο τον πλανητη.. οποτε κρατηστε ρε σεις την ουσια και αφηστε τα αλλα γιατι θα μπειτε σε χωραφια συνομοσιολογιας και απο κει και μετα δεν την παλευω..τα πραγματα ειναι απλα:
α) ο σανταμ ηταν δικτατορας.-
β) το κρεμασμα σημερα ειναι ντροπη της ανθρωποτητας. διαβασα καπου οτι καποιο καναλι (νομιζω το sky news? ) εδειχνε λεει με λεπτομεριες πως ακριβως επιδρα στον ανθρωπο το κρεμασμα, αναλυσεις, στατιστικα και τετοια
μιλαμε οι ρωμαιοι που ισως να πεταγανε στα λιονταρια τον αντιστοιχο σανταμ της εποχης δεν παιζει να ειχαν τετοια απηχηση σε κατι τετοιο.. παιζει σημερα σε αντιστοιχη φαση να βγαζανε οι δημοσιογραφοι ποσες θερμιδες εχει ενας ανθρωπος, σε ποση ωρα ανα μ.ο. θα τον φαει το λιονταρι και τετοια.. για τον πεο σκηνικα ετσι;
ρε απασφαλισμενοι λιμοκοντοροι καναλοπαπαρες..
ποσα μακντοναλτς πρεπει να'χεις φαει για να κατσεις να δεις κατι τετοιο;γ) τωρα οσον αφορα την κλασσικη αντιπαραθεση εδω μεσα η τροπη ειναι η κλασσικη:
καποιος/καποιοι λεει κατι για τους αμερικανους.
ο γαβριηλ απανταει με ενα ειρωνικο μηνυμα και μερικες φατσουλες
καποιοι απαντανε και ο γαβριηλ απανταει φυσικα σε ολους ξεχωριστα με μια φατσουλα, συνηθως ή αυτη: ή αυτη
καποια στιγμη ισως ξεφυγει το πραγμα οταν καποιος τα παρει στο κρανιο ή ερθει κανας 'σκληροπυρηνικος', αλλα λουκετο σε τετοιο θεμα δυσκολα μπαινει (απλα πιανει χωρο στο σερβερ για να βγαζουμε τα απωθημενα μας)δ) η αμερικη και η ευρωπη εχουν ευθυνη. ενταξει, απο τις ηπα δεν περιμενω και πολλα εφοσον ειναι υπερ της θανατικης ποινης σε μερικες πολιτειες, αλλα κρεμασμα ρε;
μαλακα τραγικοτητες..
απο κει και περα θεωρω οτι καποιος στο δυτικο κοσμο που ειναι ειτε υπερ του σανταμ ειτε που χαρηκε που τον κρεμασαν ειναι απασφαλισμενος.. τελειως πετω το σπερμα μου στον τοιχο καταστασεις..
αλλα νταξ αμερικη ειδικα (γενικοτερα ο δυτικος κοσμος αλλα κυριως οι ηπα) πολυ νταβατζιλικι φαση στον πλανητη.. κανονικα..ποιοι ειστε; δε θα πιασω τα σεναρια διοτι δεν ειμαι σε θεση να το κανω.
αλλα στο ελαχιστο θα μιλησω για πραγματα που ειναι απλα και δε νομιζω οτι μπορει καποιος να με βγαλει λαθος: τι ειστε να πιασετε το σανταμ και να τον παραδωσετε για κρεμασμα; και τον δειχνετε και στα καναλια; και αυτος ειναι ο πολιτισμος σας και το αιωνες μπροστα; σκεψου το λιγο. αν αυτος ειναι ο πολιτισμος σας και ειστε αιωνες μπροστα (που τετοια σκηνικα παιζανε στο μεσαιωνα, τον κυνηγαμε, τον πιανουμε, τον παραδινουμε για κρεμαλα στην πλατεια) συγχαρητηρια.. ειστε αιωνες μπροστα και πολιτισμενοι.. τετοιος πολιτισμος να μου λειπει, χιλιες φορες να ειμαι ο κλασσικος μαλακας που δουλευει για να τα σπασει ενα σαββατο βραδυ στα μπουζουκια κ να νοικιασει ενα πορσικο για την καυλα ακομα και για τη φιγουρα.. τουλαχιστον τυψεις αν νιωσω θα νιωσω για την παρτη μου..τελοσπαντων.. καλη χρονια.. νιωθω εντελως μαλακας και αισθανομαι οτι μολις εχασα το χρονο μου και εγραψα ισως το πιο αχρηστο κατεβατο της ζωης μου.. θα μπορουσα να ξυσω τον αριστερο μου ορχη..
αλλα αυτες ειναι οι σκεψεις μου για το θεμα..
χρονια πολλα σε ολους!Αφου ρε μαστορα κρεμασμα λεει ο Ιρακινος νομος. ΟΙ Ιρακινοι τον δικασαν με τον τροπο τους και τους νομους των. Σε αυτους πεστα. Την Ευρωπη και τις ΗΠΑ τι τις ανακατευεις?
-
-
Καλη Χρονια επισης απο την ΑΛΛΗ πλευρα του Ατλαντικου, επισης.
-
Αιωνες εμπρος ειμαστε, μονο σε αυτα που δεν καταλαβενεις διοτι εισαι και πολλοι αλλοι, αιωνες πισω σε αυτα, αρα φαυλος κυκλος.
-
Ναι ειπαμε, οι Ελληνες ειναι σαινια. Δεν τους ξεφευεγει τιποτε. Μεχρι που καποιος επισκεπτεται την Ελλαδα. Μετα αλλαζει γνωμη.
-
Ειπα οτι εγω ειμαι κατα της θανατικης ποινης. Γιατι γραφεις αλλανταλλων?
-
Θα συνεχισουμε να κανουμε οτι θελουμε χωρις να σε ρωτησουμε, εσενα ουτε και κανεναν αλλον. Εαν δεν συμφωνεις tough sh!t. Η ζωη δεν ειναι δικαιη, εαν εχεις παρατηρησει. Η ζωη ειναι put up, or shut up διστυχως.
-
Πρωτοχρονια θα κανω σπιτι ναι διοτι εχω 20 ατομα να επισκεπτοντει. Περιστροφο δεν εχω ουτε ποτε δεν θα εχω, εδω που μενω ειναι απο τις πιο ασφαλεις περιοχες στον κοσμο. Παραπανω και απο την....Συρο or whatever you got there...
-
Για ξεχωριστος δεν ξερω ομως πιο εξυπνος σιγουρα ειμαι.
-
Για τα κατορθωματα μου 101% σε διαβεβαιωνω οτι ειμαι περηφανος. No doubt about it που λεει και ο Προεδρος.
-
I dont have to be dreaming as an American boy. Οπως ειπα, εμεις εδω πρατουμε δεν ονειρευομαστε. You got your continents all mixed up sir.
Οι Γενίτσαροι ήταν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι των Ελλήνων κατά τα χρόνια της υποδούλωσης αλλά και της επανάστασης. Το ίδιο συμβαίνει και σε σένα...ήρθες στην Αμερική ως μετανάστης-ξένος και προσπαθείς με κάθε τρόπο να επιτύχεις αυτό που εσύ βιώνεις ως ανοδική κοινωνική κινητικότητα προσπαθώντας να υιοθετήσεις τα ιδανικά της μεσαίας τάξης της χώρας που κατοικείς αποποιούμενος παράλληλα τα ιδανικά τόσο της κοινωνικής τάξης που ανήκες στο παρελθόν όσο και της χώρας από την οποία προέρχεσαι. Οι νέοι συμπατριώτες σου και εκείνοι που κινούν τα νήματα στην χώρα αυτή είναι ευχαριστημένοι για κοινωνικά δημιουργήματα σαν και σένα. Διάβασε το new brave world του Aldous Huxley...το έγραψε διορατικός συμπατριώτης σου χρόνια πριν αντιλαμβανόμενος τι θα συνέβαινε στο America...
Θεωρείς ότι ζεις σε μία δημοκρατική χώρα...ναι ήταν!!! Είχε το καλύτερο και δημοκρατικότερο σύνταγμα αλλά αυτά αποτέλεσαν παρελθόν κυρίως τις 3 τελευταίες δεκαετίες. Τώρα είναι κατ' επίφαση δημοκρατία από την οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το αντίθετο μάλιστα...
Στο 4 γράφεις ότι δεν είσαι αντίθετος στην θανατική ποινή...το έχουμε καταλάβει...εσύ και η χώρα των κοινωνικών αντιθέσεων που ζεις όχι...λυπάμαι...
Στο 5 έριξες το δημοκρατικό σου προσωπείο...Γράφεις ότι θα κάνετε ότι θέλετε...σε εμάς το έλεγαν 'αποφασίζομεν και διατάζωμεν'. Αυτό είστε πλέον...οι νταβατζήδες του πλανήτη αλλά και του ίδιου σας του λαού...αποτελείτε την σίγουρη οδό προς την αυτοκαταστροφή...δεν είστε παράδειγμα προς μίμηση αλλά προς λύπηση και αποφυγή. Οδεύετε στο να γίνετε χειρότεροι και από την Κομμουνιστική Ρωσία του Στάλιν.
Στο 6 μιλάς για ασφάλεια...εμείς εδώ απλά χαμογελούμε...κυκλοφορούσαμε στους δρόμους όλοι πριν λίγες ώρες...εσείς είσασταν κλειδωμένοι σε ένα σπίτι...'διασκεδάζοντας'. Δεν έχεις ιδέα-διότι δεν το έχεις ζήσει- να παίζεις στον δρόμο του σπιτιού σου...να λες καλημέρα στους γείτονες και να έχεις χαμηλή εγκληματικότητα όχι από τον φόβο του νόμου αλλά από τρόπο ζωής...'εχεις δίκιο...είστε αιώνες μπροστά στην εγκληματικότητα.
Στο 7 γράφεις ότι είσαι εξυπνότερος από εμένα και τους Έλληνες...δεν θα σου πω να περάσεις ένα τεστ ευφυίας -σαν αυτά που εσείς δημιουργήσατε και έχω χορηγήσει πολλά στο παρελθόν- διότι θα σου ανατρέψω ακόμη και το στερεότυπο που έχεις δομήσει για την προσωπική σου ευφυΐα... Αυτό που θα σου πω είναι ότι ο δείκτης νοημοσύνης δεν έχει να κάνει με στιγνά νούμερα iq που σου μάθανε αλλά και άλλους παράγοντες όπως η συναισθηματική νοημοσύνη τους οποίους αγνοείς παντελώς. Κανένας πραγματικά ευφυής δεν δηλώνει έξυπνος με τον τρόπο που εσύ περηφανεύεσαι...Θα σου θυμίσω την έκφραση του Σωκράτη 'ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΜΗΔΕΝ ΟΙΔΑ' αλαζόνα αμερικανοτραφή...
Στα 8 και 9 με κάνεις να λυπάμαι...εγώ δεν περηφανεύομαι για όσα κάνω αλλά ντρέπομαι για όσα δεν έκανα όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Το δικό μου μότο είναι 'καλύτερα να θέλεις παρά δε να μπορείς'...φυσικά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα σου έγραψα.
Κλείνω με μία ευχή...μακάρι αυτό που τα πατριωτάκια σου κάνανε στο Ιρακ να μην οδηγήσει σε τυφλά χτυπήματα στον πλανήτη. Βέβαια εσένα δεν σε νοιάζει...ας γίνει ότι να ναι αρκεί να μην γίνει στο σπίτι μου...σωστά sir?
Ας κάνουμε ησυχία τώρα για να συνεχίσεις τον ύπνο σου.Y.Γ. Αυτό το ORACLE ON DEMAND είναι PATHETIC! Βάλε καλύτερα το always coca cola...
-
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Ε ναι ντε! Πεστο. Οι Αμερικανοι τα εκαναν τα εγκληματα του Σανταμ.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ... οτι τα έκαναν, έγραψα οτι ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ αυτοί τον ανέχονταν και δέν τον σταμάτησαν επειδή ήταν υποτελής τους.
Αλλά έστω έχεις δίκιο αυτός δέν είναι λόγος να δώσουμε ελαφρυντικό στον Σαντάμ για τα εγκλήματα του.
Αλλά ποιός τον ανέβασε στην εξουσία, τον εξόπλιζε συνέχεια, και τον διατήρησε τόσα χρόνια, για να τον χρησιμοποιεί σάν αντίπαλο δέος στον Αγιατολλάχ του Ιράν??Οι ΗΠΑ φυσικα. Μαλιστα πριν παει για υπνο επερνε τηλ. τον Προεδρο στον Λευκο να ρωτησει εαν μπορει να παει τουαλετα πριν λαγιασει.
Jesus Christ help us!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα χαθεί κοσμάκης για μερικούς (ΗΠΑ και Ευρώπη) που αποφάσισαν ότι μπορούν να 'παίξουν' με την Μέση Ανατολή χωρίς να υπάρχει ούτε στόχος ούτε στρατηγική εξόδου!!!
Οι ασκοι του αιολου ανοιξαν στις 12 Σεπτ. 2001. Για την ακριβεια ειναι κατα 5% ανοιχτοι. Που να δεις ποσο ακομα ξυλο εχει να πεσει εαν δεν συμμοφοθουν μερικοι. Did I mention I am loving it btw?
Σε αυτο συμφωνω και εγω. Οντως κριμα. Δεν θα ηταν ολα πολυ καλυτερα χωρις τους εξτρεμιστες τρομοκρατες ανα τον κοσμο?
-
@ Gavriil1: δεν ρίχνω ban σήμερα λόγω ημέρας. Περάστε από Τρίτη πρωί με 4 παράβολα δημοσίου των 24,75 ευρώ, 2 φωτογραφίες καλής ανάλυσης και ένα πιστοποιητικό γέννησης, και το αίτημά σας θα προωθηθεί στα 'αμέσου προτεραιότητος'. Το 4TF σας εύχεται 'κρόνια πολλλλλά και ευτικισμένο το ντίο χιλιάντες επτά'
Αστα αυτα. You'd love to ban the shit out of me. Actually εαν με ειχες μπροστα σου (ξανα) και δεν θα ειχες επιπτωσεις you'd love to beat the shit out of me Krus. Admit it. Come on baby, say it isn't so εαν μπορεις.
'Βάρα με, χτύπα με, βρίσε με, ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΑΒΑ ΣΟΥ!'
-
ανεξαρτητα απο το αν καποιος ειναι υπερ ή κατα της θανατικης ποινης, υπερ ή κατα της θανατικης καταδικης του σανταμ συγκεκριμενα, νομιζω οτι ειναι τραγικο ωρες μονο πριν το 2007 να κρεμανε ανθρωπους, ανεξαρτητα απ'το ποιος τι και πως, λες και ζουμε πριν 1000 χρονια και να το δειχνει κιολας απ'οτι εμαθα (δεν το ειδα) live η τηλεοραση..
εχω αηδιασει..
σκατα στα μουτρα τους, και σκατα και σε οσους το δειχνουν λες και ειναι στην αρενα με τα λιονταρια της ρωμηςεμετος, σκατα και χλεπες στα μουτρα τους..
αυτα.
Πληροφοριακα κανενα ΗΠΑμερικανικο ΜΜΕ απο τα σοβαρα που παρακολουθω εξειξε το κρεμασμα. Δηξανε μεχρι που του φορεσαν την θηλια στο λαιμο και αυτα.
ε νταξ αμα δε δειξανε που εσπαγε ο λαιμος του με κοντινο πλανο τοτε οκ
εξαλλου δε μιλησα μονο για αμερικανικα καναλια, αλλα σε ολο τον κοσμο εδειξαν αυτες τις σκηνες απ'οτι εμαθα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Keep walking.
I am walking my friend. While you are talking. As always. Μια ζωη οι ΗΠΑ το βγαζουν το φυδι απο την τρυπα για ολους. Δεν θα΄ναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ομως. Αρα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδιά,ανοίγοντας 'κόντρα' με τόν Γαβριήλ,το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι ότι αύριο αυτο το θέμα πλέον δεν θα έχει καμμία αξία για να διαβαστεί.
Η κοντρα ειναι μονοπλευρη. Εαν καν υπαρχει. Αυτο δεν ειναι κοντρα, ειναι σαν να παιζω εγω βολλευ με την εθνικη Βραζιλιας. Ειναι ξευτιλα το θεμα.
Μή παριστάνεις και τον θιγμένο.
Μόνος σου ξεκινάς τον αγώνα βόλευ,και η εθνική Βραζιλίας μαζεύεται.
Αιντε,να τιμάς τα παντελόνια που φοράς και να μιλάς σταράτα
Θιγμενος?
Δεν εχεις ιδεα για το τι καν εννοω πιο πανω, ειναι οφθαλμοφανες.
-
I am walking my friend. While you are talking. As always. Μια ζωη οι ΗΠΑ το βγαζουν το φυδι απο την τρυπα για ολους. Δεν θα΄ναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ομως. Αρα...Άρα... όταν δεν φτάνουν τα φίδια, φτιάχνετε μερικές έξτρα φιδοφωλιές και βολεύεστε.
-
Σε αυτο συμφωνω και εγω. Οντως κριμα. Δεν θα ηταν ολα πολυ καλυτερα χωρις τους εξτρεμιστες τρομοκρατες ανα τον κοσμο?
Αυτό είναι αλήθεια. Όπως θα ήταν πολύ καλύτερα, αν κάποια στιγμή, η κοινωνία μας μπορούσε να μην έχει τους διάφορους νταβατζήδες της.
Εύχομαι ότι συμβεί από τους τρομοκράτες στο μέλλον, να συμβεί μόνο στις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
-
Καλη Χρονια επισης απο την ΑΛΛΗ πλευρα του Ατλαντικου, επισης.
-
Αιωνες εμπρος ειμαστε, μονο σε αυτα που δεν καταλαβενεις διοτι εισαι και πολλοι αλλοι, αιωνες πισω σε αυτα, αρα φαυλος κυκλος.
-
Ναι ειπαμε, οι Ελληνες ειναι σαινια. Δεν τους ξεφευεγει τιποτε. Μεχρι που καποιος επισκεπτεται την Ελλαδα. Μετα αλλαζει γνωμη.
-
Ειπα οτι εγω ειμαι κατα της θανατικης ποινης. Γιατι γραφεις αλλανταλλων?
-
Θα συνεχισουμε να κανουμε οτι θελουμε χωρις να σε ρωτησουμε, εσενα ουτε και κανεναν αλλον. Εαν δεν συμφωνεις tough sh!t. Η ζωη δεν ειναι δικαιη, εαν εχεις παρατηρησει. Η ζωη ειναι put up, or shut up διστυχως.
-
Πρωτοχρονια θα κανω σπιτι ναι διοτι εχω 20 ατομα να επισκεπτοντει. Περιστροφο δεν εχω ουτε ποτε δεν θα εχω, εδω που μενω ειναι απο τις πιο ασφαλεις περιοχες στον κοσμο. Παραπανω και απο την....Συρο or whatever you got there...
-
Για ξεχωριστος δεν ξερω ομως πιο εξυπνος σιγουρα ειμαι.
-
Για τα κατορθωματα μου 101% σε διαβεβαιωνω οτι ειμαι περηφανος. No doubt about it που λεει και ο Προεδρος.
-
I dont have to be dreaming as an American boy. Οπως ειπα, εμεις εδω πρατουμε δεν ονειρευομαστε. You got your continents all mixed up sir.
Οι Γενίτσαροι ήταν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι των Ελλήνων κατά τα χρόνια της υποδούλωσης αλλά και της επανάστασης. Το ίδιο συμβαίνει και σε σένα...ήρθες στην Αμερική ως μετανάστης-ξένος και προσπαθείς με κάθε τρόπο να επιτύχεις αυτό που εσύ βιώνεις ως ανοδική κοινωνική κινητικότητα προσπαθώντας να υιοθετήσεις τα ιδανικά της μεσαίας τάξης της χώρας που κατοικείς αποποιούμενος παράλληλα τα ιδανικά τόσο της κοινωνικής τάξης που ανήκες στο παρελθόν όσο και της χώρας από την οποία προέρχεσαι. Οι νέοι συμπατριώτες σου και εκείνοι που κινούν τα νήματα στην χώρα αυτή είναι ευχαριστημένοι για κοινωνικά δημιουργήματα σαν και σένα. Διάβασε το new brave world του Aldous Huxley...το έγραψε διορατικός συμπατριώτης σου χρόνια πριν αντιλαμβανόμενος τι θα συνέβαινε στο America...
Θεωρείς ότι ζεις σε μία δημοκρατική χώρα...ναι ήταν!!! Είχε το καλύτερο και δημοκρατικότερο σύνταγμα αλλά αυτά αποτέλεσαν παρελθόν κυρίως τις 3 τελευταίες δεκαετίες. Τώρα είναι κατ' επίφαση δημοκρατία από την οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το αντίθετο μάλιστα...
Στο 4 γράφεις ότι δεν είσαι αντίθετος στην θανατική ποινή...το έχουμε καταλάβει...εσύ και η χώρα των κοινωνικών αντιθέσεων που ζεις όχι...λυπάμαι...
Στο 5 έριξες το δημοκρατικό σου προσωπείο...Γράφεις ότι θα κάνετε ότι θέλετε...σε εμάς το έλεγαν 'αποφασίζομεν και διατάζωμεν'. Αυτό είστε πλέον...οι νταβατζήδες του πλανήτη αλλά και του ίδιου σας του λαού...αποτελείτε την σίγουρη οδό προς την αυτοκαταστροφή...δεν είστε παράδειγμα προς μίμηση αλλά προς λύπηση και αποφυγή. Οδεύετε στο να γίνετε χειρότεροι και από την Κομμουνιστική Ρωσία του Στάλιν.
Στο 6 μιλάς για ασφάλεια...εμείς εδώ απλά χαμογελούμε...κυκλοφορούσαμε στους δρόμους όλοι πριν λίγες ώρες...εσείς είσασταν κλειδωμένοι σε ένα σπίτι...'διασκεδάζοντας'. Δεν έχεις ιδέα-διότι δεν το έχεις ζήσει- να παίζεις στον δρόμο του σπιτιού σου...να λες καλημέρα στους γείτονες και να έχεις χαμηλή εγκληματικότητα όχι από τον φόβο του νόμου αλλά από τρόπο ζωής...'εχεις δίκιο...είστε αιώνες μπροστά στην εγκληματικότητα.
Στο 7 γράφεις ότι είσαι εξυπνότερος από εμένα και τους Έλληνες...δεν θα σου πω να περάσεις ένα τεστ ευφυίας -σαν αυτά που εσείς δημιουργήσατε και έχω χορηγήσει πολλά στο παρελθόν- διότι θα σου ανατρέψω ακόμη και το στερεότυπο που έχεις δομήσει για την προσωπική σου ευφυΐα... Αυτό που θα σου πω είναι ότι ο δείκτης νοημοσύνης δεν έχει να κάνει με στιγνά νούμερα iq που σου μάθανε αλλά και άλλους παράγοντες όπως η συναισθηματική νοημοσύνη τους οποίους αγνοείς παντελώς. Κανένας πραγματικά ευφυής δεν δηλώνει έξυπνος με τον τρόπο που εσύ περηφανεύεσαι...Θα σου θυμίσω την έκφραση του Σωκράτη 'ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΜΗΔΕΝ ΟΙΔΑ' αλαζόνα αμερικανοτραφή...
Στα 8 και 9 με κάνεις να λυπάμαι...εγώ δεν περηφανεύομαι για όσα κάνω αλλά ντρέπομαι για όσα δεν έκανα όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Το δικό μου μότο είναι 'καλύτερα να θέλεις παρά δε να μπορείς'...φυσικά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα από όσα σου έγραψα.
Κλείνω με μία ευχή...μακάρι αυτό που τα πατριωτάκια σου κάνανε στο Ιρακ να μην οδηγήσει σε τυφλά χτυπήματα στον πλανήτη. Βέβαια εσένα δεν σε νοιάζει...ας γίνει ότι να ναι αρκεί να μην γίνει στο σπίτι μου...σωστά sir?
Ας κάνουμε ησυχία τώρα για να συνεχίσεις τον ύπνο σου.Y.Γ. Αυτό το ORACLE ON DEMAND είναι PATHETIC! Βάλε καλύτερα το always coca cola...
Ουτε καν διαβασα τα υπολοιπα.
-
Εκτέλεση του Σαντάμ... [Διάσπαση]