-
Το ξέρω ότι ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, αλλά....
έχουμε κάνα νέο από τους West bros;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το ξέρω ότι ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, αλλά....έχουμε κάνα νέο από τους West bros;
You wait it?
(όχι δεν έχουμε) -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
You wait it?Όχι, απλώς μου ήρθε να ρωτήσω
-
Τι γραφικάρες είναι αυτές??? Πω πω....
-
Το GVRt UMC S2 μπήκε σήμερα και στην επίσημη ιστοσελίδα του LFS (ενότητα Leagues)!
-
Πάντα επιτυχίες, Χάρη - και λοιποί.
-
Χαμός θα γίνει με το πρωτάθλημα!! Ακόμη δεν ξεκινήσαμε και στις προπονήσεις γίνεται πανικός!! Κάτι μονομαχίες που δεν περιγράφονται με λόγια!!! Εδώ και στα προκριματικά ακόμη έχουμε κόντρες!! Αυτά είναι!!
-
Σήμερα, το πολύ αύριο, βγαίνει η Super Licance ε..... η S2 Licance εννοούσα...
-
Ευχαριστούμε Ολύμπιε (Νίκο)
Βασίλη αργείς, αργείςΜπήκαμε και στα κανονικά links της επίσημης ιστοσελίδας του LFS, στην ενότητα Other Languages, ως ο προτεινόμενος ελληνικός προορισμός για το LFS!
ΥΓ. Φαίνεται πως θα μας πάρει το σκαλπ ο Nick-Κ στον 1ο αγώνα!
-
εε σιγά ρε Χάρη.. Κάτσε στον αγώνα με 40 γύρους θα γίνουν πολλά! Ειδικά στην εκκίνηση που πάντα κόβω και δεν χώνομαι.. Αν έχω τον Vincent δίπλα μου ( που θα τον έχω απ' ότι βλέπω) θα έχω τρελή κόντρα!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σήμερα, το πολύ αύριο, βγαίνει η Super Licance ε..... η S2 Licance εννοούσα...και γω μολις εβγαλα , παω για κανα γυρο
-
Εκεί ποντάρω, να τζαρτζαριστείτε με τον Βίνσεντ, να πέσει πάνω σας ο UHU και να περάσω πρώτος
ΥΓ. Τέρμα το hotlapping από μένα, δεν έχω άλλο χρόνο δυστυχώς
-
Ρε σεις, είμαστε πολύ μπροστάααααααααααααα τελικά! Θα είμαστε αν όχι το πρώτο, ένα από τα πρώτα πρωταθλήματα που θα εκπέμψουμε live τον αγώνα μέσω LFS-TV
Το LFS-TV είναι ένα φοβερό πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε μόλις εχτές, μέσω του οποίου βλέπτε live τον αγώνα INGAME, σαν να είναι replay που το βλέπετε από τον σκληρό σας δίσκο (με καθυστέρηση 30 δευτερολέπτων).
Λογικά πρέπει να έχετε S2 License μιας και το combo του αγώνα δεν περιλαμβάνεται στην demo έκδοση του LFS.
Λεπτομέρειες σε λίγο!
-
Κατέβασμα και Οδηγίες Χρήσης του LFSTV (as promised )
-
ΕΕΕΕεεεεε ρε τι έχει να γίνει την Κυριακή!!!
-
20 συμμετοχές, μεχρι τωρα!! πανικος... εγω ελπιζω στην πρώτη στροφή να ζαρτζαριστιτε οι.... 10-12 πρωτοι... και μετά το βάθρο το έχω στο τσεπάκι!
-
Ανέβηκε το race-report του προτελευταίου αγώνα της σαιζόν για το OLFSL, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Live For Speed. Ένα από τα καλύτερα race-reports που έχουn γραφτεί μέχρι τώρα!
ΥΓ. Κι επειδή ξέρω τι άρρωστα μυαλά είστε, όχι, δεν τα γράφω εγώ τα race-reports.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ανέβηκε το race-reportΠφφφ. Παρε εδω race report για endurance αγωνα κιολας (16ωρο!)
http://forum.lfs-noobs.org/viewtopic.php?t=1018
(Οχι, ουτε εγω καθησα να το γραψω! )
-
Hilarius!
-
Ετούτος εδώ:
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=33114
εξηγεί πώς να τρέξει το BMW M3 Challenge με την Nordschleife.
Έλεγα μήπως ενδιαφέρει κανέναν...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]