-
Συνέχεια από εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=17110
Να'μαστε λοιπόν...
Εχει 'εγκαταστήσει' κανείς το GTR2? Μάλλον χρειάζομαι διαφορετικό .exe από αυτό που έχω γιατί δεν τρέχει το παιχνίδι...
-
Συνέχεια από εδώ:
Να'μαστε λοιπόν...
Εχει 'εγκαταστήσει' κανείς το GTR2? Μάλλον χρειάζομαι διαφορετικό .exe από αυτό που έχω γιατί δεν τρέχει το παιχνίδι...
-
Συνέχεια από εδώ:
Να'μαστε λοιπόν...
-
στο στέλνω...
-
Πετυχεσά!
-
Οι εντυπώσεις μου από τα rFactor και GTR2 με τα οποία ασχολήθηκα το εορταστικό διήμερο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οι εντυπώσεις μου από τα rFactor και GTR2 με τα οποία ασχολήθηκα το εορταστικό διήμερο.Μπραβο, ωραιος! Θα σου κανω κι εγω καποια στιγμη παρεα...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Οι εντυπώσεις μου από τα rFactor και GTR2 με τα οποία ασχολήθηκα το εορταστικό διήμερο.
Μπραβο, ωραιος! Θα σου κανω κι εγω καποια στιγμη παρεα...
Το αγοράζω σήμερα κιόλας Αλέξανδρε
ΥΓ. Αλλιώς δεν παίζει ονλάιν.
-
αγοράζεις το rfactor?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αγοράζεις το rfactor?αφησες τα πραγματικα μονοθεσια και το γυρισες σε βιρτουαλ?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αγοράζεις το rfactor?
αφησες τα πραγματικα μονοθεσια και το γυρισες σε βιρτουαλ?
ωχ μας πιάσανε
ε δυστυχώς σβήνω την ...τάβλα μου με αυτά τι να κάνω γυναίκα παιδιά σκυλιά γατιά δεν με αφήνουν ούτε να ....πλάσω
ΑΛΛΑ..... προς το παρόν είναι αυτή η κατάσταση, θα επανέλθω!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αγοράζεις το rfactor?
αφησες τα πραγματικα μονοθεσια και το γυρισες σε βιρτουαλ?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αγοράζεις το rfactor?Oh yes!!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οι εντυπώσεις μου από τα rFactor και GTR2 με τα οποία ασχολήθηκα το εορταστικό διήμερο.fast forward αίσθηση + 0,5g παραπάνω πλευρική πρόσφυση + καλύτερος ήχος + πραγματικές πιστές δουλεμένες από διαφόρους fun του παιχνιδιού η κλεμμένες από άλλα isi games (όπως και επιφάνειες ουρανού και αλλες λεπτομέρειες)
Κάνουν τη διαφορά τελικά.
(Δε θα ηταν καλο στο πρωτο ποστ να υπαρχει παραπομπη για το προηγουμενο θεμα των 100 σελίδων?)
μια χαρα
-
Ενα πραγμα μονο με ανησυχει με το rFactor: το multiplayer. και δεν αναφερομαι στο lag η στο καλο netcode του παιχνιδιου αυτου καθ'αυτου.
Στο LFS μπαινεις οποιαδηποτε ωρα, βρισκεις ανα πασα στιγμη servers με πολυ κοσμο, και τρεχεις online αμεσως, χωρις απαραιτητως να συμμετεχεις σε διοργανωσεις, να κανονιζεις ωρες με γνωστους και μη κ.ο.κ.
Στο rFactor, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;
Απλα θυμαμαι καποιους LFS fanboys στο lfsforum.net, που λενε οτι μπαινουν σε αλλα sims και αυτο που βλεπουν ειναι ερημια, ιδιαιτερα αν τα αντιπαραβαλλουμε με το LFS.
Ασε που αν μπαινω και κανονιζω με τον Χαρη συνεχεια, θα με κερδιζει ολη την ωρα και θα βαρεθω...
-
Ο χρήστης kaynd έγραψε:
(Δε θα ηταν καλο στο πρωτο ποστ να υπαρχει παραπομπη για το προηγουμενο θεμα των 100 σελίδων?)
Εχεις δίκιο, το διόρθωσα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενα πραγμα μονο με ανησυχει με το rFactor: το multiplayer. και δεν αναφερομαι στο lag η στο καλο netcode του παιχνιδιου αυτου καθ'αυτου.Στο LFS μπαινεις οποιαδηποτε ωρα, βρισκεις ανα πασα στιγμη servers με πολυ κοσμο, και τρεχεις online αμεσως, χωρις απαραιτητως να συμμετεχεις σε διοργανωσεις, να κανονιζεις ωρες με γνωστους και μη κ.ο.κ.
Στο rFactor, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;
Απλα θυμαμαι καποιους LFS fanboys στο lfsforum.net, που λενε οτι μπαινουν σε αλλα sims και αυτο που βλεπουν ειναι ερημια, ιδιαιτερα αν τα αντιπαραβαλλουμε με το LFS.
Ασε που αν μπαινω και κανονιζω με τον Χαρη συνεχεια, θα με κερδιζει ολη την ωρα και θα βαρεθω...
Τσέκαρα μία επιτόπου και μέτρησα συνολικά 400 άτομα online αυτή τη στιγμή που γράφω.
-
Απ'ότι έχω διαβάσει, με το rF το πρόβλημα είναι τα plugins κτλ που άλλος έχει το ένα άλλος το άλλο και χάνεις τα αυγά κ τα πασχάλια.
Εγώ lfs έχω και με την καινούρια έκδοση είναι μούρλια... ειδικά το fox
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Απ'ότι έχω διαβάσει, με το rF το πρόβλημα είναι τα plugins κτλ που άλλος έχει το ένα άλλος το άλλο και χάνεις τα αυγά κ τα πασχάλια.Εγώ lfs έχω και με την καινούρια έκδοση είναι μούρλια... ειδικά το fox
Από ότι έχω καταλάβει, τα καλά mods που τα έχουν όλοι είναι 4-5... οπότε δεν πρέπει να είνια και τόσο μεγάλο το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απ'ότι έχω διαβάσει, με το rF το πρόβλημα είναι τα plugins κτλ που άλλος έχει το ένα άλλος το άλλο και χάνεις τα αυγά κ τα πασχάλια.
Εγώ lfs έχω και με την καινούρια έκδοση είναι μούρλια... ειδικά το fox
Από ότι έχω καταλάβει, τα καλά mods που τα έχουν όλοι είναι 4-5... οπότε δεν πρέπει να είνια και τόσο μεγάλο το πρόβλημα.
καταρχιν το FOX στο LFS ειναι όντος δύναμη.
καλά στο rfactorcentral μόνο 2 downloads την ημέρα μπορείς?????$%#@^%#$
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]