-
& εμενα με ενδιαφερει!
-
Και γω μέσα είμαι.Με ενδιαφέρει πολύ.Ας πουμε μια ημερομηνία.Σ/Κ θα ήταν το καλύτερο πιστεύω.
-
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ.
-
+1!ο el-em εχει πολλα να πει!και σημερα στο σεμιναριο νεων οδηγων ειπε παρα πολλα οπως και ο Ιαβερης με το δικο του τροπο και ο Περατινος.
-
Νομιζω πως οντως μια κυριακη θα ηταν το καλυτερο.οχι ομως αυτη λογο της συγκεντρωσης στο παραλληλοδρομιο.αν και καθημερινη ειναι το ιδιο για μενα τουλαχιστον.βεβαιως και γω ειμαι μεσα και θα προτεινα και θα ενθαρυνα τον αγαπητο λωρη στη δημιουργια ενος συνδεσμου συνοδηγων .γιατι οχι;κι εμεις φωνη εχουμε!!!!!!!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η/Υ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΩΡΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.....
ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ? ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΙΩΡΓΟΣ -
Σε συνέχεια της πρότασης για μια ακόμα 'Συνοδηγική Βραδιά',και σε συνενόηση πάντα με τον Λώρη,έχω να σας πω τα εξής.Δεν θα είναι 'βραδιά' τελικά άλλα μεσημέρι.Δηλαδή,
όπως είπε και ο Λώρης πιο πριν,ήρθε σε συνενόηση για να έχουμε τα Μέγαρα,οπότε και θα διοργανωθεί στην πίστα μια Κυριακή μεσημέρι,ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για κουβέντα.Θα υπάρχει κάποιο παράβολο συμμετοχής το οποίο θα είναι για το catering άλλα και για να βραβευσουμε το συνοδηγό της χρονιάς.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαρτίου.Πιστεύω πως η Κυριακή 9 Μαρτίου είναι μια καλή μερά,για να έχουμε και το χρόνο να οργανωθούμε-αλλά θα το επιβεβαιώσουμε αυτό.
Θα τηρηθεί σείρα προτεραιότητας εφόσον οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 30.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το παράβολο άλλα και για τον τρόπο καταβολής του θα έχουμε σε λίγες μέρες.
Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν με ένα ποστ τους στην ενότητα αυτή.Ευχαριστώ πολύ,
Θανάσης Βασιλόπουλος -
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥ 9/3 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ : ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ.... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 9/3 ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!!!
-
Δεν το είχα προβλέψει αυτό,ζητώ συγνώμη.Ισως αυτό αποτρέψει μερικούς.Να το δούμε όπως είπα και πιο πριν,στις 2/3 ή στις 16/3.
Ας μαζευτούμε και αυτό είναι το λιγότερο. -
Ο χρήστης tan έγραψε:
Δεν το είχα προβλέψει αυτό,ζητώ συγνώμη.Ισως αυτό αποτρέψει μερικούς.Να το δούμε όπως είπα και πιο πριν,στις 2/3 ή στις 16/3.
Ας μαζευτούμε και αυτό είναι το λιγότερο.16/3 tan,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟ.
ΣΤΙΣ 2/3 ΕΧΕΙ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για τσεκάρετε και αυτό...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-program
Υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας για τις 16.
-
Τελικά την Κυριακή 2 Μαρτίου θα διοργανωθεί η εκδήλωση.
Μίλησα με το Λώρη και είναι σύμφωνος.
Για να μαζευόμαστε σιγά-σιγά. -
ΩΡΑΙΑ! ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!
-
9 θα ηταν τελεια αλλα και 2 μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ Thedkar ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΛΟΣ
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ Thedkar ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΛΟΣΝα ξεκαθαρίσω κάτι.Το 'σειρα προτεραιότητας' το έγραψα για το τυπικό του θέματος,μιας και θα υπάρχει ένα όριο για τις συμμετοχές,έτσι ώστε να βγει κάτι από την εκδήλωση.Και πιστεύω ότι έπρεπε να το ξέρετε εξ'αρχής όσοι δηλώσετε συμμετοχή.
-
και εγω ειμαι μεσα οπως εχω προαναφερει.
Ποιοι ειναι οι συνοδηγου της χρονιας που λαμβανουν μερος στη βραβευση;;
-
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ .ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ;ΟΡΕΞΗ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ CETERING ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ!!ΛΩΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΑΝS ΣΟΥ .ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης S.P.b. έγραψε:
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ .ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ;ΟΡΕΞΗ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ CETERING ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ!!ΛΩΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΑΝS ΣΟΥ .ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ HANS ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Black Horseman έγραψε:
και εγω ειμαι μεσα οπως εχω προαναφερει.Ποιοι ειναι οι συνοδηγου της χρονιας που λαμβανουν μερος στη βραβευση;;
ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ '4ΤΡΟΧΟΙ' ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΗΜΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver