-
Επειδή φαντάζομαι ότι πολλοί εδώ θα έχουν αρχίσει να προπονούνται στο Nordschleife, υπενθυμίζω την ύπαρξη αυτού του... τουριστικού οδηγού (PDF) που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος στις μετακινήσεις σας!!!
Πάντως εγώ με BMW M3 (edit: GTR... ) έχω κάνει γύρω στο 9:50 (GP+Nordschleife, το '24h layout' δηλαδή), με μοναδικό aid το anti-lock brakes=low. Και με Pagani Zonda κάπου τόσο επίσης.
-
Τελικά τι θα γίνει, θα το αγοράσουμε το rF να τρέχουμε και κανά online?
ΥΓ. Οh yes, προτιμώ απείρως την Carrera GT από όχι μόνο το Atom που ούτε καν το ξέρω, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο. Και ναι όταν αγοράζω αυτοκίνητο στην πραγματική μου ζωή με ενδιαφέρει να είναι και όμορφο και γνωστό και να εχει και κάποια ιστορία. Θα είμαι επιδειξίας φαίνεται... για αδιευκρίνηστους λόγους.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τελικά τι θα γίνει, θα το αγοράσουμε το rF να τρέχουμε και κανά online?Εγώ το αγόρασα προχθές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ακόμα και τέτοιο cup έχουν μοντάρει οι mods ...Ναι, πράγματι, το 'This image has been blocked'-Cup είναι πολύ συναρπαστικό.
-
Εγώ την βλέπω την εικόνα που ποστάρισε ο Σάββας, Αλέξανδρε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τελικά τι θα γίνει, θα το αγοράσουμε το rF να τρέχουμε και κανά online?
Εγώ το αγόρασα προχθές.
Εγω πριν 5 λεπτά
-
-
Είμαστε online με τον cavallino στο rFactor με mod το M3GT3 Cup (normal, οχι Hamachi)
Session: 4troxoi
Pass: 4troxoiοσοι πιστοι προσέλθετε
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είμαστε online με τον cavallino στο rFactor με mod το M3GT3 Cup (normal, οχι Hamachi)Session: 4troxoi
Pass: 4troxoiοσοι πιστοι προσέλθετε
Επειδή έχουμε προβλημα, το κάνοπυμε μέσω Hamach τελικα
Hamachi network: gtr2 greece
password: 4troxoi -
Ίσως να σας κάνω παρέα άλλη φορά. To hamachi τι είναι;
Y.Γ. M3 GT3 ή GTR Cup;
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ίσως να σας κάνω παρέα άλλη φορά. To hamachi τι είναι;Y.Γ. M3 GT3 ή GTR Cup;
Ένα πρόγραμμα (800Kb) που φτιάχνει LAN over Internet με fake IPs, για να παίζεις online μέσω Internet, αλλά ορίζοντας στα games τη σύνδεση ως LAN
-
Παιδια γεια και απο εμενα, ειχα μεινει στην εποχη Viper racing οσπου κατεβασα LFS και επειτα απο 1 μερα μου εφερε ενας φιλος το GPL και το GTR2 . Δυστηχως τα παιζω με joypad απο playstasion (πολυ καλη πατεντα). Τι αλλο απο simulation αξιζει να παιξω?
-
rfactor
-
στο rfactor πρεπει να βγαλεις το ενα mod για να βαλεις το αλλο?
-
στα cup που βάζω...όχι δεν χρειάζεται.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
στο rfactor πρεπει να βγαλεις το ενα mod για να βαλεις το αλλο?Όχι δεν χρειάζεται... απλά πήγαινε Custom->Player->Racing Series και διάλεξε ποιο mod θελεις
-
thanks
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
thanksnp
Κατβεβάστε επίσης και το Megane Trophy 2005 v1.0. Οπως και δήποτε!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ίσως να σας κάνω παρέα άλλη φορά. To hamachi τι είναι;
Y.Γ. M3 GT3 ή GTR Cup;
Ένα πρόγραμμα (800Kb) που φτιάχνει LAN over Internet με fake IPs, για να παίζεις online μέσω Internet, αλλά ορίζοντας στα games τη σύνδεση ως LAN
Οκ, θενξ!
-
να ρωτησω.....
τα αμαξια που βαζω μονα τους και δεν εχουν ολοκληρο mod πχ zonda... πως μπορω να τα οδηγησω? δε βρισκω την επιλογη all cars n tracks.
πειτε κανα καλο αμαξακι για ατελειωτα παντιλικια...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]