-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμεις τωρα όλοι,ήμαστε σίγουροι ότι τα άλογα που βρίσκονται 100 μετρα μακρυα,δεν τρομάζουν/αφηνιάζουν;
Μηπως κι'εμεις κάνουμε όπως και αυτοι που κατηγορούμε,έχοντας δεί καουμπόικες ταινίες;Ξεκαθαριζω πώς δεν έχω την παραμικρη ιδεα για τις αντιδρασεις των αλόγων,αλλά θα ήθελα να βεβαιωθω πριν βγαλω και εγω ενα πόρισμα.
Ρε συ Αντρεα σκεψου κατι αλλο.Κατα τη μεταφορα ενος αλογου χρησιμοποιουν τους κοινους δρομους της πολης.Ε δεν τους προσπερνουν αλλα(παμπολα) αυτοκινητα και μηχανακια που και θορυβο κανουν και καυσαερια βγαζουν;Αν ηταν να αφηνιασει το αλογο ,τοτε θα εκανε τη ρυμουλκα καλοκαιρινη.
-
παιδια ολα αυτα που λετε ειναι προβληματα που πρεπει να λυσει ο ΟΔΙΕ
Αυτος συμφωνησε να τα παρει απο την ΕΛΠΑ αυτος ας τα βρει και με τους αλογομουρηδες
εαν πει στο παρα πεντε οχι ας φροντισει να βρει και τα εκατομμυρια ευρω για να αποζημιωσει την ΕΛΠΑ
γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι θα πει οχι και το ενοικιαστηριο που λογικα θα εχουν υπογραψει δεν θα προβλεπει ρητρα!!
εαν δεν γινει .....δεν πειραζει....ας παρουν το μαθημα τους για το μικυ μαους ....και το μαντρωμα της τσεπης....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμεις τωρα όλοι,ήμαστε σίγουροι ότι τα άλογα που βρίσκονται 100 μετρα μακρυα,δεν τρομάζουν/αφηνιάζουν;
Μηπως κι'εμεις κάνουμε όπως και αυτοι που κατηγορούμε,έχοντας δεί καουμπόικες ταινίες;Ξεκαθαριζω πώς δεν έχω την παραμικρη ιδεα για τις αντιδρασεις των αλόγων,αλλά θα ήθελα να βεβαιωθω πριν βγαλω και εγω ενα πόρισμα.
Δεν είμαστε σίγουροι Αντρέα. Αλλά αν όσα γράφτηκαν είχαν γραφτεί μετά από έρευνα κι όχι με αυτό το τρόπο, η αντιδράσεις μας, η πιο σωστά η αντίδρασή μου γιατί μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα, δε θα ήταν τέτοια.
Θα ξαναγράψω ότι είχα γράψει για την ειδική του Υμηττού που βγήκε εκτός.
Όταν η πίτα είναι μεγάλη και δε τρώνε όλοι, οι αντιδράσεις είναι αναμενόμενες.
-
Ο χρήστης opelsoto έγραψε:
Καλησπερα σας στο service του acropolis θα ειμαι και εγω απο την πρωτη
μερα του αγωνα και θα εχω ξεμονταριστη για αλλαγες ελαστικων.
Θα βρισκομαι στο service του κυριου ΓΑΖΕΤΑ!!
Σας ευχαριστω εκ τον προτερων!!Με εκτιμηση ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ!!
Εσύ κανονικά θα έπρεπε να είσαι όχι στο σέρβις αλλά μέσα στον αγώνα..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όταν η πίτα είναι μεγάλη και δε τρώνε όλοι, οι αντιδράσεις είναι αναμενόμενες.
....ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΕΦΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ........!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ..
-
...καθώς επίσης και τα κοτόπουλα στα Μέγαρα για να μην περάσουν ούτε οι απλές από εκεί...
-
ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ http://www.acropolisrally.gr/el/show.ph ... age_id=937
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά του κάνανε και τον λιώσανε στο ξύλο κάποτε...
Του αρχιδιαπλεκόμενου,οσφυοκάμπτη δημοσιογραφίσκου....
Σπύρο μη τα λες αυτά.
Ότι και να είναι ο τύπος, αυτό (το ξύλο δηλαδή) δεν είναι τρόπος να λύνονται οι διαφωνίες.
Άσε που στο τέλος γίνεται και 'ήρωας'-μάγκας.Γενικά συμφωνώ ότι η βιαιοπραγία δεν είναι σωστή λύση.....
Αλλά μερικές φορές δεν γίνεται να κάνεις διαφορετικά....
Π.χ. με τον βλάκα που μας έμπλεξε με τους αλογομούρηδες....
-
Να κάνω μια ερώτηση, μπορώ να μπω από τον τερματισμό της ειδικής και να κατευθυνθώ στο σημείο που με ενδιαφέρει (ανάποδα στην φορά της ειδικής) πριν κλείσει η ειδική;
Γιατί κάτι είχα ακούσει παλαιότερα ότι δεν άφηναν να μπεις με αντίθετη φορά...
Σκέφτομαι να πάω στην Αγ. Θεοδ. που κλείνει στις 06:03 και να μπω κατα τις 05:00...
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Του Φ. ΣυρίγουΠοιος το ΓΜΕΙ αυτόν;
Πολύ ασχολούμαστε με το τι λέει ο κάθε ΜΛΚΣ δημοσιογράφος..._
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση, μπορώ να μπω από τον τερματισμό της ειδικής και να κατευθυνθώ στο σημείο που με ενδιαφέρει (ανάποδα στην φορά της ειδικής) πριν κλείσει η ειδική;Γιατί κάτι είχα ακούσει παλαιότερα ότι δεν άφηναν να μπεις με αντίθετη φορά...
Σκέφτομαι να πάω στην Αγ. Θεοδ. που κλείνει στις 06:03 και να μπω κατα τις 05:00...
Ναι, μπορείς, με προσοχή φυσικά.
Είχαμε και κάποιες δοκιμές σήμερα στο Μαρκόπουλο με αγωνιστικά αυτοκίνητα για το θέμα των αλόγων με θετικά (για τον αγώνα) αποτελέσματα (και αρνητικά για τους θεατές στις κερκίδες ). Φαντάζομαι θα βγει ανακοίνωση της οργάνωσης.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είχαμε και κάποιες δοκιμές σήμερα στο Μαρκόπουλο με αγωνιστικά αυτοκίνητα για το θέμα των αλόγων με θετικά (για τον αγώνα) αποτελέσματα (και αρνητικά για τους θεατές στις κερκίδες ). Φαντάζομαι θα βγει ανακοίνωση της οργάνωσης.
Για την σκόνη φαντάζομαι τα αρνητικά.....
-
Οχι, για το θόρυβο.
-
ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ alman310 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....
-
Από τη Φθιώτιδα όπου όλοι εκεί, η πολιτεία και ο λαός, είχαν αγκαλιάσει τον αγώνα φτάσαμε στους νταβατζήδες της Αττικής.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Από τη Φθιώτιδα όπου όλοι εκεί, η πολιτεία και ο λαός, είχαν αγκαλιάσει τον αγώνα φτάσαμε στους νταβατζήδες της Αττικής.Μα τι λες φιλε μου τωρα .τσ ..τσ..τσ ..,ποια εχει σειρα τωρα ? ( για ακυρωση ..)
Υ.Γ Α ρε Μαυρολιθάρι τιμημένο ,α ρε Καλοσκοπή με τα ωραία σου ,α ρε Παύλιανη που μας καταντησαν οι χαρτογιακάδες του Κολωνακίου, να πάμε στην Αθηνα να δουμε το ράλλυ... , **ΠΟΤΕ ** ! , δε πα να καταργηθει ,για μενα και πολλούς άλλους ( χιλιάδες ετσι ...) έχει τελείωσει απο καιρό
-
Κι όσο σκέφτομαι ότι το ράλι του 2005 άγγιξε την τελειότητα, ικανοποιώντας τόσο τις επιταγές ενός σύγχρονου ράλι(με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ SSS, σε ολόσωστη δοσολογία), όσο και τους παραδοσιακούς θεατές. Τουλάχιστον θα μείνω με τη χαρά ότι το παρακολούθησα και τις 4 μέρες.....
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κι όσο σκέφτομαι ότι το ράλι του 2005 άγγιξε την τελειότητα, ικανοποιώντας τόσο τις επιταγές ενός σύγχρονου ράλι(με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ SSS, σε ολόσωστη δοσολογία), όσο και τους παραδοσιακούς θεατές. Τουλάχιστον θα μείνω με τη χαρά ότι το παρακολούθησα και τις 4 μέρες.....αυτό ακριβώς. και γω νιώθω τυχερός που είμουν σε εκείνο τον αγώνα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση, μπορώ να μπω από τον τερματισμό της ειδικής και να κατευθυνθώ στο σημείο που με ενδιαφέρει (ανάποδα στην φορά της ειδικής) πριν κλείσει η ειδική;Γιατί κάτι είχα ακούσει παλαιότερα ότι δεν άφηναν να μπεις με αντίθετη φορά...
Πάντα με προσοχή αλλά και τόσο νωρίς (νύχτα ουσιαστικά με τα μεγάλα φώτα) δεν περιμένω να αντιμετωπίσω πρόβλημα με κανέναν που θα την έχει δει Loeb...
Ευχαριστώ...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση, μπορώ να μπω από τον τερματισμό της ειδικής και να κατευθυνθώ στο σημείο που με ενδιαφέρει (ανάποδα στην φορά της ειδικής) πριν κλείσει η ειδική;
Γιατί κάτι είχα ακούσει παλαιότερα ότι δεν άφηναν να μπεις με αντίθετη φορά...
Πάντα με προσοχή αλλά και τόσο νωρίς (νύχτα ουσιαστικά με τα μεγάλα φώτα) δεν περιμένω να αντιμετωπίσω πρόβλημα με κανέναν που θα την έχει δει Loeb...
Ευχαριστώ...
_
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΟΙ Ε.Δ. ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ (3) ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΩΡΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
54 RALLY ACROPOLIS 2007