-
-
Γιατί είναι τόσο χάλια τα γραφικά;
-
Ναι ρε γμτ, κάτι πείραξα στην κάρτα γραφικών..
-
Χάλια τα γραφικά, εεεε?
Για να μην ξεχνιόμαστε . Α...sorry...που να θυμάστε οι περισσότεροι!
-
Α, το δικό σου έχει χρώμα και βάθος (προοπτική). Εγώ έπαιζα στα ηλεκτροκινκά εκείνο σε κάτοψη που εγώ ήμουν άσπρο αμαξάκι κι ο αντίπαλος μαύρο (με δίφραγκο ή με τάληρο ήταν, θα σε γελάσω )
Επανερχόμενοι στο σήμερα, αν και πολύ καθυστερημένα, η GVRteam τερμάτισε 5η σε 43 ομάδες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και 3η σε 14 χώρες.
Ο 12ος και τελευταίος αγώνας ήταν μεγαλύτερος σε διάρκεια και είχε πολλές μάχες. Γράφτηκε για αυτόν ένα report-ύμνος (όχι από μένα) που πιστεύω αξίζει να το διαβάσετε!
Ο κόσμος περνάει δίπλα σου με 230 km/h και ξαφνικά το μουγκρητό πίσω σου μετατρέπεται σε ριπή καθώς ο κόφτης σε ξυπνάει πυροβολώντας. Τραντάζεσαι ολόκληρος καθώς καρφώνεις την 6η flat-shifting στο σειριακό κιβώτιο . 240 km/h… 250 km/h… 260… 261… 262 … Προσοχή, φρέναααα!!! Το τοπίο θολώνει και το μυαλό ξυπνάει απότομα καθώς οι ζώνες πιέζουν το στήθος κόβοντας την ανάσα στην ανελέητη επιβράδυνση. Τα γιγάντια δισκόφρενα αυτού του θηρίου δεν αστειεύονται.
Πρέπει να συγκεντρωθείς. Κράτα τις γραμμές σου! Πού είναι οι γραμμές; Δε θυμάσαι την επόμενη στροφή καθώς ορμάς με τον 6κύλινδρο boxer να σπρώχνει μουγκρίζοντας λυσσασμένος. Το μυαλό δυσκολεύεται να ακολουθήσει τα δρώμενα. Νιώθεις θεατής σε ένα παράλογο τρενάκι τρόμου… 500 άλογα… Ο ιδρώτας στα μάτια δυσκολεύει, η όραση και η κρίση θολώνουν μαζί με το τοπίο γύρω σου.
Πρέπει να συγκεντρωθείς… Το ξέρεις, προσπαθείς, και η επόμενη αριστερή διαρκείας χάνεται στο χάος καθώς η πίστα βουτάει και το τιμόνι ελαφρώνει μαρτυρώντας υποστροφή την πιο ακατάλληλη στιγμή. Θεέ μου πού είμαστε; Τι γίνεται εδώ;
...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Α, το δικό σου έχει χρώμα και βάθος (προοπτική). Εγώ έπαιζα στα ηλεκτροκινκά εκείνο σε κάτοψη που εγώ ήμουν άσπρο αμαξάκι κι ο αντίπαλος μαύρο (με δίφραγκο ή με τάληρο ήταν, θα σε γελάσω )Επανερχόμενοι στο σήμερα, αν και πολύ καθυστερημένα, η GVRteam τερμάτισε 5η σε 43 ομάδες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και 3η σε 14 χώρες.
Ο 12ος και τελευταίος αγώνας ήταν μεγαλύτερος σε διάρκεια και είχε πολλές μάχες. Γράφτηκε για αυτόν ένα report-ύμνος (όχι από μένα) που πιστεύω αξίζει να το διαβάσετε!
Ο κόσμος περνάει δίπλα σου με 230 km/h και ξαφνικά το μουγκρητό πίσω σου μετατρέπεται σε ριπή καθώς ο κόφτης σε ξυπνάει πυροβολώντας. Τραντάζεσαι ολόκληρος καθώς καρφώνεις την 6η flat-shifting στο σειριακό κιβώτιο . 240 km/h… 250 km/h… 260… 261… 262 … Προσοχή, φρέναααα!!! Το τοπίο θολώνει και το μυαλό ξυπνάει απότομα καθώς οι ζώνες πιέζουν το στήθος κόβοντας την ανάσα στην ανελέητη επιβράδυνση. Τα γιγάντια δισκόφρενα αυτού του θηρίου δεν αστειεύονται.
Πρέπει να συγκεντρωθείς. Κράτα τις γραμμές σου! Πού είναι οι γραμμές; Δε θυμάσαι την επόμενη στροφή καθώς ορμάς με τον 6κύλινδρο boxer να σπρώχνει μουγκρίζοντας λυσσασμένος. Το μυαλό δυσκολεύεται να ακολουθήσει τα δρώμενα. Νιώθεις θεατής σε ένα παράλογο τρενάκι τρόμου… 500 άλογα… Ο ιδρώτας στα μάτια δυσκολεύει, η όραση και η κρίση θολώνουν μαζί με το τοπίο γύρω σου.
Πρέπει να συγκεντρωθείς… Το ξέρεις, προσπαθείς, και η επόμενη αριστερή διαρκείας χάνεται στο χάος καθώς η πίστα βουτάει και το τιμόνι ελαφρώνει μαρτυρώντας υποστροφή την πιο ακατάλληλη στιγμή. Θεέ μου πού είμαστε; Τι γίνεται εδώ;
...
Aπλά κορυφή το report. Μπραβο
Συντομα μαλλον θα γινω κ εγω S2 -
Πολλοί fans των rts θα θυμούνται το παλιό αλλά καλό Age of Empires 2: The Conquerors. Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει πολλούς οπαδούς, ειδικά μετά την απογοήτευση από το Age of Empires 3.
Το ελληνικό site διοργανώνει Πρωτάθλημα 2vs2, για να θυμηθούμε τους παλιούς καλούς καιρούς!
Ειδικά με τη χρήση του TeamSpeak ο χαβαλές και οι γερές μάχες είναι εγγυημένες!
Όσοι πιστοί προσέλθετε! (Περισσότερες πληροφορίες με click στη φωτό.) -
migf1
πως μπορω να παιξω το παιχνιδι που παιζεις το GVRT? -
Thanix
Live for Speed - Online racing simulator
http://www.lfs.net/Το κατεβάζεις και παίζεις. Βέβαια είσαι Demo και έχεις 1 car σε μία πίστα. Αν το αγοράσεις (35
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Για να μην ξεχνιόμαστε . Α...sorry...που να θυμάστε οι περισσότεροι!, τι μου θύμισες τώρα, στον amsrtrad δεν έπαιζε αυτό; κάπου στα 1986..
-
-
live for speed ?
-
'Pricing Announced for iRacing.com Simulation: Groundbreaking Software to be Available by Subscription'
'iRacing.com today announced pricing for its racing simulation, which will be available on a subscription basis starting in 2008. A one-year subscription to the service will cost $13 per month and includes all of the content necessary for a subscriber's first season of oval-track and road-racing. Shorter terms of six and three months are priced at $15 and $17 per month, respectively. A one-month trial subscription is available for $20.'
Λίγο τσουχτερές οι τιμές τους... Για το.... demo του ενός μήνα που κοστίζει 20 δολλάρια, απλά... ασχολίαστο.
-
Απορώ με ποια λογική αποφάσισαν τέτοια τιμολογιακή πολιτική! Ότι πρέπει για να πάνε άπατοι!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
live for speed ?Ναι, ιδού και μερικά ss με το ίδιο αυτοκίνητο (FZ5 GTR λέγεται) από τον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος που διοργάνωσε η GVRt.
-
Το καλύτερο αυτοκίνητο από όλα όσα έχει το LFS.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το καλύτερο αυτοκίνητο από όλα όσα έχει το LFS.Pfft!!! Τι λες τώρα. Δεν το εννοείς στα σοβαρά αυτό.
-
Εννοείς από ομορφιά Μάνο; Γιατί οδηγικά εγώ προτιμώ το XR GTR (XRR)...
Και τα δυο είναι RWD, ζυγίζουν 1.1 τόνο και βγάζουν 490 άλογα, αλλά το μεν FZ5 GTR είναι ατμοσφαιρικό, επίπεδο 6κύλινδρο, 3.600cc με ροπή 502 Νm/6267 rpm, το δε XR GTR είναι τούρμπo, 4κύλινδρο σε σειρά, 2.000cc με ροπή 627Nm/4782 rpm. Στο δρόμο το FZR είναι ταχύτερο όμως, γιατί η υστέρηση του turbo στο XRR το κάνει πιο δύστροπο.
Στο online και τα δυο αυτά GTR έχουν κομμένη εισαγωγή και έρμα για να εξισσοροπούν με το πιο αργό FX GTR (FXR) που είναι 4WD, τούρμπο, επίπεδο 4κύλινδρο, 2.000cc, με ροπή 627Nm/4782 rpm, 490 άλογα κι αυτό, αλλά ζυγίζει 1130 κιλά (έχει μικρότερο λόγο ισχύος/βάρους). Το παραθέτω κι αυτό...
-
[quote='Nick-K']Thanix
Live for Speed - Online racing simulator
http://www.lfs.net/Το κατεβάζεις και παίζεις. Βέβαια είσαι Demo και έχεις 1 car σε μία πίστα. Αν το αγοράσεις (35
-
Ο κυβος εριφθη.. Θα παρω τιμονιερα!
Το θεμα ειναι ποια..
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=817465
Αυτη μαλλον μου κανει αφου δεν εχω τρελες απαιτησεις.. Ισα ισα να περναει η ωρα στο LFS και το rFactor
Καποια αλλη προταση?
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]