-
kseroume ean ke pio periodiko tha vgali tin anaskopisi gia to 2006
-
-
-
την εχω ολη σε 4 dvd πανω απο 16 ωρες οποτε πιος ο λογος να δεις μια πετσοκομενη εκδοση!!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
την εχω ολη σε 4 dvd πανω απο 16 ωρες οποτε πιος ο λογος να δεις μια πετσοκομενη εκδοση!!γινεται να τα δουμε και εμεις αυτα τα 4 dvd.....
-
Στα 4 DVD περιέχονται οι ανασκοπήσεις του Eurosport στα Ελληνικά σε φορματ .avi (3 αρχεία για κάθε ημέρα ενός αγώνα) ;
Αν ναι, μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ μεγάλα τα αρχεία.
Ούτως ή άλλως και τα αγγλικά .avi που κυκλοφορούν μου φαίνονται πολύ μεγάλα (245MB έκαστο για κάθε ημέρα)...Νομίζω ότι με συμπίεση XVID θα μπορούσαν όλοι οι αγώνες να χωρέσουν σε ένα DVD...
Ίσως να δοκιμάσω να συμπιέσω αυτά που έχω για να χωρέσει όλη η χρονιά σε ένα DVD...
_
-
Υπάρχει και στον http://rally.stanis.info/ mini ανασκόπηση 493MB.
Συν ο τεράστιος όγκος για κάθε αγώνα ξεχωριστά. -
καποια ειναι ολοκληρα καποια 3μερα.eurosport ειναι ολα καποια Ελληνικα καποια αγγλικα.
δεν νομιζω 4 dvd οτι ειναι υπερβολη παντως. -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
καποια ειναι ολοκληρα καποια 3μερα.eurosport ειναι ολα καποια Ελληνικα καποια αγγλικα.
δεν νομιζω 4 dvd οτι ειναι υπερβολη παντως.Μπορώ να έχω τα 4 DVD?
-
εισαι α8ηνα?τωρα δεν εχω αδεια για να κοπιαρω.
-
Oχι
είμαι Θεσσαλονίκη
μπορώ και να περιμένω , να μου τα στείλεις με αντικαταβολή, εφόσον είναι εφικτό -
Ενα περιοδικο του χωρου (δυστυχως και παλι οχι οι 4Τ ) εβγαλε και φετος ενα DVD με μια γρηγορη ανασκοπηση του 2006.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενα περιοδικο του χωρου (δυστυχως και παλι οχι οι 4Τ ) εβγαλε και φετος ενα DVD με μια γρηγορη ανασκοπηση του 2006.Ευχαριστώ θα το ψάξω
-
το car and driver του Μαρτιου εβγαλε την ανασκοπιση του 2006
-
Ο χρήστης kostas junior έγραψε:
το car and driver του Μαρτιου εβγαλε την ανασκοπιση του 2006ΣΩΣΤΟΣ!!
anaskopisi 2006