-
tan εχεις π.μ.
ευχαριστω. -
SPIROS CHATZIPANAGIOTOU ....PROLAVAINO KAI GO?
SUGNOMI GIA TA GREEKLISH ,EXEI KOLLISEI KAI DEN TA ALLAZEI SE ELLINIKA .... -
Φυσικα μην ξεχασετε και τη δικη μου συμμετοχη!!!!
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
SPIROS CHATZIPANAGIOTOU ....PROLAVAINO KAI GO?
SUGNOMI GIA TA GREEKLISH ,EXEI KOLLISEI KAI DEN TA ALLAZEI SE ELLINIKA ....Πρόλαβες!
Σε περιμενουμε κι εσενα το Σαββατο
Καληνυχτα,
Θανασης -
Ο χρήστης S.P.b. έγραψε:
Φυσικα μην ξεχασετε και τη δικη μου συμμετοχη!!!!Μην ανησυχεις Παναγιώτη! Αλλωστε ησουν από τους πρώτους που δήλωσαν συμμετοχή!
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Καλησπερα!!! Εγω εχω δηλωσει συμμετοχη αλλα τελικα θα ερθει και ενας φιλος!!!! Οποτε δηλωνω τωρα 1 ακομα ατομο!!!! Τan ΟΚ????ΟΚ Τάσο.Το έχω υπολογίσει!
-
δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα να φερω μια τηλεοραση και ενα pc με μια στοιχειωδη ενδοεπικοινωνια,αφου τελειωσει το σεμιναριο και θα εχουμε ελευθερο χρονο μετα.
-
Προλαβαίνουμε για 2 ακόμα άτομα??
-
μηπως πρεπει να δημοσιευτει μια λιστα μπας και ειναι κανενας που νομιζει οτι εχει δηλωσει αλλα απο παρεξηγηση δεν εχει γραφτει?
-
Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
Προλαβαίνουμε για 2 ακόμα άτομα??tan ΑΚΟΥΣ ????
'EL-EM'
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μηπως πρεπει να δημοσιευτει μια λιστα μπας και ειναι κανενας που νομιζει οτι εχει δηλωσει αλλα απο παρεξηγηση δεν εχει γραφτει?tan ΑΚΟΥΣ ???
'EL-EM'
-
Πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά και σε 5' θα είναι έτοιμη η λίστα με τους συμμετέχοντες.
Παρακαλώ,αν τυχόν κάποιος έχει δηλώσει και δεν δει το όνομά του ας μου στείλει ένα πμ για να το συμπληρώσω.
Ευχαριστώ,
Θανάσης -
Λίστα Συμμετεχόντων
- S.P.b.
- gns + φίλος
- Λίλλης Γιάννης
- ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ + φίλος
- Thedkar
- paladin
- pskarm + φίλος
- steveKP60
- Alex_Design
- Ari_Vatanen
- Sisifos + φίλος
- kostas20vt
- alfaman
- tezakias76
- angeliki.v
- BTS + φίλος
- super_mario + φίλος
- maleleni + Σταμάτης Παντιέρας
- Μπίστας Γιάννης
- spirosR
- fabiawrc
- KtRinity + φίλος
Σύνολο: 30
-
ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ PROMAUTO ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 12 ΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ,ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ,ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Απλα καταπληκτικα!!!!!! Ημασταν 12 ωρες στην αιθουσα και νομιζα οτι ηταν λιγοτερο απο 2ωρο!!!
Ηταν τοσο ενδιαφερων ολα αυτα που ειπωθηκαν που καθομουν ανετα μεχρι το πρωι!Σαν θεατης που δυστυχως ακομα ειμαι, εχω να πω οτι καταλαβα καποια πραγματα τα οποια δεν ειχα καταλαβει ποσο σημαντικα και δυσκολα ειναι την στιγμη του αγωνα!!! Οπως η συμπληρωση του carnet!!Ή οπως η αριστη γνωση των κανονισμων! Μου εκανε εντυπωση το οτι οι περισσοτεροι απο τους παρευρισκομενους ειναι νεοι αγωνιζομενοι οι οποιοι ηρθαν για να μαθουν καποιες λεπτομερειες παραπανω απο αυτα που ξερουν!Και δεν το επαιξαν δηθεν και να πουν αφου εμεις τα ξερουμε τι να παμε να κανουμε εκει!!
Και για το τελος πραγματικα μου εκανε τεραστια εντυπωση (και το συζητησα μολις μπηκα στο αμαξι με το ατομο που ηρθα μαζι στο σεμιναρειο) το πως ενα ατομο σαν τον Κ Λωρη,που δεν εχει καμια αναγκη για προβολη ή κατι αλλο, εκατσε 12 ωρες μεσα στο καλοκαιρι (αντι να ειναι σε καμια παραλια) για να μαθει σε νεα παιδια πως να κανουν ΣΩΣΤΑ αυτο που αγαπαει και ασχολειται ο ιδιος τοσα χρονια!!! Ηταν συγκηνιτικο μετα απο αρκετες ωρες να τον βλεπεις να λεει αλλες αποριες??? Ή ας δουμε και αυτο το in car θα σας αρεσει!!!!
Κ. Λωρη πραγματικα σας ευχαριστουμε για αυτη την υπεροχη μερα που μας αφιερωσατε, για να μας μεταδωσετε καποιες απο τις γνωσεις και τις εμπειριες σας!!!!
Μακαρι η προσπαθεια σας να εχει συνεχεια και ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη!!!!!
-
Πολλα ευχαριστω επισης στον φιλο tan για την προσπαθεια που εκανε απο την γραμματεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
μολις επεστρεψα και εγω ν.σμυρνη και κατευθειαν στο ιντερνετ-καφε της γειτονιας για να πω
απλα ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτη την υπεροχη βραδια που περασαμε ολοι παρεα στην PROMAUTO στο γερακα. για εμενα ηταν η πρωτη φορα μετα απο 5 χρονια που καταφερα να παρακολουθησω αυτο το σεμιναριο γιατι λογο υποχρεωσεων και αποστασης εχασα τις 4 προηγουμενες συναντησεις.......παρ ολο που η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια σε λεξεις αυτη την στιγμη δεν μπορω να βρω την πιο καταλληλη για να εκφρασω αυτα που νιωθω.....
θα πω απλα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους 'θυσιασαν' το σαββατο τους και τον
χρονο τους για αυτο το σεμιναριο για να μας μεταδωσουν--μεταφερουν τις γνωσεις, εμπειρειες και
την αγαπη τους για τον κοινο μας ερωτα, για την αγαπη για τους αγωνες και ειδικα για τη συνοδηγηση.ξεκινωντας να ευχαριστησω τον κυριο γιωργο πολυζωη που αφησε δουλεια και οικογενεια για να ερθει
απο την λαμια, να μας μιλησει , να μοιραστει μαζι μας την γνωση και την εμπειρια του αλλα κυριως την αγαπη του, και να γυρισει παλι πισω στις υποχρεωσεις του μετα απο λιγες ωρες.....κατα δευτερον τον ανθρωπο που οταν μιλαει το ακροατηριο απλα τον κοιταει στα ματια,
και δεν ακουγεται τιποτα. δεν σου περναει καν η σκεψη, να διακοψεις τον κυριο τασο
μαρκου'ιζο-ιαβερη, ουτε καν για απορια-ερωτηση, γιατι απλα αξιζει να ακουσεις τις σκεψεις και τις απόψεις του και μετα στο τελος να εκφρασεις αποριες-ερωτησεις που σπανια υπαρχουν.
εχω παρακολουθησει αρκετα σεμιναρια του και ακομη και τα ιδια να ξανακουσω ειναι τετοιος ο τροπος
που τα μεταφερει στο ακροατηριο ωστε να ακουγονται ευχαριστα οπως τη πρωτη φορα.
αν και η αληθεια ειναι οτι καθε φορα ολο και κατι καινουριο και ενδιαφερον θα μαθω-μαθουμε απο αυτον.κατα τριτον η ψυχη του σεμιναριου, ο κυριος λωρης μελετοπουλος ο οποιος χρονια τωρα μοιραζεται με ολους εμας, πραγματα, εμπειρειες , γεγονοτα, παραλληπομενα που εχει ζησει ο ιδιος μεσα απο το μπακετ του συνοδηγου, με κορυφαια ονοματα ελληνων οδηγων....
δεν κουραζεται ποτε. δεν θα σταματησει να μιλαει και να εξηγει ξανα και ξανα, οτι δεν εχουμε καταλαβει
και οποια απορια εχουμε εμεις τα 'νεουδια' του χωρου....
πραγματικα δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω..... αυτο που εζησα σημερα παρεα και με τα
υπολοιπα παιδια-ομοιδεατες και 'ομοιοτρελαμενους' δεν περιγραφεται με λογια....
εαν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω μια εκφραση που σπανια την νιωθω πραγματικα και χωρις
να με παρεξηγησετε για την ισως οχι και τοσο καταλληλη λεξη που θα χρησιμοποιησω (και αφου ζητησω εκ των πρωτερων συγνωμη απο τις 3 κοπελες που ηταν στην παρεα μας, συγνωμη κοριτσια, απλα κλειστε τα ματια σας και τα αυτια σας )
η αποψινη βραδυα ηταν σκετη κ@βλ@ !!!!!επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο θαναση-tan, για την ολη προσπαθεια και οργανωση που πραγματικα ηταν αψογος...θαναση σ ευχαριστουμε πολυ και ευχομαι οταν με το καλο πατε στην κορωνη
πραγματικα να το διασκεδασετε μαζι με τον φιλο σου και συναθλητη με ασφαλεια.......τελος κλεινοντας αυτο το μεγαλο κειμενο, που ισως να κουρασει καποιους απο εσας που το διαβαζεται,
συγνωμη για την πολυφλυαρια μου....ενα μεγαλο ευχαριστω στον χωρο που μας φιλοξενησε και προσωπικα στον κυριο αντωνη στοιβαχταρη και στην PROMAUTO. πολυ καλη η προσπαθεια σας και μπραβο σας γι αυτον τον υπεροχο χωρο που ευχομαι να γινει στεκι....να ειστε ολοι καλα...ευχαριστω για μια ακομη φορα και εγω και ο φιλος μου ο φανης που ηρθε απο το
αγρινιο για το σεμιναριο αποκλειστικα και εφυγε μετα το τελος στο καπακι για αγρινιο λογω οικογενειακων υποχρεωσεων....(αχ εσεις οι παντρεμενοι τι τραβατε....)Υ.Γ. εγω θα κανω την 1η μου προσπαθεια σαν συνοδηγος στα ιωαννινα στις 20 ιουλιου με ενα επιση νεο οδηγο, τον φιλο βαγγελη απο τα ιωαννινα με ενα σταρλετακι που θα παμε απλα για να διασκεδασουμε και οτι προκυψει καλοδεχουμενο. εμεις θεωρουμε ηδη οτι εχουμε τερματισει τελευταιοι. δεν μας νοιαζει το αποτελεσμα αρκει να δουμε τερματισμο αγρατσουνιστοι πρωτα εμεις και μετα το αυτοκινητο.
αν και ουσιαστικα θα ειναι ο 3ος μου αγωνας σαν συνοδηγος, δεν μπορω να πω πως εχω να θυμαμαι κατι εντονο απο τους 2 προηγουμενους και αυτο γιατι, οχι οτι εφταιξε κατι με τα παιδια που μου εκαναν την μεγαλη τιμη να με παρουν συνοδηγο, που ηταν επισης και αυτοι νεοι οδηγοι με οτι αγχος συνεπαγεται αυτο και για τους δυο μας......γιατι απλα στον πρωτο αγωνα πηγαμε απλα βολτα και στον δευτερο δεν ξεκινησαμε καν αφου μετα απο πολλες κακες συγκυριες εγκαταλειψαμε στην εκκινηση κινδυνευοντας να τιναξουμε ενα αγωνα στον αερα εξ αιτιας της γκαντεμιας μας.......
Υ.Γ.2 ............ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.........
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ......ΦΙΛΙΚΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ
-
ΗΔΗ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ 'ΕΒΓΑΛΕ' ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ . Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΗ ... ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ...ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΤΕ ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ ΕΙΤΕ 'ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ' ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ(ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ) ... ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ , ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ... ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΛΩΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ (ΤΟ 2003 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ? ) ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ 'ΦΩΤΑ' ΤΟΥ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ... ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ !!!
-
ΠΑΙΔΕΣ,
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Η βραδιά αυτή θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ευγνωμοσύνη μας που αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας για να μας μεταδώσετε τμήμα της πολυετούς πείρας σας. Αναγνωρίζουμε ότι εσείς δεν είχατε την ίδια τύχη όταν ξεκινούσατε και πολλά θέματα που πήραν χρόνια στην παγκόσμια κοινότητα των αγώνων να τα συνειδητοποιήσει, κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια, μας έγιναν κτήμα μέσω της υπέροχα δομημένης ομιλίας σας. Ευχαριστούμε τον κ. Πολυζώη και τον κ. Ιαβέρη για τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους αλλά και τον Θανάση που βοήθησε στην οργάνωση και ανυπομονεί να κελαηδήσει στην Καλαμάτα, όπως και στον Νώντα που προέβαλλε την εκδήλωση και μάλιστα έγραψε τον απολογισμό του σεμιναρίου σε χρόνο ρεκόρ. Μπορεί να ακούγονται τόσα για το χώρο του μηχανοκίνητου στην Ελλάδα αλλά πουθενά δεν έχω συναντήσει τέτοια προθυμία από προσωπικότητες-θρύλους ενός χώρου να θέλουν και να εμφυσήσουν τις γνώσεις τους στους νεότερους. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας κ. Λώρη.
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver