-
Τι να κάνω που δεν έχει γιαπωνέζικα...
-
hmmmmmmmm που μπορω να 'Αγορασω' το AC για μια δοκιμη;
-
σαφως και υπαρχει στα γνωστα μαγαζια...
κατεβασε την 0.85 τουλαχιστον -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κατεβασε την 0.85 τουλαχιστονΔε μπορω να εντοπισω την 0.85 ... κατι για early access Moνο ... νταφακ!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
κατεβασε την 0.85 τουλαχιστονΔε μπορω να εντοπισω την 0.85 ... κατι για early access Moνο ... νταφακ!
εχεις πμ
-
-
Κοκκαλο εμειναν οι θεατες ρε παικτη !!
Θενξ για το ΡΜ, το αγοραζω οσο πιο γρηγορα γινεται
-
πηγα να τα σκασω ξανα για το iracing (μετα απο καιρο )καποιοι στο forum μου εδειξαν αυτο το βιντεο
νταξ επος και ζητανε 40ρια!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πηγα να τα σκασω ξανα για το iracing (μετα απο καιρο )καποιοι στο forum μου εδειξαν αυτο το βιντεο
νταξ επος και ζητανε 40ρια!Fail physics ακόμα και σήμερα.
Άσε που αν θες να τρέξεις σε league μπορεί να χρειαστείς και πάνω από 500 ευρώ για πίστες και αυτοκίνητα +τη μηνιαία συνδρομή.. Το μόνο καλό που έχει είναι το οργανωμένο mp και τα ωραία textures στις πίστες. πφφφΓια εγγραφή χρησιμοποιώ fraps και reencode με το handbrake.
-
Δοκιμασα το assetto corsa ... προχειροδουλεια οσο δεν παει τα Menu του.
Πολυ μπαχαλο για το τιποτα, μεχρι να καταφερω να το ρυθμισω για mouse steering με ολα τα απαραιτητα κουμπια της προτιμησης μου ... παιδευτηκα λιγο. ΩΣΤΟΣΟ ... ροδελα πανω/κατω για αλλαγη σχεσεων, δεν καταφερα να βαλω.E -> γκαζι
W -> φρενο
Q -> συμπλεκτης
ροδελα -> ταχυτητεςanyway ...μονο με ABS η κατασταση ειναι ευκολη οδηγικα... μεχρι να αρχισεις τις ταρζανιες εκει η συμπεριφορα των αυτοκινητων μου φαινεται καπως περιεργη και απολυτη.
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
νταξ επος και ζητανε 40ρια!Για εγγραφή χρησιμοποιώ fraps και reencode με το handbrake.
απο περιεργεια ενα αρχειο π.χ 4gb ποσο στο αφηνει μετα το compression? ειναι καλυτερο απο το Xvid του virtualdub?
Δοκιμασα το assetto corsa ... προχειροδουλεια οσο δεν παει τα Menu του.
Πολυ μπαχαλο για το τιποτα, μεχρι να καταφερω να το ρυθμισω για mouse steering με ολα τα απαραιτητα κουμπια της προτιμησης μου ... παιδευτηκα λιγο. ΩΣΤΟΣΟ ... ροδελα πανω/κατω για αλλαγη σχεσεων, δεν καταφερα να βαλω.E -> γκαζι
W -> φρενο
Q -> συμπλεκτης
ροδελα -> ταχυτητεςanyway ...μονο με ABS η κατασταση ειναι ευκολη οδηγικα... μεχρι να αρχισεις τις ταρζανιες εκει η συμπεριφορα των αυτοκινητων μου φαινεται καπως περιεργη και απολυτη.
αφου το παιχνιδι εχει σχεδιαστει για τιμονιερα αλλα σκεψου το σαν το Lfs αμα μαθεις στο ποντικι σιγουρα θα σου ειναι πιο ευκολο στο τιμονι
-
Με το χειρισμο σε γκαζι/φρενο τα βρισκω. Σε τετοια games, σε περιπτωση που δεν εχω της γραμμικοτητα κατα χρηση τους εαν για παραδειγμα μπαινω σε μια στροφη ή κατα την εξοδο, βρισκομαι με μια σχεση πανω ουτως ωστε να μην υπαρχει το ξεσπασμα και παλευω να σιαξω με αναποδα τιμονια, στην εξοδο κατεβαζω εαν χρειαστει συμπλεκταροντας οποτε παλευεται και κραταω και τους χρονους χαμηλα.
Η καλυτερη εναλλακτικη σε περιπτωση που δεν εχεις τιμονιερα η βαριεσαι να τη συνδεσεις, ειναι το mouse, χειριζεσαι το τιμονι με ακριβεια και σταθερα, χωρις να κανεις 'φιδακια' σε φαση keyboard steering.
Τo LFS εχει πολυ καλο χειρισμο, ειναι αρκετα πιο ρεαλιστικο αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα γραφικα του ειναι τελειως πισω, τα physics κατα τις συγκρουσεις ειναι γελοιωδως εκνευριστικα και το σημαντικοτερο, η συμπεριφορα των ελαστικων για ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!
Μου τη σπαει επισης που δεν εφτιαξαν στο Live for speed μια γαμημενη πιστα με μεγαλες υψομετρικες αποκλισεις ή παρατεταμενες ανοιχτες στροφες ειτε ανηφορικες ειτε κατηφορικες κτλ...
Η westhill ειναι οκ σαν ανηφορικη 1η στροφη και η ακολουθη κατηφορικη αριστερη αλλα μεχρι εκει...
Κριμα που το εχουν παρατησει γιατι σε καποια φαση την ειχα καταβρει με το game αυτο. -
δεν το εχουν παρατησει τελευταια αναφορα που εχουμε ειναι απο τον ιανουαριο οπου λεει αρχισαν να δουλευουν τα τελευταια σταδια σε 4 πιστες και 6 αμαξια +tyre physics τωρα ποτε θα τα δουμε και τι ειναι και και και ενας θεος ξερει..
το κακο με το ac στο ποντικι ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τα bumps και μερικα σε στελνουν στο διαστημα..
Κατεβασε αυτη την πιστα (http://www.kegetys.fi/joux-plane-for-as ... ty-update/ ) και θα καταλαβεις τι θελω να πω -
4 πιστες και 6 αμαξια ;;;
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
Ελα τωρα ....
Το παιχνιδι ειναι στασιμο στην κυριολεξια εδω και αρκετα χρονια! -
δεν το ειπα εγω ο ιδιος ο scawen το ειπε μαλιστα τοτε ειπε οτι λογο της αλλης του δουλειας μπορεσε και προσελαβε 8 ατομα παραπανω
(στασιμο απο αποψη content ναι αλλα γενικα ο scawen κανει fine tune σχεδον καθε μερα αμα δεις στα test patch ) -
Θα δειξει τι θα γινει ... πλεον casual races σε ενα και μοναδικο σερβερ που εχω βρει και μ'αρεσει...
Το μοναδικο που μου τη σπαει ειναι η συμπεριφορα των ελαστικων βασει θερμοκρασιας.
Μιλαμε για τρελο fail ... -
στον cargame? εδω στα leagues πηραν μερος 300+ ατομα φετος!(160 μεχρι τους πρωτους αγωνες μετα επεσε στους 80..)
(εγω που και που παω στο fox junkies αλλα γελια) -
Aν μπεις καμια μερα, στειλε ΡΜ να δωσουμε λιγο πονο!
Στον cargame κατα προτιμηση... πολυ tryhard καταστασεις. Η θα σε προσπερασει ο wannabe γρηγορος απο πανω η θα σε παρει μαζι του στα χαλικια. Παλικαρια! -
σχεδον καθε μερα μεσα ειμαι αλλα μου την σπανε τα divebombs εκει μεσα..
-
nickname?
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]