-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πουλάω την G25 μουΥΓ. Πω πω με αρρώστησε αυτή η Πόρσε!!!
-
Νίκο τα χαρακτηριστικά της Πόρσε είναι πολύ μπροστά από οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή μαζικά. Αν είναι και στη χρήση της απροβλημάτιστη, τότε η G25 χάνει hands-down τα σκήπτρα της.
-
Μη μου λες τέτοια ρε Χάρη, μήνα έκλεισε η G25....
-
Μια χαρά είναι η G25. Δε θέλω τέτοια.
-
...οποιος βαρεθηκε την G25 ...ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ( ) ...να την αποθηκευσω στο σπιτι μου ...ωστε να του γλυτωσω και αποθηκευτικο χωρο ( με εναν 'ζ'μπαρο ...2 τριγωνια ) :
-
Αααααα μπά, δεν την έχω για πούλημα.. Συμφωνώ με τον n_olympios! Ίσως ο migf1 προσφερθεί να σου την πουλήσει (λέμε τώρα..), κάτι τέτοιο μου είπε ένα πουλάκι...
-
-
-
Νικο δε μου αρεσει αυτη η εκδοση , εχει παρα πολλα bumps , ειναι στενη, ασε που σκοπος ηταν να μη χρειαζεται να κανεις 8 λεπτα γυρο outlap για να χρονομετρηθεις μετα...
εκανα 7.58 με gallardo GT3 (με δυο τετακε ) -
Μήπως λές την OldNuerburg. Αυτή είναι υπερβολικά στενή, δεν μου άρεσε καθόλου. Μόνο τα γραφικά είναι υπέροχα (Μιλάω για το GTR2 που είναι και οι παραπάνω φωτογραφίες και όχι για rFactor). Αυτή που έχω στο GTR2 καλή είναι. Ναι πολύ μ@λακία αυτό με το outlap... Εκτός αν βάλεις time trial και σου ξεκινάει λίγο πρίν το σημείο που αρχίζει να χρονομετρεί.
-
εγω λεω για αυτη που μου ειπες να κατεβασω στο rfactor.
παω να κανω 3 γυρους με zonda να δω χρονο. -
Εννοείς αυτή: Nordschleife?? Αυτή είναι τέλεια... Τρομερά γραφικά και πάρα πολύ καλή χάραξη. Στο GTR2 είναι διαφορετική αλλά μου αρέσει και πάλι.
-
αυτη λεω .δε μαρεσει
7:33 -
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτη λεω .δε μαρεσει
7:33rFactor με Zonda?
-
Θα δοκιμάσω με Ferrari F430 αλλά απο ένα Le Mans Mod, κάτι τέτοιο... Το αυτοκίνητο πηγαίνει σαν F1!!!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτη λεω .δε μαρεσει
7:33Κάτω απο 7:00 με την F430 Le Mans. Δεν έκανα γύρο κανονικό ακόμη. Πάντως ο πρώτος είχε 6:08
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
αυτη λεω .δε μαρεσει
7:33rFactor με Zonda?
ναι , πιστευω βεβαια οτι πεφτει και κατω απο 7:00.
θα τη δοκιμασω την 430 , αλλα δε νομιζω να πεσω απο τα 8 , ισως με αλανθαστο γυρο.
ΥΓ. ολα τα λεφτα ειναι εκεινο το αλμα στην 'αρχη' του γυρου με τερμα γκαζια
-
Μη δοκιμάσεις με την απλή F430. ΔΕΝ στρίβει με τίποτα. Είναι ένα Mod LMS, κάπως έτσι νομίζω λέγεται που έχει τη Ferrari με άλλες ζάντες (σαν της Scuderia περίπου και αεροτομή). Το αμάξι πάει τρένο, έχει 7ρι σασμάν αλλά χάλια ήχο. Επίσης χωρίς Traction Control δεν νομίζω να μπορέσεις να τρέξεις.. Θέλει πολύ προσοχή στο γκάζι. Άσε που τα λάστιχα είναι 'qualify' και στο outlap μπορεί και να φαγωθούν...
Θα δοκιμάσω μια μέρα να δω τι ψάρια πιάνω..
Να κι ένα screenshot: (Όλα τα λεφτά οι μπροστά δισκόπλακες!!)
-
-
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]