-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υπάρχει αναφορά για υποβρύχια στην περιοχή; Εγώ άλλα ξέρω...
Εισαι ακατανοητος... επαναδιατυπωσε
τα μπετα μπηκαν για την υποδοχη του αγωγου πετρελαιου στην αλεξ/πολη που θα ειναι 7 ναυτικα μιλια νοτια της πολης
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δεν ήθελαν την βραχονησίδα....(δεν έιναι τόσο ηλίθιοι οι Τούρκοι στρατηγοί. Μην κάνουμε το λάθος να υποτιμούμε τον 'αντίπαλο' (συγγνώμη: 'σύμμαχο')ειναι οντως ΝΑΤΟικος συμμαχος η τουρκια
ηλιθιοι δεν ειναι οι τουρκοι στρατηγοι ουτε οι δικοι μας στρατηγοι..
'ηλιθιοι' ειμαστε εμεις και ο τουρκικος λαος (προσοχη στα εισαγωγικα) που τα βλεπουμε συναισθηματικα ολα αυτα επειδη μας τα πασσαρουν ετσι- Μετράμε τι είναι διατεθιμένος ο αντίπαλος να κάνει. (πάντα με την βοήθεια του Μεγάλου Αδερφού -βλ. ΗΠΑ- ο οποίος δεν έχει καμία διάθεση να βλέπει τα πιτσιρίκια να τσακώνονται (βλ. Νο2) και θα επέμβει την κατάλληλη στιγμη.
κ.α. τα οποία μάλλον αγνοώ.
παντως οποτε επαινεβησαν οι αμερικανοι στα ελληνοτουρκικα δεν ηταν για καλο
επισης καλα ολα αυτα που λετε οτι ειναι καλοι διπλωματες οι τουρκοι, αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.
αν ηταν καλοι διπλωματες, δεν θα ειχαν ανοιχτα τοσα μετωπα:
(1 δεν εχουν διπλωματικες σχεσεις με την αρμενια, νομιζω απο τοτε που υπηρξε η συμπλοκη με το αζερμπαϊτζαν ή/και για το ναγκορνο, δεν θυμαμαι
2. για τους κουρδους και την εσωτερικη τρομοκρατια ασε καλυτερα..
3. ειχαν καποια προβληματα με τη συρια, επισης για τα χωρικα υδατα αν θυμαμαι καλα
4. και ανοιχτο μετωπο με εμας; δε λεει ολα αυτα..)
δηλαδη ολα αυτα δειχνουν οτι εκτος του οτι δεν εχουν προοδευσει οσο προοδευσαν αλλα κρατη που συμμετειχαν κ ενεργα στον β. παγκοσμιο, σαν λαος μιλαω και επιπεδο διαβιωσης, εμενα μου φαινεται οτι επισης ακροβατουν διπλωματικα σε μια πολυ λεπτη κλωστη
κανω καπου λαθος; -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μιλαώ για την ημέρα της κρίσης στα Ίμια.
Αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα ο αριθμός των πλοίων στην περιοχή αλλά όχι και ο αριθμός των υποβρυχίων.ααα.... χμμμμ.... αρκετα απορρητες οι κινησεις των υποβριχιων για να τις γνωριζουμε, αλλα ολο και κατι θα εκοβε βολτες.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μιλαώ για την ημέρα της κρίσης στα Ίμια.
Αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα ο αριθμός των πλοίων στην περιοχή αλλά όχι και ο αριθμός των υποβρυχίων.ααα.... χμμμμ.... αρκετα απορρητες οι κινησεις των υποβριχιων για να τις γνωριζουμε, αλλα ολο και κατι θα εκοβε βολτες.
να βαλουμε τον φουσεκη να μαθει?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εμενα μου φαινεται οτι επισης ακροβατουν διπλωματικα σε μια πολυ λεπτη κλωστη
κανω καπου λαθος;Διπλωματικα κανουν οτι γουσταρουν.... ο δευτερος μεγαλυτερος στρατος στο ΝΑΤΟ. Τους γραφουν κυριολεκτικα ολους, και αυτο το κανουν ολες οι χωρες που εχουν πλατες με στρατιωτικη ισχυ απο πισω.
Νομοι της ζουγκλας παντου και παντα...
-
Τα έχουν καλά με εκείνους που πρέπει και κάνουν τον άγριο εκεί που τους παίρνει. Το μεγάλο παλούκι γι'αυτούς θα είναι το βόρειο Ιράκ, δε βλέπω να το αποφεύγουν.
Οι αμερικάνοι τους κάναν όλα τα χατήρια και στο τέλος για ευχαριστώ πήραν ένα μελαπρεπέστατο όχι στη διέλευσή τους για το Ιράκ. Αν τους είχαν βοηθήσει τότε , θα είχαν κερδίσει περισσότερα.
Αλλά ..έχουν έναν τίμιο πρωθυπουργό, δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά. -
Τα ελληνικά υποβρύχια σε περίπτωση κρίσης τέτοιου επειπέδου έχουν πρώτο μέλημα τα στενά και την έξοδο του τουρκικού στόλου από εκεί.
@ skye
Οι Τούρκοι έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και άν το δεις έτσι, τότε θα συμφωνήσω ότι δεν είναι καλοί διπλωμάτες.
Αυτό όμως που ξέορυν καλά και εκμεταλλεύονται στο έπακρο είναι η γεωστρατηγική τους θέση σε συνδυασμό με ένα μεγάλο σύμμαχο (ΗΠΑ).Όμως, στο θέμα των σχέσεων τους με τους γύρω (σημείωση: Συρία: θέμα με τα υδατα των ποταμών λόγω φραγμάτων στην Τουρκία) μην ξεχνάμε ότι είναι μια απο τις ισχυρότερες χώρες στην περιοχή και θέλει (άσχετο αν μπορεί) να βρίσκεται σε θέση ισχύος.
Ταυτόχρονα δεν είναι μια απόλυτα και με βάση τα ευρωπαικά δεδομένα ευνομούμενη χώρα (πολιτικά, ανθρώπινα κλπ δικαιώματα και όχι μόνο). Αυτό οφείλεται σε προκολλήσεις σε δημοκρατό-στρατοκρατικές 'παραδόσεις' που δεν αλλάζουν εύκολα, ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να αλλάξουν αν οι άνθρωποι που νέμονται την εξουσία και το χρήμα δεν καταφέρουν πρώτα να διασφαλίσουν την εσαεί νομή προς εαυτούς. -
To Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
To Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!ΛΑΘΟΣ!!!!
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
βλ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
-
Ο χρήστης cojiote έγραψε:
ΛΑΘΟΣ!!!!
βλ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
σε σενα ανηκει ο Αργοσαρωνικος και πολυ σου ειναι
-
ΛΑΘΟΣ!!!!
βλ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
η ιδιοκτησια ειναι η ψευδαισθηση του καπιταλισμου !!!
sieg heil! wir mussen die kapitalisten ausrotten!
-
Γι' αυτό οι κομμουνιστές αποτάσσονται τη δική τους στην πρώτη ευκαιρία. Σωστός....ςςς....ς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γι' αυτό οι κομμουνιστές αποτάσσονται τη δική τους στην πρώτη ευκαιρία. Σωστός....ςςς....ς.Θα δουμε και τους Ελληνες Κομμουνιστες αν ποτε δοκιμαστουν στην εξουσια (δηλαδη ποτε )
-
**ΠΡΟΣΟΧΗ: ακολουθει off topic και flame bait δημοσιευση. oι νοουντες (δλδ ξενερωτοι χωρις ιχνος χιουμορ) ας νοησουν περνωντας στην επομενη δημοσιευση **
δεν ειμαστε κομμουνιστες, ειμαστε ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΑΟΤΙΚΟΙ και σπαμε
δεν μπορεις να αποταθεις κατι που δεν υπαρχει (βλ περιουσια - ιδιοκτησια)οσο για σενα δημοκρατη αστε πολιτικα ορθε καπιταλιστη εισαι απλα θυμα του καπιταλιστικου συστηματος.. τουλαχιστον σε πληρωνουν καλα για την εκμεταλλευση σου;
και εσυ ρεντλαιν εισαι βαζελος (δλδ ακομα χειροτερα απο δημοκρατης )
θα φας τα μπαλακια σου σε λιγες μερες (3-4 γκολακια και θα ησυχασεις) -
Θα 'ρθω εκεί και θα σου πάρω το pc, τα cd, το παπί και ο,τιδήποτε άλλο δεν υπάρχει. Βάλε μου σε μια σακούλα και τις μολότωφ, θα τις πάρω κι αυτές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα 'ρθω εκεί και θα σου πάρω το pc, τα cd, το παπί και ο,τιδήποτε άλλο δεν υπάρχει. Βάλε μου σε μια σακούλα και τις μολότωφ, θα τις πάρω κι αυτές.βρες τα κλειδια πρωτα μπιατς
-
ΛΑΘΟΣ!!!!
βλ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Για να δείτε τι καλός κομμουνιστής είμαι, σας παραχωρώ το δικό μου 1/11.000.000ο του Αιγαίου που μου 'ανήκει'. Be my guest ->
-
το αιγαίο ανοικει στους Αμερικάνους
-
Οι Αμερικάνοι σε ποιον ανήκουν;
Να ξέρουμε από που θα αγοράσουμε...
-
[Λιακό mode on] Στον Πούτιν..[Λιακό Mode off]
Ελληνοτουρκικές διαφορές : υφαλοκρηπίδα και Ίμια