-
και εγω οπως ειπα πιο πανω ειμαι μεσα!περιμενω ενημερωση!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 6 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ΒΡΕΘΗΚΕ. Ο ΛΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΠΟΥΜΕ....ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 30 ΟΧΙ ΣΕ 6.....ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΓΙΩΡΓΟΣ
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 6 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ΒΡΕΘΗΚΕ. Ο ΛΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΠΟΥΜΕ....ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 30 ΟΧΙ ΣΕ 6.....ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΓΙΩΡΓΟΣΓιώργο είμαστε 8 μέχρι τώρα καθώς έχω λάβει και δύο συμμετοχές με πμ.
Δεν λέει τίποτα αυτό όμως μιας και το σημαντικό είναι να μαζευτούμε αρκετοί περισσότεροι ώστε να μπορέσει ο Λώρης να το οργανώσει.Εχουμε όμως καιρό και ελπίζω πως θα μαζευτούμε τελικά.Θανάσης.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
-
για να μην ξεχνιομαστε...
ΕΙΜΑΙ & ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!! -
Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές είναι 11.
Δυστυχώς δεν βλέπω μεγάλη διάθεση...
Εχουμε βέβαια καιρό άλλα όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να εκδηλωθούν -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. +1 ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Ε-ΜΑΙΛ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
γεια σας μπορει καποιος να απαντησει στην εξης ερωτηση,
το ανοιχτο η το κλειστο κρανος ειναι καλυτερο για τους συνοδηγους? -
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΕ. ΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ.....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ?
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ.....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ThedKar
ευχαριστω -
ευχαριστουμε για την ενημερωση. παραμενουμε συντονισμενοι.
-
Κ Λωρη αυτη ειναι η μοναδικη διαθεσιμη ημερομηνια?
Μονο 6 Απριλιου?Θα λειπω εκτος Ελλαδας και ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Κυριακη του χρονου που δεν θα μπορω να παροκουλουθησω το σεμιναρειο!!!!!
Αφου νομιζω οτι 99% τον περισσοτερο κοσμο τον βολευει οποιαδηποτε Κυριακη θα ηθελα να σκεφτειτε την αλλαγη ημερομηνιας του σεμιναρειου!Ευχαριστω πολυ!!!!!
-
Καλημερα σε ολους!!!!!Υπαρχει καποιο νεο για το σεμιναρειο???
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Καλημερα σε ολους!!!!!Υπαρχει καποιο νεο για το σεμιναρειο???ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο κ. ΛΙΛΛΗΣ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση κυριε Λωρη!
Περιμενουμε ολοι νεα σας..................... -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.
ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
καλησπερα λωρη. δεν ζηταμε συγνωμη επειδη δουλευουμε και εχουμε υποχρεωσεις.....προηγουνται αυτα και μετα ολα τα αλλα...
εμεις κανονικα θα επρεπε να ζητησουμε συγνωμη που σε βαλαμε στην πριζα να βρεις ημερομηνια, χωρο για το σεμιναριο κτλ και τελικα να μην υπαρχει ενδιαφερον απο εμας....συγνωμη απο εμας λοιπον για την αναστατωση.... καλη επιτυχια στο πρωταθλημα που ξεκινα σε λιγες μερες στον πυργο και μια καλη θεση (στην 6αδα γιατι οχι? δεν μας χαλαει.εξαλλου το αξιζετε...) για το φετινο ακροπολιςΥ.Γ. οταν με το καλο ξαναασχοληθειτε με το θεμα του σεμιναριου δειτε λιγο τις ημερομηνιες.και αυτο το λεω γιατι 8/6 εχει αγρινιο και 15/6 εχει κενταυρος....
Υ.Γ. 2 να κανω μια προταση αν και γνωριζω οτι ειναι δυσκολη η εφαρμογη της ? να δοκιμασουμε μια μερα καθημερινη εαν μπορεσουμε να μαζευτουμε μια που αναφερεται πιο πανω οτι εσεις μπορειτε.... εαν υπαρχει συμμετοχη και απο εμας....
με εκτιμηση.γιωργος
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver