-
-
Ε εντάξει σίγουρα αρκετοί πλέον τη βρίσκουν με τα torrents αλλά ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΟ
-
υπαρχει τροπος να 'πειραξεις' την ai? η απλα θα πρεπει να υποστω καθε φορα αυτα τα φρεναρισματα απο τον αρη σε καθε στροφη?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υπαρχει τροπος να 'πειραξεις' την ai? η απλα θα πρεπει να υποστω καθε φορα αυτα τα φρεναρισματα απο τον αρη σε καθε στροφη?Ε λογικά αν ψάξεις τα αρχεία. Εκτός και αν υπάρχει κάποιο mod ίσως.
-
Για ποιό μιλάτε εσείς οι 2? AC?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Για ποιό μιλάτε εσείς οι 2? AC?Φαντάζομαι αυτό εννοεί ο Γιάννης.
-
πηρε κανεις μερος?
με εφαγαν στον 30 γυρο
(και ενα αλλο ατου του Lfs κοιταχτε ποσα αμαξια ειναι Online αμφιβαλλω οτι θα υπαρξει αλλο Sim με τετοιο multiplayer )
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πηρε κανεις μερος?με εφαγαν στον 30 γυρο
(και ενα αλλο ατου του Lfs κοιταχτε ποσα αμαξια ειναι Online αμφιβαλλω οτι θα υπαρξει αλλο Sim με τετοιο multiplayer )
Τα ψιλοπαρακολουθώ αυτά τα leagues, αλλά δεν έχω πάρει μέρος σε κανένα. Δεν είχα προσέξει ότι έτρεχε και Έλληνας! Ποιος είσαι;
Την Παρασκευή μπαίνει mp στο assetto...
-
Aki εισαι πολυ καλο χερακι!!!!
Μπραβοοοο
-
giannhsgr1 το νεο
louis s το παλιο
(τωρα θα μου πεις γιατι εχω δυο.. ε ειχα ξεχασει το κωδικο στο giannhs και ειπα να παρω αλλο account μια εβδομαδα μετα βρηκα που ειχα γραψει τα στοιχεια μου απο το παλιο ) -
-
πως κανει μπαμ καποιος που εχει παιξει lfs (divebomb!)
-
αχαχα!
Βγήκε το multiplayer, αντίο real life -
ξεχασα να βαλω..
http://www.assettocorsa.net/forum/index ... -0-2.9117/
επιτελους καποιος εβαλε κατι αλλο εκτως απο πιστες και μουφες.. -
-
Με τιμονιέρα είναι το παραπάνω ;
Δεν το έχεις συνηθήσει ακόμα ε ;
-
ο τριτος μου γυρος ηταν
αλλωστε οταν εχεις μια τετοια πιστα
σιγα μην το πας με γραμμες(αλλα μιλαμε η 458 ειναι μακρα το καλυτερο αμαξι εκει μεσα..τοσο φιλικη τοσο ευρηχωρη τιναζεται απο στροφη σε στροφη σαν νευρο θα προσπαθησω να περιμενω τα 500+ λεπτα που θελει το youtube για να ανεβασει ολο το βιντεο να καταλαβεις)
-
Welcome to the club cabala10! Ωραίo το βιντεάκι με τη Ferrari!!
Παραθέτω τα 'best of' (slides-έξοδοι-κόντρες) από έναν αγώνα του racedepartment (20 γύρων) με Lotus 2-11 στο Mugello! Έπεσα στην παγίδα του overdriving επειδή ο αγώνας αποδείχθηκε πιο απαιτητικός απ' ό,τι περίμενα. Για όποιον απορεί γιατί σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι, είναι απλό: έφευγε η καρέκλα πίσω
Και 2 τμήματα άλλων αγώνων που φιλοξενήθηκαν στο server μου (Greek Racing λέγεται, όποιος θέλει μπαίνει).
-
καλα ειμουν στο club καιρο τωρα απλα ειδα οτι επιτελους βγηκαν Mods και ψαχνω κανα καλο hillclimb να λιωσω τα χερια μου
Να σε πω με τι κανεις compression τα video? εαν τα κανεις με το virtualdub τι settings εχεις?
-
ΜcL, Lotus ... βρετανολάτρης ο Αkis.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]