-
Περαστικά και στους δύο σας!!!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Περαστικά και στους δύο σας!!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Περαστικά και στους δύο σας
Γεματο υγεια το 2008!!!ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
-
Ο χρήστης starlet 84 έγραψε:
Περαστικά και στους δύο σας
Γεματο υγεια το 2008!!!ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πολύ καλή η ανάλυση των συμβάντων στο rally.gr!!!!
+100000000
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πολύ καλή η ανάλυση των συμβάντων στο rally.gr!!!!+100000000
NΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Προσωπικά μου κόπηκε η ανάσα με όσα διάβασα.
(Αναβάσεις και πάλι αναβάσεις... )Όμως, δεν είναι λίγο βαρύ να κατηγορείται κάποιος ότι παραποίησε το in car βίντεο ? Με τι στοιχεία γίνεται κάτι τέτοιο;
Προσωπικά δεν το είδα, άκουσα όμως στην εκπομπή του Φωτεινέλη τον ίδιο τον Τσάδαρη να λέει πως δεν ήταν SOS αλλά OK. Ποιον να πιστέψουμε; -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
(Αναβάσεις και πάλι αναβάσεις... )Όμως, δεν είναι λίγο βαρύ να κατηγορείται κάποιος ότι παραποίησε το in car βίντεο ? Με τι στοιχεία γίνεται κάτι τέτοιο;
Προσωπικά δεν το είδα, άκουσα όμως στην εκπομπή του Φωτεινέλη τον ίδιο τον Τσάδαρη να λέει πως δεν ήταν SOS αλλά OK. Ποιον να πιστέψουμε;Κατά την προσωπική μου γνώμη το ήθος και η εμπειρία του Λώρη είναι αδιαπραγμάτευτα......δεν έχει να κερδίσει τίποτα και κυρίως έχει το θάρρος να παραδεχτεί άν κάπου έχει κάνει λάθος.......
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Προσωπικά δεν το είδα, άκουσα όμως στην εκπομπή του Φωτεινέλη τον ίδιο τον Τσάδαρη να λέει πως δεν ήταν SOS αλλά OK. Ποιον να πιστέψουμε;AΓΑΠΗΤΕ ΤΑΚΗ,
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΤΣΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
Ο ΤΣΑΔΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΑΣΤΗΚΑ AΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑ (ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Προσωπικά δεν το είδα, άκουσα όμως στην εκπομπή του Φωτεινέλη τον ίδιο τον Τσάδαρη να λέει πως δεν ήταν SOS αλλά OK. Ποιον να πιστέψουμε;Κατά την προσωπική μου γνώμη το ήθος και η εμπειρία του Λώρη είναι αδιαπραγμάτευτα......δεν έχει να κερδίσει τίποτα και κυρίως έχει το θάρρος να παραδεχτεί άν κάπου έχει κάνει λάθος.......
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΤΟΥ 2006 ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΒΕΒΑΙΟΙ,ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ,ΤΟ SOS ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΑΚΙ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ 'ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΟΧΙ' ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τρομακτικότατη περιγραφή! Πολύ καλή όμως για να μας δώσει τροφή για βαθύτερη σκέψη σε σχέση με την συμμετοχή μας στους αγώνες, την ασφάλεια των πληρωμάτων και την σχέση μας με τους συναθλητές μας.
Καλό θα είναι να διαβαστεί από όλους τους εμπλεκόμενους στον χώρο...
Περαστικά και πάλι, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ατυχήματος.... -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Τρομακτικότατη περιγραφή! Πολύ καλή όμως για να μας δώσει τροφή για βαθύτερη σκέψη σε σχέση με την συμμετοχή μας στους αγώνες, την ασφάλεια των πληρωμάτων και την σχέση μας με τους συναθλητές μας.
Καλό θα είναι να διαβαστεί από όλους τους εμπλεκόμενους στον χώρο...
Περαστικά και πάλι, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ατυχήματος....ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Α Π Ο Λ Υ Τ Α ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΕΙΣΑΙ 100% ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Α Π Ο Λ Υ Τ Α ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Τα καταλάβαμαι ολα ΛΩΡΗ....αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η ιστορία με την κασέτα
Τελικά ο παγκόσμιος έχει αχρωματοψία η είναι τελείος τρίβλακας........δηλαδή θα έχουμε και επέμβαση εισαγγελαία γιά την αλλαγή στο video
Ειναι της μόδας τωρα τελευταία
-
Κυριε Λωρη διαβασα την περιγραφη του ατυχηματος και πραγματικα τρομαξα με τα οσα διαβασα...........!
Με κανουν να σκεφτω πιο σοβαρα τη συμμετοχη μου στους αγωνες!Και δεν εννοω οτι δεν θα το κανω! Απλα θα ειμαι πιο προσεκτικος στα θεματα ασφαλειας!Οσον αφορα για το αν θα ξανα τρεξετε με τον Κ. Αρη το καταλαβαινουμε ολοι!! Εμενα η κοπελα μου διαβασε το κειμενο σας και αρχισε τις φωνες αμεσως! Εσεις που εχετε και τις οικογενειες σας.....................!!!!!!!!
Ολοι ελπιζουμε να σας δουμε συντομα στις ειδικες και να σας χειροκροτησουμε ξανα οπως σας αξιζει!!!
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Κυριε Λωρη διαβασα την περιγραφη του ατυχηματος και πραγματικα τρομαξα με τα οσα διαβασα...........!
Με κανουν να σκεφτω πιο σοβαρα τη συμμετοχη μου στους αγωνες!Και δεν εννοω οτι δεν θα το κανω! Απλα θα ειμαι πιο προσεκτικος στα θεματα ασφαλειας!Οσον αφορα για το αν θα ξανα τρεξετε με τον Κ. Αρη το καταλαβαινουμε ολοι!! Εμενα η κοπελα μου διαβασε το κειμενο σας και αρχισε τις φωνες αμεσως! Εσεις που εχετε και τις οικογενειες σας.....................!!!!!!!!
Ολοι ελπιζουμε να σας δουμε συντομα στις ειδικες και να σας χειροκροτησουμε ξανα οπως σας αξιζει!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΛΩΡΗ - ΑΡΗ, ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
-
Ολοι ελπιζουμε να σας δουμε συντομα στις ειδικες και να σας χειροκροτησουμε ξανα οπως σας αξιζει!!![/quote]
+1 -
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλησπέρα.
Λώρη η κλείδα σου έσπασε από την πίεση που δέχτηκες στη ζώνη και το Hans?φιλικά
Γιάννηςυ.γ. καλή χρονιά κ εύχομαι να σας ξαναδούμε με τον Άρη στους αγώνες
-
να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στον Λώρη και στον Βωβό πολλά περαστικά και σιδερένιοι.
Πράγματι αρκετά ρεαλιστική η περιγραφή σου.
Συμπάσχω μαζί σας μιας και είχα και εγώ την άτυχη στιγμή μου σε έναν αγώνα προσφάτως αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς(οδηγού-συνοδηγού) παρά μόνο αυτοκινήτου.ΥΓ. Εντελώς αντιαθλητική συμπεριφορά των υπολοίπων συναγωνιζόμενων
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver