-
[quote='J.a.']Καλησπέρα.
Λώρη η κλείδα σου έσπασε από την πίεση που δέχτηκες στη ζώνη και το Hans?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΚΛΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ Ο ΑΥΧΑΙΝΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Black Horseman έγραψε:
να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στον Λώρη και στον Βωβό πολλά περαστικά και σιδερένιοι.
Πράγματι αρκετά ρεαλιστική η περιγραφή σου.
Συμπάσχω μαζί σας μιας και είχα και εγώ την άτυχη στιγμή μου σε έναν αγώνα προσφάτως αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς(οδηγού-συνοδηγού) παρά μόνο αυτοκινήτου.ΥΓ. Εντελώς αντιαθλητική συμπεριφορά των υπολοίπων συναγωνιζόμενων
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ HANS,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ.
'ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ Η ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
O.K. To ατυχημα εγινε,ειναι κι αυτο μεσα στις πιθανοτητες, οι συνεπειες γνωστες, περαστικα και ΕΥΤΥΧΩΣ παμε παρακατω.
Εγω θα μιλησω για ΤΟ δυστυχημα. Αυτο που ελαβε χωρα στο δωματιο 709 (σωστο Λωρη?) του Ιατρικου, λιγα βραδυα μετα το συμβαν. Εκει, ο Λωρης στο κρεβατι πονουσε, εγω στη μια πολυθρονα κι ο Νικος στην αλλη, διπλα, και κουβεντιαζαμε για το ατυχημα, για αγωνες, για εξωτερικες βοηθειες στο Ακροπολις απο ανησυχους πεισματαρηδες μπαμπαδες, (εγω το εβαλα αυτο ετσι γιατι το χρωσταγα) ...για την ταμπακερα ομως τιποτα. Ουτε κουβεντα αν ηταν SOS, O.K. η μπουκετο με λουλουδια.
Μεχρι που τυχαια, την ωρα που μεταδιδοταν η εκπομπη, πηρα τον Λωρη στο τηλεφωνο. Σπανια τον εχω νοιωσει ετσι, εξω απο τις πυτζαμες του. Ουρλιαζε,και με σπασμενα πλευρα δεν ουρλιαζεις ευκολα...
Νικο ΛΥΠΑΜΑΙ...
Κι επειδη διαβαζεις εδω μεσα, αν εχεις να πεις κατι, καντο τωρα. Αλλιως, παρακαλω μην ξαναδιασταυρωσεις το βλεμμα σου με το δικο μου.
Ντρεπομαι βρε αδερφε. Να τρεχουμε στα ιδια χωματα εννοω!
Στους υπολοιπους, καλη χρονια στους αγωνες... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
O.K. To ατυχημα εγινε,ειναι κι αυτο μεσα στις πιθανοτητες, οι συνεπειες γνωστες, περαστικα και ΕΥΤΥΧΩΣ παμε παρακατω.Εγω θα μιλησω για ΤΟ δυστυχημα. Αυτο που ελαβε χωρα στο δωματιο 709 (σωστο Λωρη?) του Υγεια, λιγα βραδυα μετα το συμβαν. Εκει, ο Λωρης στο κρεβατι πονουσε, εγω στη μια πολυθρονα κι ο Νικος στην αλλη, διπλα, και κουβεντιαζαμε για το ατυχημα, για αγωνες, για εξωτερικες βοηθειες στο Ακροπολις απο ανησυχους πεισματαρηδες μπαμπαδες, (εγω το εβαλα αυτο ετσι γιατι το χρωσταγα) ...για την ταμπακερα ομως τιποτα. Ουτε κουβεντα αν ηταν SOS, O.K. η μπουκετο με λουλουδια.
Μεχρι που τυχαια, την ωρα που μεταδιδοταν η εκπομπη, πηρα τον Λωρη στο τηλεφωνο. Σπανια τον εχω νοιωσει ετσι, εξω απο τις πυτζαμες του. Ουρλιαζε,και με σπασμενα πλευρα δεν ουρλιαζεις ευκολα...
Νικο ΛΥΠΑΜΑΙ...
Κι επειδη διαβαζεις εδω μεσα, αν εχεις να πεις κατι, καντο τωρα. Αλλιως, παρακαλω μην ξαναδιασταυρωσεις το βλεμμα σου με το δικο μου.
Ντρεπομαι βρε αδερφε. Να τρεχουμε στα ιδια χωματα εννοω!
Στους υπολοιπους, καλη χρονια στους αγωνες... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
για εξωτερικες βοηθειες στο Ακροπολις απο ανησυχους πεισματαρηδες μπαμπαδες, (εγω το εβαλα αυτο ετσι γιατι το χρωσταγα)Το ειδαν και αλλοι αυτο αλλα Τι παει να πει όμως το χρωσταγες; Ή το λες τότε ή το κρατας για την παρτη σου γιατρε μου. Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδέν λάθος αναγνωρίζετε.
-
Σ αυτες τις περιπτωσεις, η ρωτας πρωτα τον αμεσα εμπλεκομενο, η λες αυτο που εχεις να πεις οταν- αυτο που λες -μπορεις να τ αποδειξεις. Τιποτα απο τα δυο δεν μπορεσε να γινει στην ωρα του Παυλο, και ξερεις γιατι, π
αναθεμα το τελευταιο πηδημα . Αλλωστε η οργανωση -οπως θα θυμασαι- ειχε βαλει ανθρωπο με μηχανη να ελεγχει, κι ειχαμε νομισει οτι η κωμωδια θα σταματουσε. Κι εγω ημουν αυτος που εχασε ενα ευμεγεθες κυπελλο εξ αιτιας αυτης ακριβως της κωμωδιας.
Ομως ας μην αποπροσανατολιζομαστε. Το θεμα μας ειναι ΤΟ δυστυχημα: Να ξεχναμε τα παντελονια μας στο καθαριστηριο... -
Καλησπερα σε ολους!!
Αφου ξανα πω περαστικα στον Κ. Λωρη και στον Κ. Αρη θελω να κανω μια προταση σε οποιον ενδιαφερεται! Εχω τρελα με τη συνοδηγηση και ψαχνω απεγνωσμενα τροπο να τρεξω στο Ακροπολις!! Εμπειρια υπαρχει πολυ απο το ............playstation αφου εχω γραψει ολες τις ειδικες!!!!!!!! Υπαρχει ομως πολυ ορεξη για γνωση και πολυ μερακι για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα! Αν καποιος ψαχνει συνοδηγο για τον συγκεκριμενο αγωνα και θελει να μοιραστει με καποιον την εμπειρια απο τη συμμετοχη σε ενα Ακροπολις θα με ενδιεφερε να τον ακουσω!!!
Ευχαριστω πολυ........
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!!Αφου ξανα πω περαστικα στον Κ. Λωρη και στον Κ. Αρη θελω να κανω μια προταση σε οποιον ενδιαφερεται! Εχω τρελα με τη συνοδηγηση και ψαχνω απεγνωσμενα τροπο να τρεξω στο Ακροπολις!! Εμπειρια υπαρχει πολυ απο το ............playstation αφου εχω γραψει ολες τις ειδικες!!!!!!!! Υπαρχει ομως πολυ ορεξη για γνωση και πολυ μερακι για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα! Αν καποιος ψαχνει συνοδηγο για τον συγκεκριμενο αγωνα και θελει να μοιραστει με καποιον την εμπειρια απο τη συμμετοχη σε ενα Ακροπολις θα με ενδιεφερε να τον ακουσω!!!
Ευχαριστω πολυ........
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ,
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 'ΨΩΝΙΟ' ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ?
ΑΛΛΟ ΤΟ PLAYSTATION ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΙΝΕΤΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κυριε Λωρη εχετε απολυτο δικιο!!!Αναφερθηκα στον συγκεκριμενο αγωνα για 2 λογους! 1)Ειμαι φοιτητης εκτος Αθηνων. 2)Ασχολουμαι επαγγελματικα με το ποδοσφαιρο και ολα τα σαβ/κα απο Σεπτεμβρη μεχρι Μαιο ειναι γεματα! Ο μοναδικος αγωνας που μενει ειναι το Ακροπολις!!!
Ειναι βεβαιο ομως οτι αν υπαρξει προταση για αγωνα του Π.Π.Ρ. θα κανω πολυ μεγαλη προσπαθεια να τα καταφερω και να συμμετασχω!! -
(Ελπιζω να μην ειναι πολυ off-topic αυτο στο παρον topic).
Ο Nicky Grist κυκλοφορησε ενα dvd με 'μυστικα' και turorial για τη συνοδηγηση. Απο μια γρηγορη ματια που εριξα, φαινεται αρκετα ενδιαφερον!
http://www.nickygrist.com/nicky-grist-c ... -171-p.asp
Early Preparation
Detailed Planning
Pacenotes
Equipment
Pre-Event
On-Event
Being Professional -
ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ DVD.
-
Ο χρήστης ThedKar έγραψε:
ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ DVD.ΑΓΑΠΗΤΕ ThedKar,
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΩΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΟΝΟ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΕΡΥΣΙ !!!) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ DVD.ΑΓΑΠΗΤΕ ThedKar,
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΩΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΟΝΟ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΕΡΥΣΙ !!!) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΛΩΡΗ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ Ή ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΒΛΕΠΕ DANIEL ELENA). ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ.
-
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΛΩΡΗ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ Ή ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΒΛΕΠΕ DANIEL ELENA). ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ.KAI ΠΑΛΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦOΡΙΣΕΙ,ΤΟΤΕ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΟΙ,
ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Σ.Χ. ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΤΣΑΔΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ CATERING ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κυριε Λωρη πρεπει να ειναι μια η δυο μερες??????
Η κυριακη νομιζω πως ειναι η καλυτερη λυση αφου κυριακη εχει ο πιο πολυς κοσμος ρεπο και θα μας ειναι πιο ευκολο! Φυσικα την αποψη μου λεω!Οποιος εχει αντιθετη γνωμη να τον ακουσουμε!!!! -
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Κυριε Λωρη πρεπει να ειναι μια η δυο μερες??????
Η κυριακη νομιζω πως ειναι η καλυτερη λυση αφου κυριακη εχει ο πιο πολυς κοσμος ρεπο και θα μας ειναι πιο ευκολο! Φυσικα την αποψη μου λεω!Οποιος εχει αντιθετη γνωμη να τον ακουσουμε!!!!ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Τι εγινε ρε παιδια?Δεν υπαρχει ενδιαφερον για το σεμιναριο??????
-
και εμενα με ενδιαφερει αλλα μονο για κυριακη λογω υποχρεωσεων.
Φυσικα καλο θα ηταν να μαθουμε πανω-κατω και ποσο θα στοιχιζει αυτο το παραβολο
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver