-
παιδιά να ρωτήσω κάτι που δεν γνωρίζω. Στο αυτοκίνητο που έχω και θα χαρίσω στον αδερφό μου πρέπει να γίνει αντικατάσταση αμορτισέρ. Το αυτοκίνητο τα έχει επάνω εδώ και 10+ χρόνια...είναι bilstein κίτρινα-μπλε (δεν γνωρίζω μοντέλο) έχουν διανύσει 100000+ χιλιόμετρα και πλέον χρήζουν αλλαγής. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν συμφέρει να τα αντικαταστήσει(κόστος σχεδον 600 ευρώ) ή αν πρέπει να τα επισκευάσει(αν χρήζουν επισκευής τα bilstein). Τι προτείνετε;
-
παιδιά να ρωτήσω κάτι που δεν γνωρίζω. Στο αυτοκίνητο που έχω και θα χαρίσω στον αδερφό μου πρέπει να γίνει αντικατάσταση αμορτισέρ. Το αυτοκίνητο τα έχει επάνω εδώ και 10+ χρόνια...είναι bilstein κίτρινα-μπλε (δεν γνωρίζω μοντέλο) έχουν διανύσει 100000+ χιλιόμετρα και πλέον χρήζουν αλλαγής. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν συμφέρει να τα αντικαταστήσει(κόστος σχεδον 600 ευρώ) ή αν πρέπει να τα επισκευάσει(αν χρήζουν επισκευής τα bilstein). Τι προτείνετε;
-
-
Παλιότερα που έψαχνα bilstein (δεν έβαλα τελικά γιατί δεν βρήκα κατάλληλο μοντέλο) είχα βρεθεί στο μαγαζί αυτό στη Συγγρού. Ο τύπος είχε μηχανήματα επισκευής αμορτισέρ, ίσως ένα τηλεφώνημα σε διαφωτίσει για τις τιμές.
-
Χίλια ευρώ στόν Κυρλαγκίτση,για μπιλστάιν χειροποίητα (κατασκευή και ρύθμιση) με άψογη ποιότητα κατασκευής (τα βάκτρα είναι τετραπλάσιου πάχους απο τα συμβατικά μπιλστάιν) και ελατήρια
Ολόκληρη ανάρτηση δηλαδή600 για τέσσερα κίτρινα δεν θα έδινα
-
επειδή το αυτοκίνητο είναι παλιό(1993) και θα του αλλάξει και λάστιχα ήθελα να τον βοηθήσω να ρίξει το κόστος διότι δεν έχει νόημα να επενδύεις σε παλαιό αυτοκίνητο. Άρα σκέφτομαι να πάρει καινούρια αμορτισέρ bilstein ή να φτιάξει τα ίδια; Αν γνωρίζει κανείς τιμές, ποιότητα εργασίας κλπ. Ας μου δώσει κάποια στοιχεία ή κάποια σχετική άποψη.
(Μάνο ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο από του... χρόνου ) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
επειδή το αυτοκίνητο είναι παλιό(1993) και θα του αλλάξει και λάστιχα ήθελα να τον βοηθήσω να ρίξει το κόστος διότι δεν έχει νόημα να επενδύεις σε παλαιό αυτοκίνητο. Άρα σκέφτομαι να πάρει καινούρια αμορτισέρ bilstein ή να φτιάξει τα ίδια; Αν γνωρίζει κανείς τιμές, ποιότητα εργασίας κλπ. Ας μου δώσει κάποια στοιχεία ή κάποια σχετική άποψη.Άποψή μου είναι ότι όσο καλή επισκευή και αν γίνει, αμορτισέρ ηλικίας 10+ ετών ποτέ δε θα μπορέσουν να συναγωνιστούν μια καινούργια τετράδα. Αυτό λοιπόν που έχει σημασία είναι το κόστος. Αν τα καινούργια κάνουν 500 ευρώ και η επισκευή 150-200 ίσως και να αξίζει η επισκευή τους, αν όμως η επισκευή κοστίζει 300-350 ευρώ δε νομίζω ότι τα λεφτά που θα γλυτώσετε είναι αρκετά για το 'ρίσκο' που θα πάρετε.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
επειδή το αυτοκίνητο είναι παλιό(1993) και θα του αλλάξει και λάστιχα ήθελα να τον βοηθήσω να ρίξει το κόστος** διότι δεν έχει νόημα να επενδύεις σε παλαιό αυτοκίνητο**. Άρα σκέφτομαι να πάρει καινούρια αμορτισέρ bilstein ή να φτιάξει τα ίδια; Αν γνωρίζει κανείς τιμές, ποιότητα εργασίας κλπ. Ας μου δώσει κάποια στοιχεία ή κάποια σχετική άποψη.
(Μάνο ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο από του... χρόνου )Αξίζει να επενδύεις σε ζητήματα προσωπικής σου ασφάλειας ρε Σπύρο.Από τήν ώρα που με αυτό το αυτοκίνητο μετακινείσαι εσύ και η οικογένειά σου,μή λυπηθείς τα λεφτά σε φρένα,ανάρτηση και λάστιχα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αξίζει να επενδύεις σε ζητήματα προσωπικής σου ασφάλειας ρε Σπύρο.
Από τήν ώρα που με αυτό το αυτοκίνητο μετακινείσαι εσύ και η οικογένειά
σου,μή λυπηθείς τα λεφτά σε φρένα,ανάρτηση και λάστιχα.Φίλος ανέβηκε το κράσπεδο στην στροφή της παραλιακής (θεσ/νίκη)
λόγω τελειωμένων αμορτισέρ. Φαντάζεσαι να είχε χτυπήσει ο ίδιος ή
κάποιον πεζό? Βάλε ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ αλλά να είναι καινούρια. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αξίζει να επενδύεις σε ζητήματα προσωπικής σου ασφάλειας ρε Σπύρο.Από τήν ώρα που με αυτό το αυτοκίνητο μετακινείσαι εσύ και η οικογένειά σου,μή λυπηθείς τα λεφτά σε φρένα,ανάρτηση και λάστιχα.+1000
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
επειδή το αυτοκίνητο είναι παλιό(1993) και θα του αλλάξει και λάστιχα ήθελα να τον βοηθήσω να ρίξει το κόστος** διότι δεν έχει νόημα να επενδύεις σε παλαιό αυτοκίνητο**. Άρα σκέφτομαι να πάρει καινούρια αμορτισέρ bilstein ή να φτιάξει τα ίδια; Αν γνωρίζει κανείς τιμές, ποιότητα εργασίας κλπ. Ας μου δώσει κάποια στοιχεία ή κάποια σχετική άποψη.
(Μάνο ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο από του... χρόνου )Αξίζει να επενδύεις σε ζητήματα προσωπικής σου ασφάλειας ρε Σπύρο.Από τήν ώρα που με αυτό το αυτοκίνητο μετακινείσαι εσύ και η οικογένειά σου,μή λυπηθείς τα λεφτά σε φρένα,ανάρτηση και λάστιχα.
παιδιά και εγώ έτσι το βλέπω αλλά εφόσον ο αδερφός μου το σκέφτεται οφείλω να του δείξω τι υπάρχει. Για μένα το καινούριο είναι πάντα καλύτερο.
Bilstein;Γνωμες