-
Έτρεξε κανείς το DIRT με το patch που πρόσθεσε η Codemasters και υπόσχεται βελτίωση??
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
το σχόλιο μου: χωρίς gameplay τι να τα κάνεις τα γραφικά!
ακριβως , το χειροτερο cmr , γιατι δε κραταγαν το χειρισμο καποιου παλιου? δε μπορω να το οδηγησω , στα σκουπιδια.
Δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι τόσο χάλια....
Ωποσδήποτε χρειάζεται τιμονιέρα, εξοικείωση στο χειρισμό και λεπτομερείς ρυθμίσεις...
Αλλά σαφώς το gameplay δεν είναι το δυνατό του σημείο!! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ήρθε και το πρώτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ παγκόσμιο ρεκόρ στο LFS, φυσικά από μέλος της GVRteam. Το όνομα αυτού... [GVR[ bomberman!Διαβάστε το σχετικό αρθράκι και δείτε replay & αφιερωμένο βίντεο, στο blog της GVRteam.
Συγχαρητήρια!
-
Τον Ιούλιο του 2008 η κυκλοφορία του Gran Turismo 5
Το ιαπωνικό Famitsu έφερε μία αρκετά σημαντική είδηση στο προσκήνιο, αφού σύμφωνα με δήλωση του Kazunori Yamauchi, το αναμενόμενο Gran Turismo 5 θα κάνει την εμφάνισή του στις προθήκες των καταστημάτων της Ιαπωνίας τον Ιούλιο του 2008.
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι όλες οι προηγούμενες εκδόσεις της σειράς έκαναν από τρεις έως και τέσσερις μήνες για να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, ίσως θα πρέπει να περιμένουμε το GT5 στα τέλη του επόμενου χρόνου ή στις αρχές του 2009. Το γεγονός ωστόσο ότι τα παιχνίδια του PS3 είναι region-free, αποτελεί το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να μετρήσει ως «μοχλός πίεσης» για τη Sony και την Polyphony Digital και εκεί έχουν εναποθέσει όλοι οι ευρωπαίοι κάτοχοι του συστήματος της ελπίδες τους.
Πηγή: http://www.gameover.gr
-
Στην GVRteam ολοκληρώσαμε το GVR UHC (GVR Unofficial Hotlap Competition) ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα κατάθεσης hotlaps για το Live For Speed. Πρόκειται για τον μοναδικό, διαχρονικό, αυτοματοποιημένο, offline διαγωνισμό για το LFS στην χώρα μας, που στην ουσία θα αποτελέσει την Πανελλήνια Κατάταξη του προσομοιωτή. Διαβάστε λεπτομέρειες στην σχετική ανακοίνωση (κι αν έχετε πρόχειρο κάνα hotlap, καταθέστε το ).
-
Γεια σε όλους,
Με μεγάλη μας χαρά, μετά από ένα πετυχημένο demo και μια μακρά περίοδο δουλειάς, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σύντομα το πρώτο μέρος από το mod για GTR2 με τον τίτλο 'Power & Glory'. Σε αυτήν την πρώτη έκδοση, θα μπορείτε να οδηγήσετε πολλά αυτοκίνητα Τουρισμού από τη δεκαετία του 60, όπως και μερικά Grand Turismo από τα 60's και τα 70's.
Στο μεταξύ και καθώς τακτοποιούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα μικρό video teaser για το mod. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Andrea 'Xana' Scognamillo για την υπέροχη δουλειά που έκανε σε αυτό το video.
-
cavallino
All download slots assigned to your country (Greece) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you!
-
Ανεβαίνει και youtube τώρα από ότι μου λένε, πάντως.
-
Εδώ το σχόλιό μου
Μη τα ξαναγράφω... -
Εξαιρετικό!!!! Έρχεται και η G25......
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Έρχεται και η G25......Εμείς παραλάβαμε ήδη...
-
-
300
-
JM00 αν λες οτι εχει 300 η g25 πλεον εχει 240.
-
Πανικος τωρα τελευταια με rebranded sims, βασισμενα στην ISI engine.
Μετα την κυκλοφορια του Race, κυκλοφορησε και demo του με multiplayer features.
Και τωρα βγηκε και το - πρακτικα - ιδιο πραγμα ξανα, με sponsor την BMW, και μαλιστα εντελως δωρεαν:
http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/m ... ntent.html
Εχει το Nuerburgring (GP) και την BMW M3. Αυτα.!
Α, και κατι τελευταιο: Αυτο το αυτοκινητο: http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... vette%20C6 εχει εξαιρετικα physics - για τα standards των rFactor mods, anyway.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
JM00 αν λες οτι εχει 300 η g25 πλεον εχει 240.Από 235 έως 299,99 (χωρίς μεταφορικά για την πρώτη τιμή), ανάλογα το κατάστημα απ'όπου αγοράζεις.
-
241
-
Ακριβώς τα ίδια κι εγώ.
Χρόνο δεν πουλάνε πουθενά ρε γμτ...
-
[quote='Nick-K']241
-
[quote='akiskev'][quote='Nick-K']241
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]