-
Εχω κατι σε Keeley Hazell αλλά ειναι πιασμενη.Να κανεις παραγγελία σ αυτούς που κανουν κλωνοποίηση.Αν και δεν θα εχεις την αυθεντική...
-
Απο ενα φορητο υπολογιστη των 100 ευρω
-
Στον Κoyk ένα χρωματολόγιο.
Στον TSyele πολύ σκούρα γυαλιά ηλίου, να τα φοράει όταν στρίβει.
Στον kid ένα καινούριο καροτσάκι.
Στον Κρούση μια ταμπέλα ΤΑΞΙ και ένα ταξίμετρο.
Στον Ολύμπιο ένα ζευγάρι ακουστικά βαρυκοΐας (λόγω των πολλών ηχείων)
Στον Tazio μια μαγκούρα, ένα πι και μια πάπια.
Στον DAP ένα εισιτήριο διαρκείας για το Τρίγωνο.
Στον Bagus ένα τιμόνι χωρίς ρίγα για να μην τον λέει ο Κρούσης Kagus.
Στον tan μια alfa.... 1/18.
Στον skye μαθήματα για mc's και dj's.
Στον rantanplan ένα ζευγάρι χέρια.
Στον cmarin μια ειδική φωτογραφική μηχανή που θα βγάζει μόνο κάγκουρες.Αν θυμηθώ και άλλους θα επανέλθω...
-
Στόν Kruzen ένα μερίβα ο-πι-σί
Στόν Κούκ ένα 'διαρκείας' στα Καλύβια
Στόν ΒΑΣΙΛΗ έναν....τρίτο όγκο
Στόν FlowerPower μία Αργεντινέζα (ξέρει αυτός )
Στόν Sir Gus μία ιστορική ραπτομηχανή Σίνγκερ για να τήν αναπαλαιώσει
Στό Νasos/sti ένα μπετονάκι βενζίνη
Στόν Bagus αλλη μία εσωτερική σειρά δοντιών στο στόμα (καρχαρίας ο Βαγγος)
Στόν opterios ενα ζευγάρι πρόσθετα πόδια και τρία έξτρα πεντάλ στό αυτοκίνητό του για να διασκεδάζει διπλά
Στόν ποπολάρο ένα πρόσθετο ζευγάρι χέρια με φορεμένα μόνιμα....γάντια
Στόν skye ενα CD με τραγούδια του Καζαντζίδη (στίς φάμπρικες της ξενητιάς.......'ΥΟ')
Στόν ''ΧΑΚΕΡ' που επιτέθηκε στο φόρουμ μας θα του έκανα δώρο μία φουσκωτή κούκλα...........ΑΝΤΡΑ
-
εγώ θέλω ένα καινούριο αυτοκίνητο και μια απόσπαση-μετάθεση στο ΜΤΝ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ θέλω ένα καινούριο αυτοκίνητο και μια απόσπαση-μετάθεση στο ΜΤΝΕι παλικάρι, εδώ είναι το 'δώσε' το 'θέλω' είναι πιο δίπλα.
-
Μία Carrera S, ασημί, με κεραμικές δισκόπλακες και κίτρινες εξαπίστονες δαγκάνες, να τη διαθέτω ως 'ξενώνα' σε όλους τους φίλους συμφορουμίτες.
Εννοείται ότι θα ήθελα και μία για μένα, σε μπλε του μεσονυκτίου.
ΥΓ: Τη θέλετε (την ασημιά) με ηλεκτρονικώς ελεγχόμενα & διαδραστικά αμορτισέρ PASM(και ελατήρια -10μμ);
ή με φουλ σπορ ελατήρια (-20μμ) και μη ρυθμιζόμενα αμορτισέρ +μπλοκέ διαφορικό; (ούτως έχει το πακέτο)
Άντε, για να παραγγείλω σιγά-σιγά... -
Επειδή τα 90 αλόγα του astra δεν μου φτάνουν θα ήθελα, μπλε λαμπάκια στα πιτσιλιστηρία, ψεύτικες δισκόπλακες για τους πίσω τροχούς, φώτα νέον για το εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και κάτω από αυτό, πλαϊνά αυτοκόλλητα με σειρά βελτιωτών που υποτίθεται ότι έχω χρησιμοποιήσει, πίσω πάνω κάτω και πλαγίως αεροτομές κάθε μεγέθους κλπ κλπ.......
-
Το θέμα είναι τι δώρο θα κάναμε στους άλλους!!!!
-
Εμένα θα μού κάνει κανείς ένα δώρο;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Εμένα θα μού κάνει κανείς ένα δώρο;Μια άνοδο για την Παναχαϊκή από εμένα!!!
-
Σου κάνω δώρο την άνοδο την Α εθνική
edit: άργησα γμτ -
Δημήτρη, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!!!
-
Οι υπόλοιποι να τα βλέπουν αυτά και να αφήσουν τις μωβ μπλε μπεμβε κατα μέρος , ξανα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Οι υπόλοιποι να τα βλέπουν αυτά και να αφήσουν τις μωβ μπλε μπεμβε κατα μέρος , ξανα -
Ευχαριστώ παιδιά! Ηταν το καλύτερο δώρο !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα είναι τι δώρο θα κάναμε στους άλλους!!!!Ναι βρε Νίκο αλλά λόγο των ημερών είπα τι θέλω μήπως φιλοτιμηθεί κανείς και ...... καταλαβαίνεις τώρα!!!!
-
Μανώλη,άμα σου πάρουμε όλα αυτά τα δώρα που ζητάς,θα μας αφήσεις μετα να κάνουμε απόσβεση;Θα γυρνάμε το αυτοκίνητό σου στα πανηγύρια
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μανώλη,άμα σου πάρουμε όλα αυτά τα δώρα που ζητάς,θα μας αφήσεις μετα να κάνουμε απόσβεση;Θα γυρνάμε το αυτοκίνητό σου στα πανηγύριαΝαι λες και δεν είμαστε ήδη για τα πανηγύρια και μας λείπουν τα λαμπάκια!!!!
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα βγάζουμε τα στραβά έξοδα. Τι λες για συνεταιρισμό!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μανώλη,άμα σου πάρουμε όλα αυτά τα δώρα που ζητάς,θα μας αφήσεις μετα να κάνουμε απόσβεση;Θα γυρνάμε το αυτοκίνητό σου στα πανηγύρια
Ναι λες και δεν είμαστε ήδη για τα πανηγύρια και μας λείπουν τα λαμπάκια!!!!
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα βγάζουμε τα στραβά έξοδα. Τι λες για συνεταιρισμό!!!το χαρτζιλικάκι να βγαίνει μωρέ
Αντε,πάω να αγοράσω αεροτομή
Τι δώρο θα κάνατε στους φορουμίτες;